baraże są bardzo dobrym pomysłem - Pesto zobacz jak Zagłebie ucierpiało w zeszły sezonie gdy awansował Piast a nam odebrano szansę na walkę o druga ligę! a co do sposobu wyłaniania par w barażach - najlepszym rozwiązaniem było by losowanie!
8)
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Erazmus napisał(a):19_CWKS_16 napisał(a):moze to troche nie na temat ale II liga kibicowsko bedzie ciekawsza od I.
oj bedzie sie dzialo..... :twisted:
Niestety I liga oprócz kilka dobrych ekip to wioskoliga :cry:
ARAS1906 napisał(a):Erazmus napisał(a):19_CWKS_16 napisał(a):moze to troche nie na temat ale II liga kibicowsko bedzie ciekawsza od I.
oj bedzie sie dzialo..... :twisted:
Niestety I liga oprócz kilka dobrych ekip to wioskoliga :cry:
ERAZMUS nie płacz :lol: :lol: Jeszcze jeden sezon i to się zmieni :!: :!:
wchodzimy razem do ekstraklasy!!!!!!!!!!
slawojka napisał(a):Mieliśmy mecz na szczycie, teraz takie wydarzenia szykują sie w II i IV grupie. Kotwica Kołobrzeg - Kujawiak Włocławek i Stal Rzeszów - Korupter Kielce. Te mecze w przypadku zwycięstw Kujawiaka i Koruptera w zasadzie wyjaśnią kto awansuje bezpośrednio a kto będzie walczył w barażach. Natomiast ciekawi mnie jaka będzie oprawa tych meczów i ilu kibiców zasiądzie na trybunach. Czy na obu tych meczach razem dorównają frekwencji na Ludowym z 18.04.?
Morpheus napisał(a):slawojka napisał(a):Mieliśmy mecz na szczycie, teraz takie wydarzenia szykują sie w II i IV grupie. Kotwica Kołobrzeg - Kujawiak Włocławek i Stal Rzeszów - Korupter Kielce. Te mecze w przypadku zwycięstw Kujawiaka i Koruptera w zasadzie wyjaśnią kto awansuje bezpośrednio a kto będzie walczył w barażach. Natomiast ciekawi mnie jaka będzie oprawa tych meczów i ilu kibiców zasiądzie na trybunach. Czy na obu tych meczach razem dorównają frekwencji na Ludowym z 18.04.?
A przy okazji kolpoltera. Kilka dni temu na Polsacie Sport widziałem krótki materiał o tym zespole. Dziennikarzyna zachwyca się tam niebywałą oprawą spotkania (kilka rac, kilka flag i serpentyn). Pytam się czemu zrobili reportaż o Kielcach a nikt nie pofatygował się na Zagłębie?? Może dlatego że serce tego reporterzyny by nie wytrzymało jakby zobaczył co jest u nas?? Możecie mi to wytłumaczyć??
slawojka napisał(a):Mieliśmy mecz na szczycie, teraz takie wydarzenia szykują sie w II i IV grupie. Kotwica Kołobrzeg - Kujawiak Włocławek i Stal Rzeszów - Korupter Kielce. Te mecze w przypadku zwycięstw Kujawiaka i .....
Soyer napisał(a):slawojka napisał(a):Mieliśmy mecz na szczycie, teraz takie wydarzenia szykują sie w II i IV grupie. Kotwica Kołobrzeg - Kujawiak Włocławek i Stal Rzeszów - Korupter Kielce. Te mecze w przypadku zwycięstw Kujawiaka i .....
Mam nadzieję, że Kotwica wygra i powoli będzie nadrabiała straty. Chicłabym aby awansowali.
Soyer napisał(a):Eddie, ja wiem gdzie leży Kołobrzeg. Nie pisze o geografii Polski a także nie piszę o czasie przebytym z punktu X do punktu Y.
Pozdro
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack