Niby jeszcze jesteśmy w III lidze, ale w obecnej sytuacji Tochel pewnie już analizuje kto zostaje a komu dziękujemy. Moje typy:
1/ powinni zostać: Ujek, Lachowski, Antczak, Drzymont, Treściński, Stolpa, Twardawa, Rak, Skrzypek (?? - ciągle mnie zastanawia jego pobyt w Odrze W.) - oczywiście nie wszyscy do pierwszego składu, ale w 16 do II ligi powinni się załapać
2/ dziękujemy - Słupecki, Wurzel (szkoda ale totalny dół ostatnio), Koźmiński, Malinowski, Bugaj (chyba, że nagle strzeli 10 bramek)
3/ reszta - jest jeszcze kilka meczy i trzeba się starać :-) bo warto.....
Jeśli mamy walczyć tylko o utrzymanie w II lidze to trzech nowych gości w pierwszym zespole to minimum, ale jeśli cel będzie inny :-) to zmian musi być sporo. Nie można powtórzyć błędów z poprzedniego awansu - jedyne wzmocnienie to był ten Fashidoch czy jakoś tak. Dopiero po dojściu W.Adamczyka i R.Zięby coś się ruszyło. A w okolicy jest paru gości do wyrwania - np.Szczakowianka jak nie awansuje to się rozleci a jest tam paru dobrych grajków, podobno wraca z Izraela Kubica, może z tej współpracy z Legią coś by wyszło. Mam nadzieję, że Rudy i Tochel już działają w tym kierunku.