Morpheus napisał(a):No to czas baraży:
:arrow: O 1 ligę:
Górnik Polkowice - Cracovia (pierwszy mecz 0-4). Chyba wszystko jasne. Craxa w ekstraklasie.
:arrow: O 2 ligę:
Ruch Chorzów - Stal Rzeszów (pierwszy mecz 1-1). Ruch gra u siebie i może wykorzystać ten fakt, ale czy wytrzyma psychicznie? Dalej stawiam na Stal
Śląsk Wrocław - Arka Gdynia Śląsk jest wg mnie lepszy od Arki i to on zagra w przyszłym sezonie na zapleczu ekstraklasy.
Stasiak Opoczno - Unia Janikowo Jak dla mnie to z tej pary nie powinien awansować nikt. Ale skoro ktoś musi to wybieram jednak to coś z Opoczna.
Radomiak Radom - Tłoki Gorzyce Za Tłokami nigdy nie przepadałem. Sam nie wiem czemu. Może dlatego, że awansowaliśmy poprzednim razem do 2 ligi jednocześnie i Tłoki się utrzymały a my nie? Nie wiem, ale ich nie lubię. Stawiam na Radomiaka.
:arrow: O 3 ligę:
MKS Sławków - Górnik Jastrzębie Awansuje Górnik. Jest lepszy sportowo i chyba organizacyjnie. Poza tym patrząc na wyniki nikomu nie odpuszczał, Sławków natomiast oddał mecz Czarnym czego nigdy mu nie wybaczę.
:arrow: O 4 ligę:
Jura Niegowa - Unia Racibórz W szeregach 4 ligi zostanie Unia. Co prawda Jura tym samym spada do "naszej" grupy okręgówki, ale kto popatrzy na tabelę zobaczy że na dole są same Katowickie zespoły i czym więcej ich poleci tym lepiej.
:arrow: O A Klasę:
Tutaj jescze nie rozlosowano par. Z B Klasy w barażach walczą LKS Wysoka i Olimpia Blanowice. Z A Klasy natomiast Podłęże Jaworzno i Trzy Korony Żarnowiec. Chciałbym żeby awansowała Wysoka i pozostało Podłężę.
1 liga:
Cracovię trafiłem :D
2 liga:
Tutaj tylko 50% skuteczność, no ale w Śląsk naprawdę wierzyłem, a Ruch po prostu miał farta ;)
3 liga:
Tutaj trafiłem bezbłędnie. Górnik okazał się lepszy od Sławkowa, a Unia mimo iż dwukrotnie zremisowała okazała się lepsza od Jury. Niestety popełniłem straszną gafę. Oczywiście Jura leci do Częstochowskiej okręgówki, a nie do naszej. Skąd mi się to wzięło to naprawdę nie wiem :oops:
A Klasa:
Im niżej tym lepiej ;) Tutaj też przewidziałem kto zostanie, z tym że Podłęże nie musiało walczyć gdyż Olimpia zrezygnowała z baraży. Smutek bierze człowieka jak widzi, że są kluby które nie chcą grać już na poziomie A Klasy i rezygnują z awansu :(