Władze Miasta ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Gość 2004-04-23, 3:57 pm

Większość z Was mówi że władze miasta i tak nic nie zrobią. Dziś na uczelni rozmawiałem z kumplem i wpadliśmy na genialny pomysł. Skoro narzekamy na rządzącą partię może w następnych wyborach wystawilibyśmy Partię Kibiców Zagłębia :lol: :lol: :lol:
Wtedy na pewno ktoś w radzie miejskiej będzie za przebudową stadionu :D:D:D
W końcu mamy 12000 zwolenników.

Co wy na to?? :D:D:D:D:D
Gość

Postprzez Franz 2004-04-23, 4:03 pm

Morpheus napisał(a):W końcu mamy 12000 zwolenników.

Przykro mi nie mamy, a wszyscy którzy chodża na mecze maja ukończone 18 lat, a co za tym idzie prawo do głosowania :) .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez fabian 2004-04-23, 4:03 pm

Razem moglibysmy zalozyc tylko Partie Chudych Inaczej :D:D:D
fabian

Postprzez fan78 2004-04-23, 4:16 pm

Widze Asja ze masz duzo samozaparcia.Jesli zredagujesz te petycje to ja jÄ… chetnie podpisze,ale pozostane sceptykiem.Pozdrawiam.
fan78

Postprzez Asja 2004-04-23, 4:18 pm

Morpheus napisał(a):Większość z Was mówi że władze miasta i tak nic nie zrobią. Dziś na uczelni rozmawiałem z kumplem i wpadliśmy na genialny pomysł. Skoro narzekamy na rządzącą partię może w następnych wyborach wystawilibyśmy Partię Kibiców Zagłębia :lol: :lol: :lol:

NIe przewidywałabym Wam kareiery a co wiecej przbicia się wśród oklepanych partii.Głównie chodzi mi o program - program związany jedynie ze sportem nie zrobiłby furrory aby wejść do urzędu.
Poza tym dojście do władzy nie oznaczałoby że szarpalibyście dla kluby kase bo to jest awykonalne i wcale nie takie proste.
Jak już to proponuję wstąpić do partii ( posługując się najnowszymi badaniami popracia ) któa w jakimś stopniu jest popularna, dostać się do urzędu a następnie do komisji sportu i tam zacząć działać. Innego wyjścia niestety nie widzę... :?
Asja
Gwiazda

Postprzez Asja 2004-04-23, 4:22 pm

fabian napisał(a):W imieniu Krawca. Chlopak chwilowo jest poza zasiegiem internetu, ale pomysl nie jest zarzucony, ale sie rozwija. Wszystkich zainteresownych w jego imieniu prosze o zglaszanie sie do niego na priv i na pewno ruszymy, razem z kilkoma grupami zaglebiowskimi. Kazda pomoc sie przyda.

Przepraszam bardzo bo ja jestem nowa i tak nie zabardzo wiem kto to jest Krawiec i jak sie można z nim skontaktować. Gdybyś mógł podać jakies namiarki...

(A ja jeszcze tak pomyślałam że może rozplakatujemy miasto jakimś sensownym hasłem....)
Asja
Gwiazda

Postprzez Gość 2004-04-23, 4:26 pm

Asja napisał(a):
Morpheus napisał(a):Większość z Was mówi że władze miasta i tak nic nie zrobią. Dziś na uczelni rozmawiałem z kumplem i wpadliśmy na genialny pomysł. Skoro narzekamy na rządzącą partię może w następnych wyborach wystawilibyśmy Partię Kibiców Zagłębia :lol: :lol: :lol:

NIe przewidywałabym Wam kareiery a co wiecej przbicia się wśród oklepanych partii.Głównie chodzi mi o program - program związany jedynie ze sportem nie zrobiłby furrory aby wejść do urzędu.
Poza tym dojście do władzy nie oznaczałoby że szarpalibyście dla kluby kase bo to jest awykonalne i wcale nie takie proste.
Jak już to proponuję wstąpić do partii ( posługując się najnowszymi badaniami popracia ) któa w jakimś stopniu jest popularna, dostać się do urzędu a następnie do komisji sportu i tam zacząć działać. Innego wyjścia niestety nie widzę... :?

Ludzie spokojnie. To był tylko żart z którego śmialiśmy się z kumplem przez cały wykład. Ale jakby tak się udało wprowadzić choć jednego radnego np. z BB to by wszystkich tam poustawiał ;) :D:D:D:D.

Asja a co do programu to wcale nie musi być tylko o stadionie ;) o miejscach pracy przy jego budowie :D :D:D:D:D

Czekam na tą petycję i dalsze działania
Gość

Postprzez Asja 2004-04-23, 5:59 pm

Morpheus napisał(a):
Ludzie spokojnie. To był tylko żart z którego śmialiśmy się z kumplem przez cały wykład. Ale jakby tak się udało wprowadzić choć jednego radnego np. z BB to by wszystkich tam poustawiał ;) :D:D:D:D.

Asja a co do programu to wcale nie musi być tylko o stadionie ;) o miejscach pracy przy jego budowie :D :D:D:D:D

Czekam na tą petycję i dalsze działania

Oj to takie tam teoretyczne rozważania nad ewentualnym startem Waszym w wyborach (w końcu sobie przećwiczyłam to co studiuje :) )
Pozdrawiam
Asja
Gwiazda

Postprzez Gość 2004-04-23, 7:53 pm

Hehe. Myślę że już większą szansę miałby partia Fabiana, do której z wiadomych celów się zapisuję ;) :D:D:D:D:D

Kilka ankiet z wyników których można wysunąć ciekawe wnioski:

http://www.nowy.sosnowiec.info/modules.php?name=Surveys

może jednak wystartujemy w następnych wyborach?? :D:D:D:D
Gość

Postprzez tomi2509 2004-04-24, 9:53 pm

nareszcie jakies czyny ze strony pana prezydenta . od czerwca ma byc przeznaczone na modernizacje trybuny zachodniej 800000 tys zl.
chyba troche ten mecz ze slaskiem pomogl nie tylko w powrocie do 2 ligi ale rowniez do dalszego " remontu ' stadionu

z mojej strony brawo panie prezydencie
tomi2509

Postprzez Asja 2004-04-26, 7:06 pm

Asja
Gwiazda

Postprzez DaMi 2004-04-26, 7:11 pm

Asja napisał(a):http://www.sosnowiec.info/modules.php?name=News&file=article&sid=749

Psiqs :wink:
DaMi

Postprzez Asja 2004-04-26, 7:17 pm

DaMi napisał(a):
Asja napisał(a):http://www.sosnowiec.info/modules.php?name=News&file=article&sid=749

Psiqs :wink:

No śmiesznie dośc brzmi ta "deklaracja" Górskiego zwłaszcza jak sie przeczyta komentarz Winiarskiego na dole... :roll:
Asja
Gwiazda

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2004-04-26, 8:42 pm

Asja nie wiem czy wiesz ale ty za sąsiada( mieszka w twojej klatce ?)niejakiego pana Jacka K. który jest radnym miasta Sosnowca i jednocześnie przewodniczącym komisji sportu w Radzie Miejskiej.

Z tego wychodzi że powinnaś miec duże znajomości a może o tym nie wiesz.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez Asja 2004-04-26, 8:54 pm

Sosnowiecka część AG napisał(a):Asja nie wiem czy wiesz ale ty za sąsiada( mieszka w twojej klatce ?)niejakiego pana Jacka K. który jest radnym miasta Sosnowca i jednocześnie przewodniczącym komisji sportu w Radzie Miejskiej.

Z tego wychodzi że powinnaś miec duże znajomości a może o tym nie wiesz.

Ja nic nie wiem - powaga....
A znajoma to ja w tej komisji mam - spokojna glowa...
A co do mojego sasiada to moze powiesz cos wiecej?Może jednak go znam tylko nie wiem ze jest w komisji... :wink:
Asja
Gwiazda

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników