Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
^m@rcin^ napisał(a):YO napisał(a):Ale niektórzy mają problem!! 2 złote więcej (niż się spodziewali) za bilet to aż tak duża róznica??
Wychodzi na to ,ze goscie beda placic mniaj za bilety niz my sami. Bilety dla gosci sa wszedzie po 10 zł
^m@rcin^ napisał(a):YO napisał(a):Ale niektórzy mają problem!! 2 złote więcej (niż się spodziewali) za bilet to aż tak duża róznica??
Wychodzi na to ,ze goscie beda placic mniaj za bilety niz my sami. Bilety dla gosci sa wszedzie po 10 zł
slawojka napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):YO napisał(a):Ale niektórzy mają problem!! 2 złote więcej (niż się spodziewali) za bilet to aż tak duża róznica??
m@rcin, to załóż szal gości i wejdź na Ludowy za 10 zł .. :wink: :wink: :wink:
Jak dla mnie to 12 zł na II ligę i na taki klub jakim jest Zagłębie i takie miast jakim jest Sosnowiec, to wcale nie jest dużo!! Wszyscy chcemy I ligi, prawda? Zadam zatem pytanie: Po co? żeby lamentować , że bilety za drogie?
kl@kot napisał(a):A ja niestety dzisiaj zadzwoniłem do klubu i dowiedziałem się że karnetów nie ma z powodu rekonstrukcji trybuny głównej a ja się pragnę zapytać dlaczego remont ma przeszkadzać w sprzedaży karnetów przecierz nie wszyscy chcą siedziedzieć na trybunie głównej ale wększość jak sądzę chce uniknąć kolejek przed kasą . Nastepny idiotyzm kierownictwa klubu..... dlaczego?
Bastek napisał(a):niestety co rok był ten sam problem z karnetami , nikt nie wiedział kiedy będą , a w tym roku od razu konkret że nie ma / hehe / , zarząd klubu przeszedł sam siebie , jak można remontować trybunę miesiąc po zakonczeniu sezonu , a 2 tygodnie przed rozpoczęciem nowego , co to k...wa jest jakieś Pierdziszewo czy Sosnowiec ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: jaca661966