Ja najmocniej przepraszam ale czy to jest temat o tym kto co śpiewał na Gieksie czy o transferach??
Panowie trochę dyscypliny!!!!!
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Artur napisał(a):Co do meczów na Bukowej - faktycznie nie byłem, nie wiem co sie działo także na ostatnim spotkaniu w Katowicach, po prostu 1 liga zacznie mnie na dobre interesować w momęcie jak Zagłebie w niej będzie. Nie czuje sie również zobligowany do wyjazdów na Legie. A co do wyzwisk to potępiam takie zachowanie, na Ludowym takie sytuacje zdażają się na szczęśćie coraz rzadziej. :P
Ale po Twoich postach widze, że i w Katowicach są normalni kibice 8)
Miłosz napisał(a):Artur napisał(a):Co do meczów na Bukowej - faktycznie nie byłem, nie wiem co sie działo także na ostatnim spotkaniu w Katowicach, po prostu 1 liga zacznie mnie na dobre interesować w momęcie jak Zagłebie w niej będzie. Nie czuje sie również zobligowany do wyjazdów na Legie. A co do wyzwisk to potępiam takie zachowanie, na Ludowym takie sytuacje zdażają się na szczęśćie coraz rzadziej. :P
Ale po Twoich postach widze, że i w Katowicach są normalni kibice 8)
Pojawiają się co raz rzadziej ,bo nie ma kibiców przyjezdnych i wzystkie mecze Zagłębie wygrało w tym sezonie i dlatego tak się dzieje,zobaczymy co będzie w 2 lidze... :wink:
bankier napisał(a):Lukes - polityka transferowa Zagłebia opiera się na podpisywaniu z zawodnikami przynajmniej 2-3 letnich kontraktów. Więc na jakiekolwiek wypożyczenia nie ma szans!
pozdro
8)
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack