LEGIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Franz 2004-06-11, 11:04 pm

Asja napisał(a):Gks - Legia 2:4 :!: :!: :!: :D :D :D

No meczyk całkiem całkiem, pierwszej bramki nie widziałem, ale później mecz nawet ciekawy. Najładniejsza ostatnia bramka dla Legii :wink: . W sumie to wszystko w ode mnie jeżeli chodzi o sprawy piłkarskie...
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez DaMi 2004-06-12, 8:45 am

Katowice: Pobici piłkarze Legii

Tuż po golu strzelonym przez Tomasza Jarzębowskiego w 90. min na 4:2 kibice Dospelu wtargnęli na boisko. Kilku piłkarzy Legii zostało poturbowanych przez łobuzów – informuje „Życie Warszawy”.

Rozebrali katowickich piłkarzy z koszulek, spodenek, getrów a nawet butów. Legioniści salwowali się ucieczką do szatni. Łukasz Surma nie zdążył. Jeden z łobuzów uderzył go pięścią w twarz.

- Na szczęście zbytnio nie ucierpiałem, ale takie zachowanie nie ma nic wspólnego z futbolem. To skandal - nie krył oburzenia legionista.

Poturbowanych zostało jeszcze kilku piłkarzy stołecznego zespołu. Między innymi najlepszy na boisku Jacek Magiera. - Jakiś oszołom skoczył na mnie. Dostałem silny cios, ale zdołałem się zasłonić. W Katowicach panują widać takie zwyczaje - Magiera nawiązał do pobicia piłkarzy GKS za rzekome sprzedanie meczu 14 września w Łęcznej.

Więcej w "Życiu Warszawy"
DaMi

Postprzez Wally 2004-06-12, 9:16 am

Wczoraj w godzinach wieczornych wracałem z parku autobusem. Wyczaiłem młodszego kolesia ode mnie z osiedla. Mówi, że był na Legii, ja się go pytam ile dał za bilet. Odpowiedział, że 8zł. Ja mu powiedziałem, żeby mi bilet pokazał. A na nim pisze: Trybuna Główna :shock: Zaraz gościa zjebałem, że był na sektorze gieksy, a on mi się tłumaczy, że był z kuzynem... Mówił właśnie, że kibice gieksy wpadli na murawe i tam obili piłkarzy Legii, nasi wyskoczyli na kraty, ale nie wbiegli na murawe, bo zaczęły psy strzelać. Nie wiem czy to prawda czyt troche fantazji młodego kibica. Mnie na tym meczu nie było, więc nie komentuje tego zdarzenia.
Wally

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-06-12, 9:24 am

Wally napisał(a):Mówił właśnie, że kibice gieksy wpadli na murawe i tam obili piłkarzy Legii, nasi wyskoczyli na kraty, ale nie wbiegli na murawe, bo zaczęły psy strzelać. Nie wiem czy to prawda czyt troche fantazji młodego kibica. Mnie na tym meczu nie było, więc nie komentuje tego zdarzenia.

Mniej wiecej tak to wygladalo :) Wally mogles jechac chyba nikt z FB nie kupil biletu :) :?:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Wally 2004-06-12, 9:28 am

Marcin jeszcze wiele razy odwiedzę stadion gieksy :wink: Czy to na meczach z Legią czy z...Zagłębiem 8)
Wally

Postprzez zgredos 2004-06-12, 11:03 am

Z tego co widziałem to na boisku z kibicami GKS-y walczył Szala i dawał sobie rade
zgredos

Postprzez mlody1906 2004-06-12, 4:17 pm

Obrazek
mlody1906
Adventure Group

Postprzez slawojka 2004-06-14, 10:01 am

slawojka

Postprzez Gość 2004-06-14, 10:49 am

:lol: :lol: Artykulik rzeczywiście za.. :lol: :lol:
Gość

Postprzez Erazmus 2004-06-14, 11:52 am

Kasperczak: Nie widzę tu Svitlicy i Vukovicia

W mojej koncepcji składu nie widzę Svitlicy i Vukovicia, tak jak i nie mówiłem nigdy o sprowadzaniu do Krakowa Jelenia. Ja tu widzę innych piłkarzy, którzy pasują swoją grą i mentalnością do tych zawodników, których już mamy.
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez YO 2004-06-14, 2:50 pm

Erazmus napisał(a):Kasperczak: Nie widzę tu Svitlicy i Vukovicia

W mojej koncepcji składu nie widzę Svitlicy i Vukovicia, tak jak i nie mówiłem nigdy o sprowadzaniu do Krakowa Jelenia. Ja tu widzę innych piłkarzy, którzy pasują swoją grą i mentalnością do tych zawodników, których już mamy.

:shock: :shock: :shock:
Kasperczakowi sprowadzają piłkarzy których on nie widzi w składzie?? Nie rozumiem po co Wiśle Vukovic jak trener go nie chce. Albo pismacy coś pokręcili albo ja coraz mniej z tego rozumiem :? :)
YO

Postprzez Erazmus 2004-06-14, 3:19 pm

YO napisał(a):
Erazmus napisał(a):Kasperczak: Nie widzę tu Svitlicy i Vukovicia

:shock: :shock: :shock:
Kasperczakowi sprowadzają piłkarzy których on nie widzi w składzie?? Nie rozumiem po co Wiśle Vukovic jak trener go nie chce. Albo pismacy coś pokręcili albo ja coraz mniej z tego rozumiem :? :)

YO a nie pamietasz jak chcieli mu wcisnąć sprzedawczyka Matyska jako trenera bramkarzy ?
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez YO 2004-06-14, 6:15 pm

Matyska pamiętam, ponoć miał zarabiać dużo więcej niż dotychczasowy trener bramkarzy :) Kasperczak postawił wtedy na swoim.
O Vukoviciu wpierw pisali ze ma zastąpić Szymkowiaka, teraz Kasperczak mówi że go nie chce jak już kontrakt zaklepany :?: za grube pieniądze. Myślałem że Kasperczak ma więcej do powiedzenia jeśli chodzi o transfery. W końcu to trener powinen decydować kto się przyda w zespole a kto nie. Już nie będę więcej tego komentował, bo może tylko jakiś dziennikarz musiał na szybko napisac jakiś artykuł i stąd te ostatnie rewelacje :lol: Pożyjemy zobaczymy :)
YO

Postprzez Soyer 2004-06-14, 10:37 pm

Czytałem że jest możliwość iż Karwan wróci do Legi/ W jakiej on jest teraz dyspozycji . Myślicie że będzie to duże wzmocnienie i będzie się wyróżniał na naszych boiskach?
Soyer
Moderator

Postprzez DeMon 2004-06-14, 10:40 pm

Niech Vukovic idzie do Wisły. Mówiąc szczerze to nawet bym się zmartwił gdyby Vuko nie trafił do Wisły. Chce żeby trafił na Reymonta, chce żeby wszyscy zobaczyli jakim cienkim piłkarzem jest. Ale nikt tego nie zobaczy bo... on tam nie bedzie grał tylko kaskę liczyć będzie. Nie powiem - polubiłem go ,za jak teraz się okazuje, ściemy jakimi nas raczył. Nie była to jedna wypowiedź tylko stałe, od dwóch lat, mydlenie oczu. Niech się wypcha tym swoim Partizanem. I tak wolę Crvenę Zvezdę :wink:
Potrzeba w Legii prawdziwych piłkarzy z normalnym, zdrowym podejściem do swoiego zawodu. Przykładem jest Saganowski. Powiedział jasno i wyraźnie - ŁKS - a Legię szanuje i nie powie na nią złego słowa. I oto chodzi.
Wygląda na to, iż w Legii w tym sezonie pojawi się zaciąg dzieciaków (Korzym i Stanford - już są). Może ich da się jakoś wyprostować. Niech nie myślą tylko o kasie.

A co do Karwana to boje sie, że możemy poczekac zanim się chłopak "wkręci" w polskie kopanie. W Reichu dużo się nie nagrał. Ale może, może...
DeMon

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna