ME 2004 Portugal

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez PawełK 2004-06-23, 10:17 am

A ja tam uważam że zagrali na remis i bardzo dobrze. Włosi nie zasłużyli na gre w ćwierćfinałach bo nie samą nazwą można zdobyć Mistrzostwa. Sami sobi są winni, a teraz niech sobie płaczą.
Wystarczyło popatrzeć jak Duńczycy rozgrywali akcje po 2 bramce... parodia, widać że nie chcieli skrzywdzić Szwedów. Co do drugiej bramki dla Szwedów to też zajeb...a przez obronę i bramkarza. I nie ma co porównywać tej podkładki do Polskiej ligii bo różnica klas między zawodnikami jest ogromna, w Polsce zawodnicy jak sie podkładają to sie o własne nogi przewracają :lol: A na koniec bye bye Italia :twisted:
PawełK
pyszałek

Postprzez ŁOSKI1906 2004-06-23, 10:23 am

Podam moje typy na pierwsze cztery miejsca
1-Anglia
2-Niemcy
3-Czechy
4-Dania
Za 2 zety do wygrania 80zł.>Profesjonal
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez SOSNOWIEC* 2004-06-23, 11:05 am

Wariat napisał(a):Podam moje typy na pierwsze cztery miejsca
1-Anglia
2-Niemcy
3-Czechy
4-Dania

To zebys czasem nie wygral :lol: Czesi i Dunczycy spotykaja sie w cwierc finale wiec jakos nie widze ich razem w 4 ;)
SOSNOWIEC*

Postprzez Sebastian 2004-06-23, 12:21 pm

Głupich nie trzeba siać :lol:
Sebastian

Postprzez Gigaland 2004-06-23, 4:44 pm

Dania-Szwecja
Jeśli nawet mecz nie był ułożony wcześniej to zadziałał "instynkt samozachowawczy". Opluwani przez Włochów Duńczycy mieli powody aby zagrać przeciw Włochom. Choć gra toczyła się normalnie, z pełnym zaangażowaniem, to wynik cały czas dążył do stanu 2-2. Zdziwiły mnie jednak sytuacje Duńczyków przy stanie 2-1. Mogły paść ze dwie bramki w tym okresie gry. Gol dla Szwedów na 2-2 wg mnie był prezentem Duńczyków (około 80 minuty mózg drużyny-Gravesen podbiegł do ławki rezerwowych i coś ustalał). Jedno jest pewne - ten mecz pozostanie w pamięci kibiców na długie lata.

Ciekawy ten turniej...
Gigaland

Postprzez mlody1906 2004-06-23, 4:57 pm

Wariat napisał(a):Podam moje typy na pierwsze cztery miejsca
1-Anglia
2-Niemcy
3-Czechy
4-Dania

widze, ze z Ciebie dobry ekspert !! :D pewnie nawet sie nie zapoznales z "drabinka" play-off no ale wiesz dobrze kto i gdzie bedzie :)

TAK SIE NIGDY NIE STAWIA mozna max 2 ekipy postawic na 4 a Ty pojechales 4/4 i kupon juz do kosza :) lepiej te 2 zl na vlepki mogles przeznaczyc :P
mlody1906
Adventure Group

Postprzez kwachu 2004-06-23, 5:37 pm

Jak dla mnie mecz Dania Szwecja ustawiony. Dwie bramki sprezentował Szwedom duński bramkarz. No i ostatnie dwie minuty meczu... Ja do ciebie, ty do mnie a oni patrzą :D Nie zmienia to faktu, że Włosi sami zawalili sprawę nie potrafiąc utrzymać zwycięstwa w meczu ze Szwedami (w sumie Włochom należało sie chyba w tym meczu zwycięstwo) po bardzo dobrym meczu. Szwedzi chyba maja jednak coś z kombinatoryki - najpierw wpuścili do Euro Łotwe a teraz wywalili Włochów :D Jedno jeste pewne - żeby móc tak kombinować, trzeba mimo wszystko troche umieć grać w piłke...
kwachu

Postprzez Franz 2004-06-23, 6:52 pm

Asja napisał(a):Brak słów poproistu - ja oglądając owy ustawiony mecz nie odniosłam żadnego wrażenia żeby mecz mógłby być ustawiuony na jakiś konkretny wynik...

no to chyba oglądaliśmy inne mecze. Może że Ty nie widziałaś drugiej bramki dla Szwecji... jak to się stało że Duński bramkarz, dobrze broniący przez 88minut spotkania, nagle popełnia taki błąd wybijając piłkę prosto pod nogi Szweda, choć mógł tą piłkę złapać, ludzie zastanówcie się co piszecie, ten mecz miał się zakończyć remisem 2:2 i tak też się stało...

Z drugiej strony dobrze że telewizja transmitowała LIVE ten mecz, jak sobie piłkarze Szczakowianki i kilku innych klubów obejrzą to będzie mniej afer w Polskiej Piłce, bo jak widać wiele osób nie zauważyło że ten mecz był ustawiony.

Co do dzisiejszych meczy: Mam nadzieje że rezerwowi Czescy piłkarze będą się chcieli pokazać i przynajmniej nie przegrają z Niemcami, a Holandia zrobi swoje i zobaczymy ją w ćwierćfinale w pojedynku ze Szwecją :!: .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Asja 2004-06-23, 8:29 pm

Franz ja nie wiem ale jak zwykle dopieprzasz sie do mnie.
A ja ci powtrzoe jeszcze raz - nie nie zauważyłam.
I tyle w tej sprawie-nie mam zamiaru więcej komentować. :|
Asja
Gwiazda

Postprzez bankier 2004-06-23, 8:43 pm

I stało się defensywa Łotwy padła... Van Nistelrooy strzelił dwie bramki i przy wyniku remisowym Niemców co pomarańczowi zagrają ze Szwecją!!! Jeśli taki będzie zestaw par: Szwecja - Holandia i Czechy - Dania to szykuje się w ten łikend piłkarska uczta!!!

:mrgreen:

ps. i niech niemcy się cieszą, że Czesi grają "drugim" składem... a swoją drogą - ciekawe czy Voeller wpuści wreszcie na poisko Lukasa Podolskiego?
bankier

Postprzez ŁOSKI1906 2004-06-23, 8:55 pm

Głupich nie trzeba siać

zgadzam sie że nie trzeba ale w tym przypadku raczej ciebie
kupon był postawiony na pozątku EURO[/b]
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez ŁOSKI1906 2004-06-23, 8:57 pm

TAK SIE NIGDY NIE STAWIA mozna max 2 ekipy postawic na 4 a Ty pojechales 4/4 i kupon juz do kosza lepiej te 2 zl na vlepki mogles przeznaczyc

A vlepki zakupuje jutro na wakacje do GDYNI :lol:
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

Postprzez rados 2004-06-23, 10:05 pm

no i Niemcy odpadli,ku mojej ogromnej radosci :mrgreen: ,bedac jednoczesnie w dniu dzisiejszym zespolem lepszym od czeskich rezerw.Wchodzą Czesi i Holendrzy i chyba dobrze dla atrkcyjnosci spotkan cwiercfinalowych ,ze beznadziejnie slabi Niemcy odpadaja(jeden Ballack i Lahm to troche za malo jak na taki turniej)
auf wiedersehn aufwiedersehn Deutschland Deutschland auf wiedersehn-to bedzie hit tego lata :wink: :D
rados
Zagłębiak

Postprzez Franz 2004-06-23, 10:05 pm

Nie spodziewałem się, że Niemcy maja tak słabą drużynę, żeby nie potrafili strzelić bramki Czechom, którzy wogóle im nie przeszkadzali i zdobyciu bramki - wręcz przeciwnie, starali się pomóc.

Teraz się Niemcy moga tłumaczyć, że Czesi cały mecz się bronili, ale obrona ta była bardzo nieszczelna, tylko Niemcy nie potrafili zrobić sobie dogodnej do strzelenia bramki sytuacji :/ , nie zmienia to jednak faktu, że cieszę się niezmiernie z faktu, że Holendrzy awansowali do dalszej fazy rozgrywek :D .

Asja napisał(a):Franz ja nie wiem ale jak zwykle dopieprzasz sie do mnie.
A ja ci powtrzoe jeszcze raz - nie nie zauważyłam.
I tyle w tej sprawie-nie mam zamiaru więcej komentować.

Jak zwykle, to kiedyś już się dopieprzyłem do Ciebie :?: :? .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Sebastian 2004-06-23, 10:26 pm

Wariat napisał(a):
Głupich nie trzeba siać

zgadzam sie że nie trzeba ale w tym przypadku raczej ciebie
kupon był postawiony na pozątku EURO[/b]

gdybyś spojrzał na drabinkę mistrzostw to wiedziałbyś ,że jeżeli Czechy i Dania dojdą do półfinałów to muszą trafić na siebie, więc nie wiem jakim cudem te dwie drużyny miałaby zająć 3 i 4 miejsce , skoro jedna z nich musiałaby wejść do finału . Zastanów się co piszesz i kogo nazywasz głupcem.

Co do meczu , ciesze się , że Niemcy odpadły i Holandia przeszła dalej. Czechy pokazały , że są faworytem do wygrania całej imprezy.

Ps. auf Wiedersehen auf Wiedersehen Deutschland Deutschland auf Wiedersehen !!!!! :lol: :lol: :lol:
Sebastian

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna