Pawel K napisał(a):No i wszystko jasne. Na Ludowy zawitają:
Ruch
Arka
Stasiak
Radomiak
Zawitać zawitają tylko ciekawe czy nas wpuszczą na Ruch :roll: i czy do Gdyni wejdziemy. Pożyjemy zobaczymy... Szkoda Śląska ale taki jest futbol - wygrał lepszy.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Pawel K napisał(a):No i wszystko jasne. Na Ludowy zawitają:
Ruch
Arka
Stasiak
Radomiak
twari napisał(a):no dokladnie... :( jednym slowem kapa... Slask ma duzy problem... Szkoda... bo Zaglebie-Slask to naprawde bylo duze wydarzenie w S-cu...
(kurde.. to ich radio PRZERYWA... :/)
waldemar napisał(a):c*** z tym.karawana idzie dalej,a my z nią.znowu trzeba będzie w większosci odwiedzac wiochy,ale co zrobić....w nowym sezonie kolejny atak na drugą ligę:twisted:
waldemar napisał(a):c*** z tym.karawana idzie dalej,a my z nią.znowu trzeba będzie w większosci odwiedzac wiochy,ale co zrobić....w nowym sezonie kolejny atak na drugą ligę:twisted:
Artur napisał(a):No i moje typy na baraże sie sprawdziły - ciesze sie że Ruch zostaje i ze spadku Tłoków. Przewidziałem także porażke Śląska dlatego nie jestem tym zaskoczony ani zmartwiony, mecz ze Śląskiem był świetny pod każdym względem, ale to już historia - teraz czas na podobne widowisko z Arką, oby zakończyło sie podobnym stosunkiem bramkowym jak i wspomniany przeze mnie mecz, pozdro
PAWEŁ ŚRODULA napisał(a):Artur napisał(a):No i moje typy na baraże sie sprawdziły - ciesze sie że Ruch zostaje i ze spadku Tłoków. Przewidziałem także porażke Śląska dlatego nie jestem tym zaskoczony ani zmartwiony, mecz ze Śląskiem był świetny pod każdym względem, ale to już historia - teraz czas na podobne widowisko z Arką, oby zakończyło sie podobnym stosunkiem bramkowym jak i wspomniany przeze mnie mecz, pozdro
Artur mam nadzieje że chodzi Ci o mecz w Sosnowcu :D
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack