przez lukes 2004-05-08, 11:28 pm
Odra-Polkowice 0-1
Widzew - Gornik 1-2
Swit-Polonia 2-1
:shock: :shock: :shock:
nie wydaje mi sie ze to wszytsko rozstrzygnelo sie na murawie :?
10. GKS Katowice 23
11. Polonia Warszawa 22
12. Świt NDM 18
13. Widzew Łódź 16
14. Górnik Polkowice 16
pozostale mecze:
Widzew: Amica(w), Plock (d), Legia (w), Groclin (d) - beznadziejny terminarz - moze gdzies przytpadkowe 3 pkt u siebie (chociaz zarowno Plock jak groclin walcza o puchary)spotykamy sie w przyszlym sezonie - o ile nie wyladuje w IV lidze - sa takie obawy
16+3?= 19
Swit - Legia (w), Lech(D), Groclin(W)< Polkowice(d) - 6 punktow u siebie do zdobycia i spokojne utrzymanie
18+6= 24
Polkowice:
Łęczna(d), Polonia(W), Lech(d), Swit (w) - 4 bardzo wazne mecze - mysle ze 6 pkt powinni zdobyc bardzo wazny mecz w Wawie - jezeli wygraja to wszystko jeszce mozliwe...
16+6= 22
Polonia - Lech(W), Polkowice(D), Wisla K (w), Gornik Z (D) - jezeli wyh=graja dwa mecze u siebie spokojne utzymanie w lidze, jezeli przegraja z Polkowicami obydwie druzyny po 25 pkt...
22+6=28
Katowice - Wisla (d) dzisiaj, Gornik(w), Amica(d), Plock(w) Legia(w) - wygrane w Zabrzu ( gornik pomoze) i z Amica daja Gieksie utrzymanie
23+6=29
KAtowice 29
Polonia 28
Swit 24 - baraze
Polkowice 22 - spadek
Widzew 19 - spadek
jak juz pisalem bardzo wazny mecz Polkowic w Warszawie z POlonia - jesienia byl remi 0-0 wiec przy minimalnej wygranej Polkowic - Polonia zegna sie z I liga
chyba ze ja o czyms nie wiem - i to wszystko juz dawno jest rozpisane przy zielonym stoliku - mimo wszystko koncowka emocjonujaca