Prawdziwy wierny kibic Zaglebia ......... :roll:
Ja nie rozumiem tylko jednego - wszyscy mówili ze jak beda bilety po 10 zl to bedzie w porzadku i nagle takie oburzenie o 2 zl.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
SOSNOWIEC* napisał(a):WOJTEK napisał(a):KREW MNIE ZALEWA JAK CZYTAM TAKIE IDIOTYZMY.TO MOŻE ZACZNIJ JEĹšDZIĆ NA WISŁĘ ?NIE DALEKO.DO PRAGI TEŻ BLISKO.MAM ROZUMIEĆ,ŻE W 5 LIDZE TO PAN RACZYŁ NA GKS JEĹšDZIĆ.BO NA 5 LIGĘ NIE MIAŁO PANISKO PO DRODZE ?? CO ZA BREDNIE.NIE MUSISZ WCALE CHODZIĆ.ŁACHY NIE ROBISZ.UFFFFFFF...Artur napisał(a):Cena jest do zaakceptowania, ale już teraz wiem, że na niektóre mecze po prostu sie nie wybiore, mam tu na myśli przede wszystkim mecz z Mławą, Radomiakiem, Kujawiakiem, które nie są warte tych pieniedzy. Mam dość oglądania spotkań z kiepskimi przeciwnikami, za dużo naoglądałem sie 3 ligi aby iść na powyższe spotkania. Zapewne wiele osób postąpi tak samo i frekwencja na stadionie na tych meczach bedzie oscylowała w granicy 2000 - 2500 osób
Popieram Ci tym razem Wojtek!! Chlopak sie za duzo 3 ligi naogladal :evil: I tak naprawde ciekawi mnie tak samo jak ciebie czy byl chociaz na jednym meczu na 5 lidze, nie wspomne juz o A klasie
Wojtusiowi łachy nie będę robił - na mecze z godnymi rywalami będę chodził a na wiochy załatwie sobie wejście za darmo, a jak sie nie uda to nie wiele strace. :)
NIE MÓW DO MNIE SKARBIE.NIE JESTEM TWOIM CHŁOPAKIEM.MASZ RACJĘ ,ŻE TO FORUM.ALE NIKT TEŻ CIĘ NIE ZMUSZA DO PISANIA TUTAJ. :lol: :lol:Artur napisał(a):SOSNOWIEC* napisał(a):WOJTEK napisał(a):KREW MNIE ZALEWA JAK CZYTAM TAKIE IDIOTYZMY.TO MOŻE ZACZNIJ JEĹšDZIĆ NA WISŁĘ ?NIE DALEKO.DO PRAGI TEŻ BLISKO.MAM ROZUMIEĆ,ŻE W 5 LIDZE TO PAN RACZYŁ NA GKS JEĹšDZIĆ.BO NA 5 LIGĘ NIE MIAŁO PANISKO PO DRODZE ?? CO ZA BREDNIE.NIE MUSISZ WCALE CHODZIĆ.ŁACHY NIE ROBISZ.UFFFFFFF...Artur napisał(a):Cena jest do zaakceptowania, ale już teraz wiem, że na niektóre mecze po prostu sie nie wybiore, mam tu na myśli przede wszystkim mecz z Mławą, Radomiakiem, Kujawiakiem, które nie są warte tych pieniedzy. Mam dość oglądania spotkań z kiepskimi przeciwnikami, za dużo naoglądałem sie 3 ligi aby iść na powyższe spotkania. Zapewne wiele osób postąpi tak samo i frekwencja na stadionie na tych meczach bedzie oscylowała w granicy 2000 - 2500 osób
Popieram Ci tym razem Wojtek!! Chlopak sie za duzo 3 ligi naogladal :evil: I tak naprawde ciekawi mnie tak samo jak ciebie czy byl chociaz na jednym meczu na 5 lidze, nie wspomne juz o A klasie
Już odpowiadam na pytanie co do 5 ligi - chodziłem i pamiętam te tłumy na meczu z Wartą Zawiercie ( wynik 1:1), wtedy grały takie asy jak Sączek, miałem około 13 wiosen wtedy, z tą A klasą to wypaliłeś faktycznie :shock: ale zdaża sie. Ze swojego posta si nie wycofuje bo to prawda, a Wojtusiowi łachy nie będę robił - na mecze z godnymi rywalami będę chodził a na wiochy załatwie sobie wejście za darmo, a jak sie nie uda to nie wiele strace. :) Wojtek i nie denerwuj sie skarbie,to jest forum, każdy ma prawo do wypowiedzi.
ZAPRASZAM 31.07 NA STADIONIE.SZYBKO MNIE ZNAJDZIESZ.ALE PEWNIE NIE PRZYJDZIESZ NA MECZ ZA 12 ZŁ.WIĘC STUL ŁASKAWIE RYŁKO. :lol: :lol:Artur napisał(a):Jasne, że mnie nikt nie zmusza, ale polemika z Tobą sprawia mi przyjemność po prostu, zawsze można liczyć na Twoją kontre - to lubie :wink: Nie miej do mnie pretensji o to co napisałem - po prostu wiele nas dzieli a jedno łączy :lol:
YO napisał(a):Ale niektórzy mają problem!! 2 złote więcej (niż się spodziewali) za bilet to aż tak duża róznica??
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack