Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mareios napisał(a):Baraze powinny byc na wzor angielski - tzn druzyny III ligi z miejsc 2-5 powinny grac systemem 2 z 5 i 3 z 4 a pozniej zwyciezcy o baraz z druzyna z II ligi. Te kilka meczow w sezonie nie byloby tragedia a znacznie urozmaicilo rozgrywki - tak jak jest dzis to od 3 miejsca (zakladajac kilkupunktowa przewage druzyny z 2 miejsca) jest nuda i tyle. Moznaby tez skorzystac z wzoru hiszpanskiego gdzie druzyny z miejsc 1-4 wszystkich grup III ligi rozlosowywane sa do minigrup po 4 ekipy i graja miedzy soba mecz i rewanz a zwyciezcy awansuja - to tez chyba nie najgorszy system.
antyŚląsk napisał(a):edddie co z naszym zakładem ??? szybko zapomniałęś,czyżby trójka w sosnowcu okazała się kubłem zimnej wody na twoją głowe???
pzdr! :lol:
mareios napisał(a):Baraze powinny byc na wzor angielski - tzn druzyny III ligi z miejsc 2-5 powinny grac systemem 2 z 5 i 3 z 4 a pozniej zwyciezcy o baraz z druzyna z II ligi. Te kilka meczow w sezonie nie byloby tragedia a znacznie urozmaicilo rozgrywki - tak jak jest dzis to od 3 miejsca (zakladajac kilkupunktowa przewage druzyny z 2 miejsca) jest nuda i tyle. Moznaby tez skorzystac z wzoru hiszpanskiego gdzie druzyny z miejsc 1-4 wszystkich grup III ligi rozlosowywane sa do minigrup po 4 ekipy i graja miedzy soba mecz i rewanz a zwyciezcy awansuja - to tez chyba nie najgorszy system.
Zdaje się, że pomiędzy Lubinem (42 pkt) a Cracovia (41pkt) rozstrzygnie się kwestia uczestnictwa w barażach. Po wygranej Lubina z Cracovią bliżej 3-ciej premiowanej pozycji są piłkarze z Zagłębia miedziowego. Wskazuje na to, nie tylko przewaga jednego punktu, ale również przyszłotygodniowy mecz Lubina we Wrocku z Polarem. Pasy pauzują
lukes napisał(a):Pogon jak dla mnie to pewniak
i dołożyłbym od tego Szczakowianke - byc moze po barazach
a kto 3 - na pewno nie Zaglebie L (z tego co wiem działaczon nie zależy tak bardzo na awansie jak pozostałym)
a wiec ktos z "3": Craxa, RKS lub GKS B.
lukes napisał(a):Pogon jak dla mnie to pewniak
i dołożyłbym od tego Szczakowianke - byc moze po barazach
a kto 3 - na pewno nie Zaglebie L (z tego co wiem działaczon nie zależy tak bardzo na awansie jak pozostałym)
a wiec ktos z "3": Craxa, RKS lub GKS B.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników