Tomano napisał(a):Nie lubie Lechi! Pamietacie wyjazd na arke :?: Nie przeszkadza mi to ich szanowac!
Nie pamiętamy. Przypomnij.
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Ligor napisał(a):Tomano napisał(a):Nie lubie Lechi! Pamietacie wyjazd na arke :?: Nie przeszkadza mi to ich szanowac!
Nie pamiętamy. Przypomnij.
DOKŁADNIE TAK.WCIĄŻ JACYŚ NAWIEDZENI PLOTĄ TYM,JAK TO LECHIA JEST SOLIDARNOŚCIOWA.A O FLADZE Z HESSEM NIE NAPISAŁ MORTIMAX NIC.Z TEGO TEŻ PEWNIE JEST DUMNY.JA ZNAM JEDNEGO DZIAŁACZA SOLIDARNOŚCI.KARIEROWICZ,WYWIÓZŁ SIĘ NA LUDZKIEJ KRZYWDZIE I PLECACH.slawojka napisał(a):Co wy tak wszyscy z tą solidarnością ??? Co ona ma wspólnego z kibicowaniem i sportem, a z drugiej strony co ona wam dała ???
slawojka napisał(a):Co wy tak wszyscy z tą solidarnością ??? Co ona ma wspólnego z kibicowaniem i sportem, a z drugiej strony co ona wam dała ???
Erazmus napisał(a):slawojka napisał(a):Co wy tak wszyscy z tą solidarnością ??? Co ona ma wspólnego z kibicowaniem i sportem, a z drugiej strony co ona wam dała ???
Temat jest o Lechii więc nie będę uprawiał propagandy ;-) Gdyby nie NSZZ Solidarność nie miałbyś możliwości wypowiadać się na temat Zagłębia 8)
Kibice w tym czasie oskarżają OZPN o sprzyjanie Gedanii, w mediach pojawiają się informacje o o telefonicznym zastraszaniu prezesa OZPN Henryka Klocka i zawodników Gedanii. Jeżeli ktoś myśli, że to koniec, to się myli. Na meczu Gedania - Pogoń, przy braku kibiców gości, drużynę z Lęborka dopinguje spora grupka Lechistów. W I połowie niespodziewanie na murawę wbiega kilkunastu kibiców gospodarzy (kilku w białych t-shirtach z napisami wykonanymi markerami "Gedania Hooligans"!!!), którzy przerywają spotkanie na 15 minut i krzyczą teksty w tylu "Oficjalni chuligani Gedania!!!".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników