Możliwe że to plotka ale dzisiaj spotkałem kumpla ktory nie wiedzał że nie ma przedsprzedazy i pojechal do kibia po bilet gdzie podobno sie dowiedzał że zarząd Zagłebia poleciał w huja z PZPNem i nałożył jakąs kare i w związku nią ma byc na dzisiejszy dzień tylko 5000tys biletow (kasy czynne od 14.00)
Może ktoś wie coś więcej :?
Wariat - jesteś chyba największym plotkarzem na tym forum! Ktoś - komus coś powiedział. Jak już ktoś napisał - chwyć za słuchawkę, wykręć numer do klubu - zapytaj!!!
Czytełam w Dzienniku Zachodnim, że kibice RKS nie zamówili biletów, jak też nie przesłali listy imiennej. Czyżby mieli nie przyjechać?? Albo przyjadą inkognito i ...[/u]
jeszcze nie widziałem tak zle grającego Zagłębia, dwie bramki po błędach obrony i nawet nie wiem ile nie wykożystanych strzeleckich okazji, ale co tam, pierwsze koty za płoty. Jeszcze pokażemy...!!!
Szkoda tego meczu - wielka szkoda :(
Tysiąc niewykorzystanych akcji, spore błędy w obronie, i bardzo nerwowa ta gra naszego Zagłębia, no i widać brak Ujka :?
Miejmy nadzieje że chłopaki się rozegraja bo jak tak dalej będzie to nawet to 10 miejsce może być nieosiągalne - tfu tfu ftu
A o sedziach nie wspominam bo brak mi qrwa słów :evil: