Przegląd tabel

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez bankier 2004-04-21, 7:14 am

baraże są bardzo dobrym pomysłem - Pesto zobacz jak Zagłebie ucierpiało w zeszły sezonie gdy awansował Piast a nam odebrano szansę na walkę o druga ligę! a co do sposobu wyłaniania par w barażach - najlepszym rozwiązaniem było by losowanie!

8)
bankier

Postprzez WOJTEK 2004-04-21, 7:16 am

O CO WAM CHODZI?PRZECIEŻ PO NASTĘPNEJ KOLEJCE NA MIEJSCACH BARAŻOWYCH MOGĄ BYĆ INNE DRUŻYNY.JEDNAK ISTNIEJE MOŻLIOWŚĆ MANIPULACJI.ALE BARAZE TO CHYBA NIE NASZ PROBLEM ??
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2004-04-21, 7:22 am

Pole do popisu będą miały pod koniec rozgrywek zespoły z drugiej ligi - mobilizując się (lub odpuszczając) mecze - tak by trafić na słabszego rywala w barazach. A losowanie... :D :D :D
bankier

Postprzez 19_CWKS_16 2004-04-21, 11:56 am

moze to troche nie na temat ale II liga kibicowsko bedzie ciekawsza od I.
oj bedzie sie dzialo..... :twisted:
19_CWKS_16
Legionista

Postprzez Erazmus 2004-04-21, 12:28 pm

19_CWKS_16 napisał(a):moze to troche nie na temat ale II liga kibicowsko bedzie ciekawsza od I.

Niestety I liga oprócz kilka dobrych ekip to wioskoliga :cry:
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez slawojka 2004-04-21, 12:49 pm

Mieliśmy mecz na szczycie, teraz takie wydarzenia szykują sie w II i IV grupie. Kotwica Kołobrzeg - Kujawiak Włocławek i Stal Rzeszów - Korupter Kielce. Te mecze w przypadku zwycięstw Kujawiaka i Koruptera w zasadzie wyjaśnią kto awansuje bezpośrednio a kto będzie walczył w barażach. Natomiast ciekawi mnie jaka będzie oprawa tych meczów i ilu kibiców zasiądzie na trybunach. Czy na obu tych meczach razem dorównają frekwencji na Ludowym z 18.04.?
slawojka

Postprzez ARAS1906 2004-04-21, 12:50 pm

Erazmus napisał(a):
19_CWKS_16 napisał(a):moze to troche nie na temat ale II liga kibicowsko bedzie ciekawsza od I.

ERAZMUS nie płacz :lol: :lol: Jeszcze jeden sezon i to się zmieni :!: :!:
wchodzimy razem do ekstraklasy!!!!!!!!!!
ARAS1906
Środula

Postprzez Erazmus 2004-04-21, 1:03 pm

ARAS1906 napisał(a):
Erazmus napisał(a):

ERAZMUS nie płacz :lol: :lol: Jeszcze jeden sezon i to się zmieni :!: :!:
wchodzimy razem do ekstraklasy!!!!!!!!!!

Jak się Środula pojawi u nas na barażach to na pewno damy radę ;-)
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Gość 2004-04-21, 1:06 pm

slawojka napisał(a):Mieliśmy mecz na szczycie, teraz takie wydarzenia szykują sie w II i IV grupie. Kotwica Kołobrzeg - Kujawiak Włocławek i Stal Rzeszów - Korupter Kielce. Te mecze w przypadku zwycięstw Kujawiaka i Koruptera w zasadzie wyjaśnią kto awansuje bezpośrednio a kto będzie walczył w barażach. Natomiast ciekawi mnie jaka będzie oprawa tych meczów i ilu kibiców zasiądzie na trybunach. Czy na obu tych meczach razem dorównają frekwencji na Ludowym z 18.04.?

A przy okazji kolpoltera. Kilka dni temu na Polsacie Sport widziałem krótki materiał o tym zespole. Dziennikarzyna zachwyca się tam niebywałą oprawą spotkania (kilka rac, kilka flag i serpentyn). Pytam się czemu zrobili reportaż o Kielcach a nikt nie pofatygował się na Zagłębie?? Może dlatego że serce tego reporterzyny by nie wytrzymało jakby zobaczył co jest u nas?? Możecie mi to wytłumaczyć??
Gość

Postprzez Erazmus 2004-04-21, 1:12 pm

Morpheus napisał(a):
slawojka napisał(a):Mieliśmy mecz na szczycie, teraz takie wydarzenia szykują sie w II i IV grupie. Kotwica Kołobrzeg - Kujawiak Włocławek i Stal Rzeszów - Korupter Kielce. Te mecze w przypadku zwycięstw Kujawiaka i Koruptera w zasadzie wyjaśnią kto awansuje bezpośrednio a kto będzie walczył w barażach. Natomiast ciekawi mnie jaka będzie oprawa tych meczów i ilu kibiców zasiądzie na trybunach. Czy na obu tych meczach razem dorównają frekwencji na Ludowym z 18.04.?

A przy okazji kolpoltera. Kilka dni temu na Polsacie Sport widziałem krótki materiał o tym zespole. Dziennikarzyna zachwyca się tam niebywałą oprawą spotkania (kilka rac, kilka flag i serpentyn). Pytam się czemu zrobili reportaż o Kielcach a nikt nie pofatygował się na Zagłębie?? Może dlatego że serce tego reporterzyny by nie wytrzymało jakby zobaczył co jest u nas?? Możecie mi to wytłumaczyć??

Wdowczyk ma dobre ukłądy z dziennikarzami Polsatu . W końcu jest tam ekspertem i chyba wszystko jasne.
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Soyer 2004-04-21, 10:07 pm

slawojka napisał(a):Mieliśmy mecz na szczycie, teraz takie wydarzenia szykują sie w II i IV grupie. Kotwica Kołobrzeg - Kujawiak Włocławek i Stal Rzeszów - Korupter Kielce. Te mecze w przypadku zwycięstw Kujawiaka i .....

Mam nadzieję, że Kotwica wygra i powoli będzie nadrabiała straty. Chicłabym aby awansowali.
Soyer
Moderator

Postprzez edddie 2004-04-21, 10:36 pm

Soyer napisał(a):
slawojka napisał(a):Mieliśmy mecz na szczycie, teraz takie wydarzenia szykują sie w II i IV grupie. Kotwica Kołobrzeg - Kujawiak Włocławek i Stal Rzeszów - Korupter Kielce. Te mecze w przypadku zwycięstw Kujawiaka i .....

Mam nadzieję, że Kotwica wygra i powoli będzie nadrabiała straty. Chicłabym aby awansowali.

Od was z Sosnowca to jakieś 12-13 godzin (do tego pewnie jakieś przesiadki) :shock: jazdy pociągiem w jedną strone. :lol: :lol:

Hej Śląsk! :twisted:
edddie
Wrocławianin

Postprzez Soyer 2004-04-21, 10:47 pm

Eddie, ja wiem gdzie leży Kołobrzeg. Nie pisze o geografii Polski a także nie piszę o czasie przebytym z punktu X do punktu Y.
Pozdro
Soyer
Moderator

Postprzez edddie 2004-04-22, 10:53 am

Soyer napisał(a):Eddie, ja wiem gdzie leży Kołobrzeg. Nie pisze o geografii Polski a także nie piszę o czasie przebytym z punktu X do punktu Y.
Pozdro

Oj wiem wiem...tak mi się napisało :roll: ...

Hej Śląsk! :twisted:
edddie
Wrocławianin

Postprzez WOJTEK 2004-04-22, 11:03 am

ZAJEBISTY BY BYŁ WYJAZD DO KOTWICY.SĄ TAM LEGIONIŚCI.ALE Z ROZMÓW WIEM ,ZE KASY MAJĄ MAŁO I CIEŻKO BĘDZIE W BARAŻACH.
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna