CENY BILETÓW W II LIDZE

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Asja 2004-07-13, 9:16 am

Prawdziwy wierny kibic Zaglebia ......... :roll:

Ja nie rozumiem tylko jednego - wszyscy mówili ze jak beda bilety po 10 zl to bedzie w porzadku i nagle takie oburzenie o 2 zl.
Asja
Gwiazda

Postprzez SOSNOWIEC* 2004-07-13, 9:19 am

i chyba ASJA zostala wkrecona ;)
pozdro
SOSNOWIEC*

Postprzez Artur 2004-07-13, 10:12 am

SOSNOWIEC* napisał(a):
WOJTEK napisał(a):
Artur napisał(a):Cena jest do zaakceptowania, ale już teraz wiem, że na niektóre mecze po prostu sie nie wybiore, mam tu na myśli przede wszystkim mecz z Mławą, Radomiakiem, Kujawiakiem, które nie są warte tych pieniedzy. Mam dość oglądania spotkań z kiepskimi przeciwnikami, za dużo naoglądałem sie 3 ligi aby iść na powyższe spotkania. Zapewne wiele osób postąpi tak samo i frekwencja na stadionie na tych meczach bedzie oscylowała w granicy 2000 - 2500 osób
KREW MNIE ZALEWA JAK CZYTAM TAKIE IDIOTYZMY.TO MOŻE ZACZNIJ JEĹšDZIĆ NA WISŁĘ ?NIE DALEKO.DO PRAGI TEŻ BLISKO.MAM ROZUMIEĆ,ŻE W 5 LIDZE TO PAN RACZYŁ NA GKS JEĹšDZIĆ.BO NA 5 LIGĘ NIE MIAŁO PANISKO PO DRODZE ?? CO ZA BREDNIE.NIE MUSISZ WCALE CHODZIĆ.ŁACHY NIE ROBISZ.UFFFFFFF...

Popieram Ci tym razem Wojtek!! Chlopak sie za duzo 3 ligi naogladal :evil: I tak naprawde ciekawi mnie tak samo jak ciebie czy byl chociaz na jednym meczu na 5 lidze, nie wspomne juz o A klasie

Już odpowiadam na pytanie co do 5 ligi - chodziłem i pamiętam te tłumy na meczu z Wartą Zawiercie ( wynik 1:1), wtedy grały takie asy jak Sączek, miałem około 13 wiosen wtedy, z tą A klasą to wypaliłeś faktycznie :shock: ale zdaża sie. Ze swojego posta si nie wycofuje bo to prawda, a Wojtusiowi łachy nie będę robił - na mecze z godnymi rywalami będę chodził a na wiochy załatwie sobie wejście za darmo, a jak sie nie uda to nie wiele strace. :) Wojtek i nie denerwuj sie skarbie,to jest forum, każdy ma prawo do wypowiedzi.
Artur

Postprzez ARAS1906 2004-07-13, 10:16 am

Wojtusiowi łachy nie będę robił - na mecze z godnymi rywalami będę chodził a na wiochy załatwie sobie wejście za darmo, a jak sie nie uda to nie wiele strace. :)

i jeszcze jeden cytat z podpisu:
"Zagłębie ponad wszystko" :roll:
ARAS1906
Środula

Postprzez Erazmus 2004-07-13, 10:19 am

U nas bilety na III ligę są następujące 7 zł młyn 10zł reszta trybuny odkrytej 15 zl trybuna krytej ale krążą płotki że Schetyna podniesie ceny biletów :(
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez WOJTEK 2004-07-13, 10:23 am

Artur napisał(a):
SOSNOWIEC* napisał(a):
WOJTEK napisał(a):
Artur napisał(a):Cena jest do zaakceptowania, ale już teraz wiem, że na niektóre mecze po prostu sie nie wybiore, mam tu na myśli przede wszystkim mecz z Mławą, Radomiakiem, Kujawiakiem, które nie są warte tych pieniedzy. Mam dość oglądania spotkań z kiepskimi przeciwnikami, za dużo naoglądałem sie 3 ligi aby iść na powyższe spotkania. Zapewne wiele osób postąpi tak samo i frekwencja na stadionie na tych meczach bedzie oscylowała w granicy 2000 - 2500 osób
KREW MNIE ZALEWA JAK CZYTAM TAKIE IDIOTYZMY.TO MOŻE ZACZNIJ JEĹšDZIĆ NA WISŁĘ ?NIE DALEKO.DO PRAGI TEŻ BLISKO.MAM ROZUMIEĆ,ŻE W 5 LIDZE TO PAN RACZYŁ NA GKS JEĹšDZIĆ.BO NA 5 LIGĘ NIE MIAŁO PANISKO PO DRODZE ?? CO ZA BREDNIE.NIE MUSISZ WCALE CHODZIĆ.ŁACHY NIE ROBISZ.UFFFFFFF...

Popieram Ci tym razem Wojtek!! Chlopak sie za duzo 3 ligi naogladal :evil: I tak naprawde ciekawi mnie tak samo jak ciebie czy byl chociaz na jednym meczu na 5 lidze, nie wspomne juz o A klasie

Już odpowiadam na pytanie co do 5 ligi - chodziłem i pamiętam te tłumy na meczu z Wartą Zawiercie ( wynik 1:1), wtedy grały takie asy jak Sączek, miałem około 13 wiosen wtedy, z tą A klasą to wypaliłeś faktycznie :shock: ale zdaża sie. Ze swojego posta si nie wycofuje bo to prawda, a Wojtusiowi łachy nie będę robił - na mecze z godnymi rywalami będę chodził a na wiochy załatwie sobie wejście za darmo, a jak sie nie uda to nie wiele strace. :) Wojtek i nie denerwuj sie skarbie,to jest forum, każdy ma prawo do wypowiedzi.
NIE MÓW DO MNIE SKARBIE.NIE JESTEM TWOIM CHŁOPAKIEM.MASZ RACJĘ ,ŻE TO FORUM.ALE NIKT TEŻ CIĘ NIE ZMUSZA DO PISANIA TUTAJ. :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Artur 2004-07-13, 10:23 am

opis już zmieniłem 8)
Artur

Postprzez Artur 2004-07-13, 10:26 am

Jasne, że mnie nikt nie zmusza, ale polemika z Tobą sprawia mi przyjemność po prostu, zawsze można liczyć na Twoją kontre - to lubie :wink: Nie miej do mnie pretensji o to co napisałem - po prostu wiele nas dzieli a jedno łączy :lol:
Artur

Postprzez WOJTEK 2004-07-13, 10:28 am

Artur napisał(a):Jasne, że mnie nikt nie zmusza, ale polemika z Tobą sprawia mi przyjemność po prostu, zawsze można liczyć na Twoją kontre - to lubie :wink: Nie miej do mnie pretensji o to co napisałem - po prostu wiele nas dzieli a jedno łączy :lol:
ZAPRASZAM 31.07 NA STADIONIE.SZYBKO MNIE ZNAJDZIESZ.ALE PEWNIE NIE PRZYJDZIESZ NA MECZ ZA 12 ZŁ.WIĘC STUL ŁASKAWIE RYŁKO. :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Wally 2004-07-13, 11:48 am

Co dla niektórych jest też ważne czy na meczu pojawią się kibice gości. Nie wiem jak to jest z Radomskiem czy tam jeżdżą już na wyjazdy, ale pisałem nie tak dawno na czacie Radomiaka Radom z gościem z Mławy i mi pisał, że tam głównie jest Legia, więc Artur szykuj 12 zł na Mławę, bo może jakąś niespodziankę zrobi fc Legii :wink:
Wally

Postprzez Fan 2004-07-13, 11:55 am

Artur piszesz ze: "Mam dość oglądania spotkań z kiepskimi przeciwnikami, za dużo naoglądałem sie 3 ligi aby iść na powyższe spotkania". A skad masz pewnosc ze mecze z Mlawa, Radomiakiem czy Kujawiakiem nie beda lepsze od meczow z Widzewem czy Arka :lol:
Nie ma co plakac o ceny biletow. Chcemy Zaglebie w ekstraklasie i tam tez beda na pewno drozsze bilety. A przeciwnicy Groclin, Amica... I co wtedy tez bedzie nas 2000 czy 2500 ??
Fan
Working Class

Postprzez rados 2004-07-13, 12:04 pm

Mozna sie było spodziewac,że bilety podrozeja.Ale dla mnie 12 zeta to jest "lekka"przesada.No chyba ze wprowadza bilety ulgowe.
rados
Zagłębiak

Postprzez YO 2004-07-13, 1:13 pm

Ale niektórzy mają problem!! 2 złote więcej (niż się spodziewali) za bilet to aż tak duża róznica?? W końcu to druga liga i w dodatku kluby muszą płacić większy podatek!! A czego się spodziewaliście że ceny biletów spadną po awansie do 2 ligi?? Też mnie krew zalewa jak ktoś pisze że na Radomsko to nie przyjdzie, bo za słaba drużyna!! A skąd wiesz czy nie przyjadą kibice gości i nie będzie ich więcej od np. kibiców Arki?? I czy mecz nie będzie ciekawszy?? Zresztą jak chcesz to nie przychodź, nikt nie będzie za toba płakał!! Myślałem że jak ktoś pochodzi kilka lat na mecze, to zaczyna w końcu chodzić na Zagłębie, ale widzę że niektórzy chodzą tylko popatrzeć na drużyny przyjezdne: jak drużyna przyjezdna za słaba, to nie ma co ruszać dupy na stadion :shock: :shock:
YO

Postprzez DaMi 2004-07-13, 1:30 pm

Typowy łuskacz słonecznika i nic więcej.
Załóż sobie Cyfre + tam będziesz miał mecze na najwyższym poziomie
DaMi

:(

Postprzez ^m@rcin^ 2004-07-13, 2:24 pm

YO napisał(a):Ale niektórzy mają problem!! 2 złote więcej (niż się spodziewali) za bilet to aż tak duża róznica??

Wychodzi na to ,ze goscie beda placic mniaj za bilety niz my sami. Bilety dla gosci sa wszedzie po 10 zł
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna