Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
zgredos napisał(a):Piszecie, że hala szermiercza jest niepotrzebna-zgoda. Ale przypomne Wam że jedyny przedstawiciel naszego regionu na IO w Atenach to szermierz Rafał Sznajder
fan78 napisał(a):W tym kraju k***a wszyscy juz skladaja petycje ale czy to pomaga?Gorski napisal list z ktorego jasno wynika ze remont Ludowego nie jest i w przyszlosci nie bedzie priorytetem.Tylko dorazne remonty.Oby chociaz tutaj slowa dotrzymali.Pozdrawiam.
Asja napisał(a):fan78 napisał(a):W tym kraju k***a wszyscy juz skladaja petycje ale czy to pomaga?Gorski napisal list z ktorego jasno wynika ze remont Ludowego nie jest i w przyszlosci nie bedzie priorytetem.Tylko dorazne remonty.Oby chociaz tutaj slowa dotrzymali.Pozdrawiam.
Wiesz tylko że mnie to sie wydaje, że Górski bedzie tak sobie pisał bo tak naprawde to póki co to chyba nie pokazaliśmy jak bardzo nam zależy na tym. Transparent na meczu-oki. Tylko że jak już sie zaczeło od transparentu to trzeba posunąć się i dalej. Bo ten list od Kazika to jest odpiwedz właśnie na to co było napisane na transparencie. Listy takie pisze sie zazwyczaj żeby zamknąć wszystkim dookoła gęby i miec świety spokój. I jak dla mnie, to sądząc po postawie nas - kibiców, że odpuszczamy bo napisali taki list, spełniło to o co władzom miasta chodziło - "danie im spokoju". A to chyba nie o to w tym wszystkim chodzi....
fan78 napisał(a):Asja i ARAŚ no macie racje!!!Napisal ten list zeby odpowiedziec na transparent i napisze nastepny zeby odpowiedziec na petycje.Nie badzcie naiwni.
IQ napisał(a):Nie tak dawno Cracovia zrobiła demonstrację w obronie swojego klubu - wyszła z tego co prawda zadyma ale wynik jest zaskakujący - II liga walka o I, bogaty sponsor (Comarch). Może jakaś pokojowa demonstracja pod urzędem ???????. Wystarczy 1000 osób a niektórzy się przestraszą i zaczną działać. I jeszcze jedno - nowego stadionu to nikt nie zbuduje ale konkretny remont w wyniku którego będziemy mieli stadion na 12-15 tys (jak ktoś wcześniej pisał zburzenie murków na dole) oświetlenie, nową powiększoną murawę i jakiś tam większy dach (czyli wszystko to co wymagane jest w I lidze), jakieś zaplecze gastronomiczne - mnie to wystarczy
Pzdr
IQ napisał(a):I jeszcze jedno - nowego stadionu to nikt nie zbuduje ale konkretny remont w wyniku którego będziemy mieli stadion na 12-15 tys (jak ktoś wcześniej pisał zburzenie murków na dole) oświetlenie, nową powiększoną murawę i jakiś tam większy dach (czyli wszystko to co wymagane jest w I lidze), jakieś zaplecze gastronomiczne - mnie to wystarczy
Pzdr
Asja napisał(a):IQ napisał(a):I jeszcze jedno - nowego stadionu to nikt nie zbuduje ale konkretny remont w wyniku którego będziemy mieli stadion na 12-15 tys (jak ktoś wcześniej pisał zburzenie murków na dole) oświetlenie, nową powiększoną murawę i jakiś tam większy dach (czyli wszystko to co wymagane jest w I lidze), jakieś zaplecze gastronomiczne - mnie to wystarczy
Pzdr
Wszystkim by to wystarczyło bo nikt nie krzyczy o nowy stadion. NIe zmienia to faktu, że nawet jeżeli chodzi nam tylko o remont, to nie oznacza to tego że należy to zostawić urzędowym tokiem płynięcia bo będziemy czekać i czekać. A może uda nam się to chociaż troche przyspieszyć... :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników