ja i tak wchodze za free, wiec dla mnie bilety mogą być nawet po 20zł
Wierni i oddani .........nic doadać, jednak nie ma się czemu dziwić że stadion mamy jaki mamy. wypowiadają się w ten sposób prawdziwi fani?
Olewam bilet bo po co bulić, klub i tak ma kasę.....no i w tym tkwi problem bo takich ICH pewnie jest wielu. Tu nie liczy się cena biletu, na ZAGŁĘBIĘ WEJDĘ ZA KAŻDĄ CENĘ....
Rozumiem że jest wielu niezaradnych, bezrobotnych, uczących się czy kto wie co jeszcze...ale mecz jest za tydzień, dwa, kołuj już nie mów że taka bida i nikt nie ma nie dam rady .....co za bzdury !!!!!!!!!Sprzedaj butelki po tej nalewie (oby żołądek ci długo służył) i jeszcze ci na następną styknie
Walicie na urzędników że nic nie robią dla stadionu.....a wam nie chce się nawet dać te kilka marne złociszy na naszą drużynę......ŻAŁOSNE....
i jeszcze się szczycicie że wchodzicie za friko i resztę macie w dupie to godna kibica zagłębia postawa !!!!!!!!!! Gdyby były rozdawane konkretne identyfikatory i o wejściówki zabijałbyś się przed sezonem nawet nie jechałbyś na wakacje żeby mieć sezon w garści, zresztą po co wylewać żale??????????
Cena biletu skoczyła ....już niedługo będzie 7,50 potworna podwyżka chyba niektórzy nie darują że te pindziesiąt groszy musi dołożyć !!!!!!!!!!!!!!
Inną sprawą jest fakt że zastanawiałem się z jakiego to mnożnika czy innego czynnika ekonomicznego bilet kosztuje 7 a nie np 7,27 albo 6,48? Bo się dobrze wydaje i tyle, zyski w tym wypadku prosto się liczy 1+2+3+4 hehehe gdyby policzyć co ile i jak może i faktycznie za bilet przy frekwencji 10-15 tys. można by płacic 3,34 i klub by na tym nieźle wyszedł.....to dla mnie jednak nie jest ważne:
NA ZAGŁĘBIE ZAWSZE I ZA KAŻDA CENĘ
:twisted: