Władze Miasta ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez warchlak 2004-04-19, 10:39 pm

dokładnie franz.petycja pewnie nic nie pomoze bo jak górski się uparł że zrobi najpierw jakies hale szermiercze i moze kiedyś ludowca wyremotuje(w co nie wierze).pewnie mu braknie kadencji na spełnienie obietnicy z ludowym.ale jak bardzo chcecie robić petycje to zróbcie a ja się podpisze pod nią.
warchlak
Prowokator

Postprzez tomi2509 2004-04-19, 10:40 pm

a moze po ostatnim meczu wszyscy pod urzad i " centrum juz mamy na stadion czekamy "

co wy na to ???
tomi2509

Postprzez Tomano 2004-04-19, 10:46 pm

Ale mi sie cisnienie podnoioslo po przeczytaniu tego listu Gorskiego :!: Cały ten list to jedna wielka propaganda i stek przechwałek :!: c*** mnie obchodza pozytywne opinie na Słowacji dotyczace tej smiesznej gorki, czy tez to ze stadion lekkoatletyczny nie spelnia wymogow :!: :!: I jeszcze do tego ta hala szermiercz :!: To jest tak debilne ze az smieszne. Prezydencie puknij sie w głowe i zastanow sie nad tym co mowisz :twisted: Z obiektow sportowych chcemy w Sosnowcu tylko jednego! Przyzwoitego stadionu KLUBU SPORTOWEGO ZAGŁEBIE SOSNOWIEC :!: :!: :!: :!: :!:
Tomano
Adventure Group

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2004-04-19, 10:46 pm

tomi2509 napisał(a):a moze po ostatnim meczu wszyscy pod urzad i " centrum juz mamy na stadion czekamy "

co wy na to ???

NO ja nic bo pod pustym UM nie będę stał.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez adek 2004-04-20, 1:26 am

Teren Całorocznego Centrum Narciarskiego, potocznie zwany „górką”, już dzisiaj wykorzystywany jest przez kolarzy górskich, a zamierzenie inwestycyjne, które prowadzimy od kilku lat, zostało bardzo wysoko ocenione przez Unię Europejską.

Jak widac robi sie wszystko by zadowolic biurokratow z UE. Niestety przyjda nastepni i beda kontynuowac dzielo swoich poprzednikow.
adek

Postprzez LucasUSA 2004-04-20, 1:36 am

Tomano, mi tez list Gorskiego podniosl cisnienie. I co z tego ze remontuje sie hale, w ktorych nikt nie gra (podobno siatkarze przebakuja cos o DG?), wygrywanie konkurow na Slowacji??? Moze bedzie panie Prezydencie jakis konkurs w Bangladeszu? Mamy szanse??? A juz szczytem jest hala szermiercza!!! Ilu kibicow oglada ten sport? 50 osob w porywach? Czy nasz prezydent rozumie pojecie sport masowy?? A moze coreczka jakiegos znajomka zamarzyla paradowac w bialym stroju? (pisze to bez podtekstow :) i nie mam nic do szermierzy, to wspanialy sport, ale zbyt elitarny, by byc inwestowany za miejskie pieniadze). A moze niedlugo zaczna powstawac pola golfowe jak grzyby po deszczu - przeciez golf to idealny sport dla bezrobotnej, pozbawionej nadziei i zostawionej samej sobie mlodziezy. K...wa, czas sie obudzic i przypomniec sobie, ze nasze Zaglebie to robotniczy region, a pilka nozna to sport dla wszystkich - i to w niej jest piekne. Olac (sorry, szermierze i szermierki :) ) szermierke, golf, wyscigi konne i polo!!!! Trzeba myslec o wiekszosci - i teraz jest na to czas.
LucasUSA

Postprzez mareios 2004-04-20, 7:06 am

Wobec tego iz wiecej osob deklaruje poparcie rozwijam nieco propozycje - kopia petycji i formularze na podpisy moga byc dostepna albo w sieci albo w dowolnym innym miejscu (sklep kibica?) by jak najwięcej osób włączyło się w ich zbieranie. Mysle tez ze dobrym pomyslem byloby wydrukowanie jakiejs ulotki o obecnym stadionie, potrzebie remontu, dobrym klimacie jaki tworza fani, swietnej gry Zaglebia - gro ludzi w naszym miescie nie ma o tym zielonego pojecia - w pewnej czesci moge dolozyc sie do kosztow druku. Wg mnie realne jest zebranie 30 tys podpisow. Wiem ze szanse na remont sa jakie sa ale jak nic nie bedziemy robic to nigdy sie na niego nie doczekamy.
mareios

Postprzez 777777777 2004-04-20, 8:08 am

długo żyje już w tym kraju i tym mieście by wierzyć w te zapowiedzi..powiem wam że będzie tak - zaczną sie jakieś chore wybory i wtedy pojawi sie na Ludowym jeden frajer z drugim dupkiem wezmą szal do ręki odjebią niezły kabaret i bedą mówić że niby interesują się klubem, sportem, stadionem a ten będzie zrobiony jak tylko dostaną sie na jakiąś miękką posadkę...a potem jak już im sie to uda zapomną...mam nadzieje że pamiętacie już takie akcje bo ja widziałem to już kilka razy hehe w sumie co wybory

panowie mam nadzieje że nie dacie się po raz kolejny omamić obietnicami bez pokrycia...działac trza
777777777

Postprzez fabian 2004-04-20, 8:59 am

A jak braknie podpisow to poprosimy Renate "Kurwiki" Begger to nam zalatwi. :D
fabian

Postprzez Asja 2004-04-20, 9:06 pm

Czyli co? NIe robimy z tym nic i zostawiamy to tak jak jest i będziemy czekać na decyzje pierdzących w stołki?
To wszyscy wiemy jak to się skończy.
MOim zdaniem trzeba coś zrobić....
Tylko z takim entuzjazmem to chyba rzeczywiście nie wyjdzie... :cry:
Asja
Gwiazda

Postprzez fan78 2004-04-20, 10:18 pm

W tym kraju k***a wszyscy juz skladaja petycje ale czy to pomaga?Gorski napisal list z ktorego jasno wynika ze remont Ludowego nie jest i w przyszlosci nie bedzie priorytetem.Tylko dorazne remonty.Oby chociaz tutaj slowa dotrzymali.Pozdrawiam.
fan78

Postprzez Marian 2004-04-21, 8:06 am

Moze zrobic jakies plakaty z haslem podobnym (albo takim samym) jak na meczu a puzniej porozwieszac je po calym miescie plakatow musialo by byc zajebiscie duzo Pokazmygorskiemu i calemu Zaglebiu ze nam na tym zalezy
Marian

Postprzez zgredos 2004-04-21, 9:59 am

Piszecie, że hala szermiercza jest niepotrzebna-zgoda. Ale przypomne Wam że jedyny przedstawiciel naszego regionu na IO w Atenach to szermierz Rafał Sznajder
zgredos

Postprzez fabian 2004-04-21, 10:05 am

zgredos napisał(a):Piszecie, że hala szermiercza jest niepotrzebna-zgoda. Ale przypomne Wam że jedyny przedstawiciel naszego regionu na IO w Atenach to szermierz Rafał Sznajder

Zgredos - chodzi o to, ze wydaje mi sie, jako laikowi, ze szermierze nie musza cwiczyc w nowej hali, szczegolnie, ze po likwidacji szkol i gimnazjow bedzie wiele hal, ktore mozna przystosowac?
fabian

Postprzez mareios 2004-04-21, 10:44 am

Entuzjazm to wy qva macie fantastyczny. Jak narzekac - ok, cokolwiek zrobic - nikogo. Najlepiej siedziec i narzekac. Ok, mozna wszystko negowac i gnusniec dalej nad klawiatura. Niestety, taka wasza przyszlosc. Odpuszczam temat stadionu - tylko wiecej niech nikt nie mowi ze nie wszedl na mecz bo byl komplet.
mareios

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice