Terminarz jesieni 2004

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez twari 2004-07-04, 1:35 pm

Pozatym plusem Polsatu Sport jest to ze taki mecz bedzie mozna obejrzec przez kolejny tydzien! Czyli kazdy bedzie mogl jeszcze raz obejrzec ten sam mecz na ktorym byl - tym razem z innej perspektywy (!), no i na bank KAZDY bedzie sie probowal znalezc na trybunach! Minusow nie widze...
twari

Postprzez michaelus 2004-07-04, 3:13 pm

:shock: :shock: A ja tylko wspomniałem o Polsacie Sport :shock: :shock:

Przecież jeśli klub miałby stracić na transmisji to by się na takową nie zgodził. Najpierw musi się pojawić więcej reklam na stadionie.
michaelus

Postprzez bankier 2004-07-04, 6:43 pm

Wydaje mi się, ze na transmisjach TV klub może tylko zyskać. Nie ma co pisać o frekwencji - bo jest u nas z nią średnio. Co widać było szczeg. w końcówce sezonu. Teoretycznie nawet jeśli na mecz nie przyjdzie 1000 kibiców (z powdu transmisji live w tv) to klub straci ok 7000zł na biletach. Z drugiej strony telewizja musi zapłacić za prawo do transmisji - i mniemam, ze bedzie to kwota wyższa niż 7000zł. I jeszcze jedno - mecz Zagłębia w TV jest najlepszą formą promocji i zachęcenia kibiców do przychodzenia na Ludowy! 8)
bankier

Postprzez DaMi 2004-07-04, 7:10 pm

Cała Polska będzie mogła zobaczyć i usłyszejć jaka atmosfera panuje na stadionie Ludowym :D 8)
DaMi

Postprzez Artur 2004-07-04, 10:34 pm

Jestem ciekawy ile meczów Zagłębia Polsat Sport na żywo będzie transmitował :?: , oby było ich jak najwięcej bo to będzie oznaczało, że nasza drużyna gra EFEKTOWNIE :) a atmosfera na stadionie jest godna prezentacji w TV 8) a oto nam wszystkim chodzi, aby kibice Zagłebia Sosnowiec nie byli postrzegani jako banda zwyrodnialców, dla których najważniejsza jest bójka a nie dopingowanie piłkarzy :lol:
Artur

Postprzez twari 2004-07-05, 8:42 am

Jesli ktos sie zastanawia jakie mecze beda najczesciej transmitowane to odpowiedzi z checia udziele! Oczywiscie zaden inny zespol jak tylko Korona! Dlaczego? Z wielkiej sympatii do Wdowczyka ktory czasem bawi/ł sie w analizy w Polsacie Sport! Pozatym juz kiedys pokazywali fragmenty meczu Korony w III lidze i bawili sie w straszne analizy! Zyczac przy okazji Wdowczykowi awansu...
Nie mowie ze bedzie to TYLKO Korona ale na pewno bedziemy mieli okazje nieraz ich podziwiac... tymbardziej jesli beda walczyc w czolowce! Ciekawe- moze Zaglebie-Korona pokaza juz w tv!! :)
twari

Postprzez twari 2004-07-05, 8:57 am

Pobawie sie w proroka! Oto moje typy na transmisje w PS:
1. kolejka:
Korona Kielce - Jagiellonia Białystok
lub
GKS Bełchatów - Ruch Chorzów

2. kolejka:
Jesli wystartuje Widzew to daje sobie paznokiec obciac ze bedzie to mecz:
Widzew Łódź - Korona Kielce !!
A jesli nie to:
Ruch Chorzów - Szczakowianka Jaworzno
lub
Jagiellonia Białystok - GKS Bełchatów

3. kolejka ma juz zdecydowanie wiecej ciekawych spotkan ale ciezko typowac gdyz wszystko zalezy od 2 pierwszych meczy! Od formy druzyn i ich miejsca w tabeli!
Ale w tym gronie mozna by pomazyc o transmisji z Ludowego!
twari

Postprzez fabian 2004-07-05, 10:28 am

bankier napisał(a):Wydaje mi się, ze na transmisjach TV klub może tylko zyskać. Nie ma co pisać o frekwencji - bo jest u nas z nią średnio. Co widać było szczeg. w końcówce sezonu. Teoretycznie nawet jeśli na mecz nie przyjdzie 1000 kibiców (z powdu transmisji live w tv) to klub straci ok 7000zł na biletach. Z drugiej strony telewizja musi zapłacić za prawo do transmisji - i mniemam, ze bedzie to kwota wyższa niż 7000zł. I jeszcze jedno - mecz Zagłębia w TV jest najlepszą formą promocji i zachęcenia kibiców do przychodzenia na Ludowy! 8)

Polsat nie płaci za transmisje. Nie zmienia to faktu, że jest to doskonała forma promocji dla klubu i jego sponsorów. Choćby reklamy na stadionie zyskuja na wartości.
fabian

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna