Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Greg1906 napisał(a):A tak w temacie pewnie naraże się wielu osobom , ale jaki jest sens robienia wlepek dzielnicowych? Rozumie ludzi z Gisza którzy robią wlepki Giszowiec z Ruchem/Gieksą. Ale robienie wlepki Zagórze z Zagłębiem? Takie wlepki miały by sens dla miast/miejscowości gdzie kibice Zagłębia mają rywali - Zawiercie, Olkusz, Sławków ale Zagórze :?.
Greg1906 napisał(a):Jak już pisałem nie mam GG :). Skoro to ma być rywalizacja dzielnicowa to niech dzielnicowi graficy się wykarzą :). Prosiłbym o niezgłaszanie na priva pomysłów na dzielnicowe wlepki i bez tego mam pełną skrzynkę:).
BrzydaL napisał(a):Jezeli te wlepy wypalą to napewno bedzie tak ze ludzie z jednej dzielnicy beda zdrapywac wlepki innych , a to moim zdaniem bezsensu :roll:
adek napisał(a): :D to jest jakis pomysl. wewnetrzny konkursik - vleeper zaglebiowski. Greg, ktora dzielnice zamieszkujesz?
Greg1906 napisał(a):adek napisał(a): :D to jest jakis pomysl. wewnetrzny konkursik - vleeper zaglebiowski. Greg, ktora dzielnice zamieszkujesz?
Adek jeżeli jakimś cudem zgadniesz to masz u mnie piwo :D.
Widzę, że niektórzy nie przejęli się moim postem :), gratuluję pomysłów i zachęcam do samodzielnej :!: roboty.
*c*i*c*h*y* napisał(a):jeszcze 3 vlepy ZAGÓRZA
nie wiem czy komuś siępodobają więc narazie więcej nie robię :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników