Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
twari napisał(a):Popieram!! Temat jakos pominiety!! Wiec apropos tematu: od kiedy jest sztama z Bielskiem?? I jak to sie wszystko zaczelo?? Oswieccie mnie! :twisted:
Zagórze_Fan napisał(a):twari napisał(a):Popieram!! Temat jakos pominiety!! Wiec apropos tematu: od kiedy jest sztama z Bielskiem?? I jak to sie wszystko zaczelo?? Oswieccie mnie! :twisted:
Z Bielską Stalą trzymamy bodajże około 25 lat.
twari napisał(a):Zagórze_Fan napisał(a):twari napisał(a):Popieram!! Temat jakos pominiety!! Wiec apropos tematu: od kiedy jest sztama z Bielskiem?? I jak to sie wszystko zaczelo?? Oswieccie mnie! :twisted:
Ale interesowaly mnie poczatki! To ze dlugo to wiem!
twari napisał(a):Zagórze_Fan napisał(a):twari napisał(a):Popieram!! Temat jakos pominiety!! Wiec apropos tematu: od kiedy jest sztama z Bielskiem?? I jak to sie wszystko zaczelo?? Oswieccie mnie! :twisted:
Ale interesowaly mnie poczatki! To ze dlugo to wiem!
Franz napisał(a):CharoN a w czym jest ten klub taki zasłużony, bo o ile mi wiadomo, to nigdy nie grał w Pierwszej lidze, więc sukcesów żadnych nie osiągnął.
Tak czy inaczej szkoda BKS-u, głownie ze względu na swoich wiernych kibiców, których choć wcale nie ma tak wiele, to ciągle trwają przy swoim klubie, na dobre i na złe :!: .
Leon-BKS napisał(a):ZGODA ZACZEŁA SIĘ W SEZONIE 1981/82 NA MECZU ZAGŁĘBIE-szombierki 0:0
sadomen napisał(a):Albion napisał(a):Nawet w V lidzie BKS-u się nie wstydzę
Potwierdzam w 100% troszke szkoda...ale Zagłebie też kiedys było w tej klasie rozgrywek i widzicie co teraz jest :wink:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników