Moim zdaniem ten caly system 4-5-1, ktory teoretycznie ma byc bardziej ofensywny, jest brzydki i nudny. Niemcy grali jak walec, ale wiekszym rozczarowaniem byla Holandia, bo spodziewalem sie bardziej skutecznej (i co tu duzo mowic - ladniejszej) pilki.
Wczorajszy mecz [Hol-Nie] zaczał się dopiero mniej więcej od 60 min. Tak słabych Holendrów, jak w pierwszej połowie, to ja nie widziałem. Generalnie sprawiedliwy rezultat chcoiaż wierze, że się "pomarańczowi" rozkręcą. Ożywił ich dopiero Overmars a potem Van Hooyjdonk. Szkoda, że nie grali tak od początku.
Po pierszej zamknietej kolejce tabele w poszczegółnych grupach przedstawiaja sie nastepująco ( W kolejności w tabeli
lp. drużyna m z r p pkt. bramki ) :
Najwieksza sensacja chyba jest porazka Portugalczykow no i to ze Lotwa prowadzila z Czechami chyba tego sie nikt nie spodziewal, no ale zasluzenie przegrali. A i sensasyjny mecz byl Francja z Anglia :) Pozdro
Fajna brameczka dla Hiszpanii - mnie sie osobiście podobała. Mecz tak jakby wolny - ale co sie dziwic 30 stopni , mnie nawet by sie chyba mrugać nei chcialo ... :lol: :mrgreen:
A najbardziej to mi sie podobaja te reklamy w trakcie ME z całą śmietanką piłkarską.. :lol:
I rozwalaja mnie teksty Gmocha - przebiegł jak express katowice - warszawa... :lol: :lol: :lol:
Wynik marzenie - buki oskubane a do tego 3 punkty w forumowym typerze :mrgreen:
Grecy nie grają wielkiej piłki - szczególnie w poczynaniach ofensywnych są dość schematyczni - jednak dziś jedna akcja wystarczyła w zagarnąć dwa punkt z kieszeni hiszpanów. Ci drudzy nieskuteczni - potwierdzają starą prawdę, ze i może Primiera Division jest najlepszą ligą na świecie to jednak druzyna z Półwyspu Iberyjskiego nie potrafi grać skutecznie na wielkich światowychy imprezach!
Miał pecha... i to dużego... choć jak uczy doświadczenie strata jednego zawodnika może zmobilizować zespół do walki! jednak mam nadzieję, że portugalczycy będą w stanie nie tylko podwyższyć prowadzenie ale i nie stracą bramki! jeśli bedzie trzy - zero dzień można będzie zaliczyć do bardzo udanych :mrgreen:
a rosjanie grają na razie jak nasza reprezentacja - wolno, schematycznie bez wiary w sukces (jednakże mają o niebo lepszą linię obrony :wink: )