http://www.kibice.net/forum/viewtopic.php?t=684
I nie marudźcie że u nas są drogie bilety bo np na Radomiaka są po 15 zł
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Aśka napisał(a):" W drugiej lidze wzrosną ceny biletów na mecze Zagłębia Sosnowiec. Wejściówki będą kosztować 12 zł ( dotychczas 7,5 zł). Prawdopodobnie nie będzie karnetów na trybunę krytą, wiąże się to z jej remontem. Prace budowlane zaczną się po 20 lipca"
IQ napisał(a):Viking - wpuszczanie na 2 połowę bez biletu ma baaaardzo długą tradycję - sam tak zaczynałęm na początku lat 80 :D
Dzwoniłem dziś do klubu i dowiedziałem się że nie będzie żadnych karnetów w tej rundzie. Ktoś powariował - to że jest (ma być) remont krytej i że na krytą nie będzie karnetów to rozumiem, ale dlaczego w związku z tym ma nie być karnetów na inne sektory ???? Może jakaś akcja nękania telefonicznego z pytaniem o karnety ???? Może pani sekretarka się poirytuje i przekaże Rudemu, że lud czeka na karnety :lol:
fabian napisał(a):Ja mam prośbę, do stowrzyszenia. Marcin napisał, że bedziecie sie spotykać z Rudym. Spróbujcie wynegocjować jakieś bilety rodzinne. To znaczy, żeby np. ojciec mógł przyprowadzić syna(matka córkę :D) i nie płacił za dwa bilety, tylko trochę mniej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak