CENY BILETÓW W II LIDZE

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez DaMi 2004-07-14, 9:49 am

http://www.kibice.net/forum/viewtopic.php?t=684

I nie marudźcie że u nas są drogie bilety bo np na Radomiaka są po 15 zł
DaMi

:-)

Postprzez Aśka 2004-07-15, 2:28 pm

" W drugiej lidze wzrosną ceny biletów na mecze Zagłębia Sosnowiec. Wejściówki będą kosztować 12 zł ( dotychczas 7,5 zł). Prawdopodobnie nie będzie karnetów na trybunę krytą, wiąże się to z jej remontem. Prace budowlane zaczną się po 20 lipca"

Gazeta Wyborcza (15. 07. 04.)
Aśka

Re: :-)

Postprzez ARAS1906 2004-07-15, 2:30 pm

Aśka napisał(a):" W drugiej lidze wzrosną ceny biletów na mecze Zagłębia Sosnowiec. Wejściówki będą kosztować 12 zł ( dotychczas 7,5 zł). Prawdopodobnie nie będzie karnetów na trybunę krytą, wiąże się to z jej remontem. Prace budowlane zaczną się po 20 lipca"

PUK PUK Asia wiemy już o tym :)
POZDRO!!!!!!!
ARAS1906
Środula

Postprzez viking 2004-07-15, 4:12 pm

Co do fanów którzy nie chcą przychodzić na Radomiaka czy Mławę to słabo mi! Zawsze lubiłem ogłądac te drużynki teoretycznie słabsze, gdzie zauważyć mozna ciekawych graczy a czasami się zepną i coś pokażą...no ale wtedy przecież można liczyć na grad bramek strzelonych przez nasze ZAGŁĘBIE i super zabawę .......dziw mnie bierze że ktośna forum z kibiców Zagłębia nie może tych kilku złotasów wydać na klub tylko chełpi się że wykombinuje wejście za darmochę czyli po prostu okradnie klub..........czyli ma w dupie ZZagłebie bo liczy się te pare zetek które przygrucha do skarpety ???? I ci mistrzowie zbierają na oprawy????Nic nie rozumiem...
Zgodzę się z kilkoma przedmówcami co do dziąłu marketingu-promocji-sprzedaży-reklamy.......czy w ogóle zagłębie tworzy coś takiego?
Tak naprawdę nawet nie wiem jaki jest cały skłąd zarządu klubu i całego grona działaczy może któś oświeci gdzie można do tego dotrzeć ?
Co do karnetów nic nie dziwi nie ma marketingu, decyzje są jednoosobowe więc jest jak jest szkoda bo jak zwykle cierpimy na tym my.....a bilety uważam że są ok....na gubałówce zdjęcie z widoczkiem na tatry stoi 18 zetek a obiadek domowy 15, browar w zakopcu 5,50 (szok) nie można tego porównywac ale co to dzis jest za 12 zetek?, tyle kosztuje np. szampon do włosów pantene , krem do ciała nivea, czy dwa kg skrzydełek z kurcząt hehehehehe spoko
viking

Postprzez Artur 2004-07-15, 5:33 pm

Jestem ciekaw viking, czy pamiętasz praktyki wchodzenia szturmem na stadion przeskakując krate wejściową pare minut przed rozpoczęciem meczu :?: - a może sam w tym uczestniczyłeś tylko już nie pamiętasz. Więc nie mów mi tu o okradaniu klubu. :shock:
Artur

Postprzez DaMi 2004-07-15, 6:10 pm

viking napisał(a): I ci mistrzowie zbierają na oprawy????Nic nie rozumiem...

Możesz mi to wytłumaczyć bo nie wiem do kogo teraz bijesz tym tekstem ??
DaMi

Postprzez viking 2004-07-15, 6:48 pm

Dami nie biję do nikogo wszędzie są czarne owce........jednak niewłaściwie uogólniłem.....może ci koledzy którzy to piszą zamiast dawać na bilet niech wam wrzucą !!!???? Lecz jeżeli oni nie dają na zwykły bilet czy mozna podejrzewać że dadzą choćby zeciaka na oprawę???
Nie wiem zresztą kto nalezy do FB czy do innej grupy ale wywołując - kolega Wally ciekawie o tym pisze??????????
Artur słaby jesteś, a rzecz nazywam po imieniu .......a co do tych praktyk uważam że władze powinny co nieco zrobić by za darmochę nie wpuszczać w czasie połowy zobaczyć można ile kulturalnych gości zamiast czekać na dalszą cześć widowiska wali do baru po wzmocnienie i ilu za.....ych wtacza się w przerwie ....darmowe wpuszczanie osłabia prestiż widowiska ....a pozatym po co wtedy ochrona....podkładają sobie świnię .........
viking

Postprzez IQ 2004-07-15, 7:35 pm

Viking - wpuszczanie na 2 połowę bez biletu ma baaaardzo długą tradycję - sam tak zaczynałęm na początku lat 80 :D

Dzwoniłem dziś do klubu i dowiedziałem się że nie będzie żadnych karnetów w tej rundzie. Ktoś powariował - to że jest (ma być) remont krytej i że na krytą nie będzie karnetów to rozumiem, ale dlaczego w związku z tym ma nie być karnetów na inne sektory ???? Może jakaś akcja nękania telefonicznego z pytaniem o karnety ???? Może pani sekretarka się poirytuje i przekaże Rudemu, że lud czeka na karnety :lol:
IQ

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-07-15, 7:59 pm

IQ napisał(a):Viking - wpuszczanie na 2 połowę bez biletu ma baaaardzo długą tradycję - sam tak zaczynałęm na początku lat 80 :D

Dzwoniłem dziś do klubu i dowiedziałem się że nie będzie żadnych karnetów w tej rundzie. Ktoś powariował - to że jest (ma być) remont krytej i że na krytą nie będzie karnetów to rozumiem, ale dlaczego w związku z tym ma nie być karnetów na inne sektory ???? Może jakaś akcja nękania telefonicznego z pytaniem o karnety ???? Może pani sekretarka się poirytuje i przekaże Rudemu, że lud czeka na karnety :lol:

Sprawa karnetow zostanie poruszona na spotkaniu z dyrektorem Rudym.

Ale jak by mialy byc takie karnety jak w zeszlym sezonie to lepiej zeby ich nie bylo po potem 3/4 ludzi by mialo lewe karnety.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez musztra 2004-07-15, 8:48 pm

q*** mam nadzieje że karnety jednak będą,ja w zeszłym sezonie miałem karnet siedziałem głównej trybunie a nie "pod daszkiem" i luz wchodzisz na stadion,nie stoisz w kolejce po bliet
a teraz q*** żal dupe ściska jak słysze że może nie być karnet :cry: :cry:
musztra

Postprzez ŁOSKI1906 2004-07-15, 9:43 pm

Ja tam jestem dobrej myśli i lecz na to że karnety jednak będą
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez Oko 2004-07-15, 10:19 pm

Ja tam wole nawet stać w tej kolejce a mieć bilet z meczu. Mając karnet pozbywam się tej przyjemności :lol:
Myślę że na II lige też będą bilety takie jak w końcówce III albo jeszcze lepsze !!!
Cena 12 złotych za bilet mi odpowiada.
Oko

Postprzez fabian 2004-07-16, 10:21 am

Ja mam prośbę, do stowrzyszenia. Marcin napisał, że bedziecie sie spotykać z Rudym. Spróbujcie wynegocjować jakieś bilety rodzinne. To znaczy, żeby np. ojciec mógł przyprowadzić syna(matka córkę :D) i nie płacił za dwa bilety, tylko trochę mniej.
fabian

Postprzez ŁOSKI1906 2004-07-16, 10:30 am

No no i poruszcie sprawe karnetów :evil:
(Nie chce sie co każdy mecz martwić o hajs tylko mieć wszystko zapięte na ostatni guzior :D )
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez ARAS1906 2004-07-16, 10:33 am

fabian napisał(a):Ja mam prośbę, do stowrzyszenia. Marcin napisał, że bedziecie sie spotykać z Rudym. Spróbujcie wynegocjować jakieś bilety rodzinne. To znaczy, żeby np. ojciec mógł przyprowadzić syna(matka córkę :D) i nie płacił za dwa bilety, tylko trochę mniej.

Fabian ten temat będzie też poruszony - to możemy obiecać, oraz to, że nie damy się spławić byle czym!!!! A tego "byle czego" padnie z ust Dyr. Rudego jak zwykle dużo.Pewnie regulamin spólki nie zezwala na takie a takie posunięcia, a żeby to zmienić to pół świata musi się zebrać, a wogóle to to tak tylko na początek, taka cena wypośrodkowana bo jak będą ulgi to wtedy "normalne" muszą być droższe, a wogóle to przeciez dzieci mogą wchodzić za darmo w grupach zorganizowanych z opiekunem,no a sprawy kobiet nie udało się przeforsować i takie tam :roll: :evil:
ARAS1906
Środula

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna