Final PP Czarni - Zagłebie

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez olo69 2004-04-21, 8:36 pm

moze ktos podac skład ????

jesli sie nie mylę - Kurdziel, Jajeśniak, Malinowski, Chwalibogowski , Studziński?- Słupecki, Łuczywek, Wurzel,? , Koźminski, Bugaj w drugiej grali: Twardawa, Stemplewski, #Włosowicz jeśli kogoś pominąłem to sorry
olo69

Postprzez Gość 2004-04-21, 8:40 pm

W kolejnych rundach mogliśmy mieć atrakycjne wyjazdy na Jastrzębie, Raków, Górnik II Zabrze albo Halembę (krupnioki :D ) a tu taka niespodzianka :(
Gość

Postprzez WOJTEK 2004-04-21, 8:47 pm

Anonymous napisał(a):W kolejnych rundach mogliśmy mieć atrakycjne wyjazdy na Jastrzębie, Raków, Górnik II Zabrze albo Halembę (krupnioki :D ) a tu taka niespodzianka :(
JASTRZĘBIE ,RAKÓW.KURDE.TAKIE WYJAZDY... :cry:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2004-04-21, 8:52 pm

Dudi napisał(a):TOTALNA ZENADA. Ciekawe co Tochel robi z nimi na treningach.\!! Tylko jedno bylo slychac...".....kuurwa mac..o....k***a..." Ci co dzisiaj wystąpili nie maja prawa zagrac w 2lidze....no moze oprocz 2 graczy. JBo z tymi zawodnikami ktorzy graali nie mamy co szukac w 2 lidze

O jakich 2 ci chodzi ????
Gość

Postprzez kamilos 2004-04-21, 9:01 pm

to niebyla zenada to byl blamaz :( i po pucharach :(
kamilos

Postprzez BrzydaL 2004-04-21, 9:57 pm

Mecz słaby. Zabawa na trybunach przednia [ kto był na przeciwko krzesełek ten wie ]. Szkoda tych wyjazdow jak pisaliscie wyzej.
BrzydaL

Postprzez adzime 2004-04-21, 10:11 pm

ATR napisał(a):P.S. Rozwaliła mnie 80 letnia babcia, która popijając piwko i wódeczkę próbowała śpiewać pieśni o Zagłębiu :wow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ta babcia jeździ na wyjazdy i jest niezła :lol: Meczyk do dupy, gra słaba - LIPA !!! Nie dane nam będzie jechać do Częstochowy :cry:
adzime
Adventure Group

Postprzez Fan 2004-04-21, 11:06 pm

Tylko jedno nasuwa mi sie na mysl: Panie Wurzel panu juz dziekujemy. Takie beztalencie niech wraca do Ledzin. Cala druzyna zagrala lipe ale pan Wurzel to juz przechodzi sam siebie. Dziekujemy.
Fan
Working Class

Postprzez slawojka 2004-04-22, 7:32 am

Nie byłem na meczu więc nie mogę każdego z osobna krytykować, wynik mówi sam za siebie. Czytając skład nasuwa się wniosek że generalnie klub odpuścił sobie puchar i wszystkie siły skupia na awansie do II ligi. Tochel pewno nie chciał, żeby któryś z podstawowych graczy nabawił się bezsensownej kontuzji. (wnioski po meczu Jagiellonia - Legia). No bo jak to inaczej usprawiedliwić... :?
slawojka

Postprzez Fan 2004-04-22, 7:55 am

A swoja droga niedosc ze zajebali puchar to jeszcze o awansie rezerw mozna zapomniec.
Fan
Working Class

a nie można pomyśleć, że już K. Tochel zaczął po prostu...

Postprzez Blajpios 2004-04-22, 9:34 am

robić przymiarki do II ligi, szukanie składu, miejsc do wzmocnienia? Trochę pucharu szkoda, ale już awansu rezerw mniej: niech tam grają juniorzy, mając pokazaną szansę rozwoju. Przecież, ludzie, takie wielkie Zagłębie - a ostatni, którzy w juniorskich reprezentacjach grali to Antczak i Treściński. A wzmocnienia na drugą ligę dobre, to trzeba mieć czas temu się przyjrzeć, skoro można. Więc może być trochę mieszania w składzie I drużyny. Niekoniecznie więc zaraz to problem wody sodowej po zwycięstwie nad Sląskiem.
Blajpios

Postprzez zgredos 2004-04-22, 10:05 am

Wygrali lepsi. Zagłębie grało bez ambicji żenada. Kilku piłkarzy m.in. Słupecki, Bugaj udowodnili, że nie nadają się nawet na zmienników a Kurdziel :D W przerwie zimowej na testach w Zagłębiu był młody obiecujący zawodnik rep. Polski Zawadzki, Tochel wybrał Słupeckiego wczoraj okazało się jaki to był błąd
zgredos

Postprzez SOSNOWIEC** 2004-04-22, 11:06 am

Słupecki nie porozumienie mial wzmocni pierwsza druzyne a oslabia w sumie 2 sklad. bugaj kolejna porazka, kurdziel( wszyscy nazekali na rydla, a ja sie ciesze ze to on bronil ze slaskiem) jajesniak slabiutko, zreszta wszyscy slabiutko poza kozminskim(widac bylo checi do gry) . Malinowski :twisted: tylko A klasa, a jesli chodzi o wurzela to nie wiem co sie z tym chlopem stalo, przeciez rok temu byl jednym z lepszych w druzynie!! a no i jeszcze warto wspomniec o wejsciu twardawy. osobiscie bardzo mnie cieszy jego powrot. jezeli dojdzie do formy to bedzie bardzo pozyteczny.
SOSNOWIEC**

Postprzez slawojka 2004-04-22, 1:34 pm

może po prostu tak miało być...? Dać szanse wypromować się drugiemu klubowi z Sosnowca....
slawojka

Postprzez Dudi 2004-04-22, 6:52 pm

U Kozy było widac jedynie większa chęc do gry.....niz u pozostalych zawodnikow. I jeszcze gral "cos" Chwalibogowski.....Wurzel....Bugaj.....Luczywek....i pozostali....trzeba ich pozegnac....i zasilic przed 2 liga sklad...bo z tymi zawodnikami....nie mamy czego szukac ...w wyzszej klasie..rozgrywek..To na razie tyle
Dudi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna