Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Kry's napisał(a):rrr napisał(a):Jurek Bryła - król strzelców 2 ligi w Stalowej Woli, u nas skończył na lewej obronie. Woźnica z Beskidu Andrychów - podobnie (kończył jako obrońca)
Romański - rezerwowy z wielkiego (wtedy) Widzewa,
Rycek, Śpiewak - też rezerwowi ale z Górnika Wałbrzych.
A wracając do teraźniejszości - np. Jaroszek.
Jurek Bryła,Śpiewak i Rycek!!!??? :shock: mam całkiem inne zdanie na ten temat.. :wink:
dla mnie największe nieporozumienie to ten gość z Konina,w tej rundzie,dodam także Jaroszka ,Sołtyska ,Pikute i Gielze.
Leyton napisał(a):...
Mam teraz tą satysfakcję, że byłem wśród nich i w przeciwieństwie do niektórych kibiców pamiętam bardzo dobre mecze Kubicy.
...
A teraz zagadka. Kto z byłych piłkarzy Zagłębia może się pochwalić takimi miejscami zatrudnienia: Rapid Wiedeń, Austria Wiedeń, Legia Warszawa, KSV Waregem, Standart Liege czy Maccabi Tel-Awiw?
Faktycznie chybiony transfer :twisted:
Fan napisał(a):Tylko zebysmy nie musieli dopisywac tutaj nazwisk: Malocha czy Bala po zakonczeniu rundy jesiennej czy na koniec sezonu....
pszemko napisał(a):Niedawana gwiazda józefowicz :!: :!:
Boże chroń nas przed takimi grajkami :!: :!:
Adi89 napisał(a):pszemko napisał(a):Niedawana gwiazda józefowicz :!: :!:
Boże chroń nas przed takimi grajkami :!: :!:
tu sie z toba nie zgodze moze nie gral najlepiej ale byl chyba najlepszym strzelcem w naszej druzynie lecz pamietam jakis mecz gdzie nie strzelil 2 karnych potem w koncu strzelil brmke i zaczal calowac herbzaglebia i zostal troszeczke zwyzywany :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tom