Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mtpaker napisał(a):Morpheus. Nie wiem czy na zdjęciu to ty, ale jeśli tak to jesteś strzasznie brzydki i w dodatku czarny. Mam nadzieję, że jak przyjedziesz do stolicy Wielkiego Księstwa Radomszczańskiego to będziesz się kulturalnie zachowywał i dasz dobry przykład. Ja jeśli chodzi o legię itp. tak nie potrafię.
mtpaker napisał(a):A ja myślę, że dostaniecie w dupe i to powiedzmy 0:2. Gdyby nie to, że to będzie wasz pierwszy mecz i będziecie podjarani to byłoby 0:4.
mtpaker napisał(a):
RADOMSKO POTĘGA.
PS: Walić legię i wszystkich jej przydupasów, a więc i was gorole.
fabian napisał(a):ARAS1906 napisał(a):No tak mają chłopcy poczucie humoru :evil:
Niech sobie robią jaja, ale po cholerę to udostępniać????
Ja to uważam..... a zresztą szkoda słów i nie ten temat :?
SZTURMOWCY napisał(a):fabian napisał(a):ARAS1906 napisał(a):No tak mają chłopcy poczucie humoru :evil:
Niech sobie robią jaja, ale po cholerę to udostępniać????
Ja to uważam..... a zresztą szkoda słów i nie ten temat :?
Obiecuję, że ostatni raz na ten temat. Gość wrzucił zdjęcia na swoją prywatną stronę. Nie reklamował jej nigdzie, zdjęcia pochodzą z 2000:!: roku. Należało by się zastanowić po co jakiś palant je teraz wyciągnął :evil: po czterech latach
CO PRAWDA W OCZY KOLE??? CHCIELISCIE BY TE FOTKI NIE UJZAŁY SWUATŁA DZIENNEGO??? NIE MOJA WINA ,ŻE KTOŚ SOBIE TAKIE JAJ ROBIŁ.CIEKAWE CO NA TO FANI ŁKS-U,LECHII I WASZA CHULIGANKA.BO W RADOMSKU ZA TAKIE UDAWANIE POSYPAŁY BY SIE GONGI :evil:
mtpaker napisał(a):Morpheus. Nie wiem czy na zdjęciu to ty, ale jeśli tak to jesteś strzasznie brzydki i w dodatku czarny. Mam nadzieję, że jak przyjedziesz do stolicy Wielkiego Księstwa Radomszczańskiego to będziesz się kulturalnie zachowywał i dasz dobry przykład. Ja jeśli chodzi o legię itp. tak nie potrafię.
Wally napisał(a):Ale tak szczerze mówiąc mamy poważną szansę na liderowanie w 2 lidze po 4 kolejkach:) Radomsko, Piast, Polkowice i Mława - można spokojnie zdobyć 12 pkt
Użytkownicy przeglądający ten dział: Piotrek34