Kibice - Wandale ? (!) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Ader 2004-05-04, 2:36 pm

mexi napisał(a):i dziwic sie ze wszyscy mają taką opinie na temat kibiców.. przeciez czesto widac kibiców najebanych a pozniej rozwalających tramwaje, wystawy sklepowe, busy..

albo jaki to on nie jest kozak gdy schowa sie za jakis budynek rzuci kamieniem w policjanta i krzyknie "CHWDP" :evil:
to przewaznie są łebki po 14-17 lat góra
(przykład powrotu z meczu ze Śląskiem)
no poprostu tylko brac przyklad z takich :? :evil: zastanowiliby sie czasami

czy to jakas aluzja ?? :twisted:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez bbartek 2004-05-04, 3:22 pm

Jestem zgredem który od 50 lat kibicuje Zagłebiu.
Jestem dumny z tego jak zmieniaja sie nasi kibice.
Pamietam starcia z policją, bluzgi dookoła, często brak tolerancji nie tylko dla przeciwnika ale dla Własnej Druzyny ( kazdy może mieć słabszy dzień ), ale to wszystko mamy już za sobą.
Wierzę mocno, że taka atmosfera jak ze Śląskiem będzie nasza tradycją, i nawet jak zagramy z Gieksa w przyszłym sezonie to nie damy sie sprowokowac do awantur na stadionie.
Z Ruchem nie bedzie awantur bo nie bedzie okazji ( III liga i derby Ruch-Czarnowąsy !).
bbartek

Postprzez Siara 2004-05-04, 4:11 pm

Tak to sa czasy ktore pamietaja tylko zgredzi :D jednak kibice teraz sa inni awanrury sa niepotrzebne po co Nam taka sytuacja jaka jest teraz w chorzowie bardzo dobrze ze ich ukarali,kiedys sie mowilo ze to pierwszy klub jaki nie ma wysokiego plotu i co teraz maja .... zamkniety stadion :wink:
Siara
Żółta kartka

Postprzez 19_CWKS_16 2004-05-04, 5:25 pm

apropo plotu to moze niedlugo na Legii zlikwiduja ta 6 metrowa krate! :o
19_CWKS_16
Legionista

Postprzez fcv 2004-05-04, 7:14 pm

Siara bardzo cię proszę - przestań się już wypowiadać.Z góry dziękuję
fcv

Postprzez Qba 2004-05-04, 7:25 pm

fcv napisał(a):Siara bardzo cię proszę - przestań się już wypowiadać.Z góry dziękuję

to jest forum i kazdy ma prawo sie wypowiedziec :evil: :evil: :evil:
co prawda napisal rzeczy oczywiste :D ale mu wolno...
PS fcv masz fajny opis... podoba mi sie...
Qba

Postprzez mexi 2004-05-05, 9:46 pm

Adi89 napisał(a):czy to jakas aluzja ?? :twisted:

Adi w zadnym wypadku.. ale tak jest przewaznie.. zresztą kazdy widzi na meczach co sie dzieje
pozdro
mexi

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2004-05-06, 3:13 pm

Mexi z tym wiekiem to sie bardzo myslisz wg mnie tu jest kwestia przesadzania z % ... Przeciez dziecko 14 letnie nie podskoczy ci i nie bedzie wszczynac bojki...Raczej to sa osoby starsze ale podchmielone.Pozdro
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez Aneczka 2004-05-06, 3:29 pm

Mexi miałą racje, oki są też starsi którzy "rozrabiają", ale popatrzcie na takei typowe łebki, w koszulkach chuligana, wyzywających, tak typowo kozaczących. :!: :!:
Aneczka

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2004-05-06, 6:06 pm

Kozaków znajdziesz wszedzie. A to czy nosi koszulke hooligan czy nie to jego sprawa. Takie czasy. Tylko troche dziwnie to zabrzmialo ze niby 14-17 rozwalają wystawy sklepowe,wszczynaja bojki...No fakt gdzies tam racja jest ale.... wg mnie troszke przesadzone bo wrzucacie osoby do jednego wora...i tyle. A tak naprawde ja trzymam sie wersji ze duzo takich akcji "zawdzieczamy" osobom poprostu nieodpowiedzialnym w zasadzie osobom doroslym ktore maja jakies dziwne upodobania. Wg mnie po pierwsze to alkochol a po drugie to odwaga bedac w "grupie" bo przeciez sam taki debil w autobusie by nic nie zrobil a tak jest wiele zadowolonych (po wygranej)lub wsciekłych co gorsza (po przegranej) kibicow ktorzy szukaja tylko zaczepki. To byla moja opinia.
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez arek74 2004-05-07, 7:52 pm

CzArNe*KoRoNkOvE napisał(a):Kozaków znajdziesz wszedzie. A to czy nosi koszulke hooligan czy nie to jego sprawa. Takie czasy. Tylko troche dziwnie to zabrzmialo ze niby 14-17 rozwalają wystawy sklepowe,wszczynaja bojki...No fakt gdzies tam racja jest ale.... wg mnie troszke przesadzone bo wrzucacie osoby do jednego wora...i tyle. A tak naprawde ja trzymam sie wersji ze duzo takich akcji "zawdzieczamy" osobom poprostu nieodpowiedzialnym w zasadzie osobom doroslym ktore maja jakies dziwne upodobania. Wg mnie po pierwsze to alkochol a po drugie to odwaga bedac w "grupie" bo przeciez sam taki debil w autobusie by nic nie zrobil a tak jest wiele zadowolonych (po wygranej)lub wsciekłych co gorsza (po przegranej) kibicow ktorzy szukaja tylko zaczepki. To byla moja opinia.

Madzia masz racje poczesci sie z TOBA zgadzam
zreszta wiekszosc z nas wie jak jest a co gorsza niektorzy sa z tego dumni jeszcze
Czarne pozdrawiam i do uslyszenia na czacie LEGII {SOSNOWICZANIN_ }
arek74

re

Postprzez Qba 2004-05-07, 9:39 pm

sorry, ze nie w temacie ale czasami ortografia jest wskazana...
pzdr
Qba

Re: re

Postprzez lukes 2004-05-07, 9:58 pm

Qba napisał(a):sorry, ze nie w temacie ale czasami ortografia jest wskazana...
pzdr

jego nie sluchajcie - on w tym roku zdaje mature :D
ps. prosze nie rozmywac watku

a w temacie: chyba wszyscy widzieli kto byl najbardziej agresywny na ostatnim meczu w Gliwicach? wlasnie Ci najmlodsi - szale na twarz i wjazd z brama :wink:
lukes
no spin

re

Postprzez Qba 2004-05-07, 10:04 pm

co do Gliwic to byl jeden czlowiek (ksywy nie wymienie), ale byl raczej zainteresowany ogolnie zabawa, niz meczem.. to samo kiedys na siatce bylo...
Qba

Re: re

Postprzez DaMi 2004-05-07, 10:43 pm

lukes napisał(a):
Qba napisał(a):sorry, ze nie w temacie ale czasami ortografia jest wskazana...
pzdr

jego nie sluchajcie - on w tym roku zdaje mature :D
ps. prosze nie rozmywac watku

a w temacie: chyba wszyscy widzieli kto byl najbardziej agresywny na ostatnim meczu w Gliwicach? wlasnie Ci najmlodsi - szale na twarz i wjazd z brama :wink:

Ostatnio nawet się śmiałem z kumplem że takie łebi chciały coś zrobić :wink: a najzabawniejsze było to jak przechodziliśmy przez ogrodzenie ( ekipa samochodowa ) i kolesie zaczęli krzyczeć że zaraz z nami pojadą :D
DaMi

Poprzednia strona

Powrót do Kibice