LEGIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Erazmus 2004-04-15, 11:44 pm

*c*i*c*h*y* napisał(a):
Erazmus napisał(a):
*c*i*c*h*y* napisał(a):ObrazekDLA PZPN Obrazek

Jak ukarają kiedyś Zagłębie to też się bedziesz cieszył ?

Nie , napewno nie , ale teraz kara dla Jagielloni była służna moim zdaniem :!: :twisted:

Ja mam wersje wydarzeń z Białegostoku od fanów JB. Działacze zdecydowali się zagrać mecz na Hetmanie a mogli na Jurowieckiej. Na Jurowieckiej wpuscili by 200 kibiców Legii a mecz zobaczyłoby max 5 tys a nie 10 tys. Gdy kibiców Legii zaatakowała bezsensownie policja kibicie Jagi ruszyli na pomoc Legii żeby odciągnąć psów . Gdy byli zajęci walkami z psami to kibic Legii z partyzanta ściągnął im Emigrantów za co mają pretensje do L. Podkreślam że jest to wersja kibiców Jagi , którą pozwoliłem sobie tutaj zaprezentować .
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez adzime 2004-04-15, 11:50 pm

*c*i*c*h*y* napisał(a):ObrazekDLA PZPN Obrazek

Zastanów się czasam co piszesz :!: :!: :!: Pisz coś z sensem a nie nabijaj postów :!: :!: :!:
adzime
Adventure Group

Postprzez ??? 2004-04-16, 7:36 am

Pesto pajacyku internetowy lepiej się pochwal który z Legionistów obiecał ci wpierdol za głupotę! :lol:
Aż się dziwię kibicom Zagłębia (szacuneczek) , że ciebie tolerują na tym forum. Cieszy jedno , że mają ciebie za idiotę (więc kolejny szacuneczek 8) ).

Pozdrawiam.
???

Postprzez ??? 2004-04-16, 7:38 am

Przy okazji , życzę Wam kibice Zagłebia , jak również i kibicom Śląska awansu do drugiej ligi.
:piwo:
???

Postprzez Pesto 2004-04-16, 8:24 pm

pajaców to w swojej rodzinie poszukaj , anonimku 8)
Pesto
kumaty

Postprzez Franz 2004-04-16, 10:04 pm

Kolejne osłabienie Legii

W sobotę w Krakowie odbędzie się mecz na szczycie ekstraklasy. Na stadionie przy ul. Reymonta Wisła podejmować będzie Legię Warszawa. Na dzień przed spotkaniem, drużyna z Łazienkowskiej doznała kolejnego osłabienia – informuje serwis legia.com.pl.

Do Krakowa, obok kontuzjowanych wcześniej Marka Saganowskiego i Tomasza Jarzębowskiego, nie pojechał Manuel Pablo Garcia. Argentyńczyk miał w ataku Legii zastąpić najskuteczniejszego zawodnika rundy wiosennej, Marka Saganowskiego.

"W nocy Manuel doznał zatrucia pokarmowego. Jest pod kroplówką" – powiedział kierownik drużyny z Łazienkowskiej Ireneusz Zawadzki. - "Bardzo chciał jechać do Krakowa, ale doktor Stanisław Machowski nie pozwolił mu wsiąść do autokaru".

"Kto zagra w ataku? To pytanie do trenera Dariusza Kubickiego. Spokojnie będzie dobrze, mamy opracowanych kilka wariantów, będzie dobrze. To co się źle zaczyna to dobrze się kończy. Przyznam, że szansa przed nim była ogromna, no ale trudno, takie życie piłkarza" - zakończył Ireneusz Zawadzki.

:( :( :( :( :( .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Sadek 2004-04-16, 10:20 pm

Kapa z tymi osłabieniami było tak pieknie, a teraz sie psuje :cry: oby wygrali z Wisłą
Sadek
dj. transfer

Postprzez Miłosz 2004-04-17, 9:55 am

Jeśłi chodzi o ten dzisiejszy meczyk Legii,to boję się co do wyniku,bo nie ma dwóch najbardziej wartościowych piłkarzy z 11-stki(Sagan I Jarzębowski),więc będzie bardzo ciężko o 3 punkty.

P.S.
Zauważyłem pewną regularność jak Legia tak i Zagłębie wygrało 8 meczy z rzędu,więc jeśli dzisiaj Legia wygra to o jutrzejszy wynik jestem spokojny. :wink:

Pozdro dla wszystkich.Na Ludowy marsz :!: :!: :!:
Miłosz
Żółta kartka

Postprzez CharoN^ 2004-04-17, 11:35 am

Nie ma potrzeby zakładać nowego tematu, a tutaj wypowiadamy się o meczu Wisła - Legia więc i ja dopowiem małą ciekawostkę, jednakże związaną bardziej z kibicami niż z piłkarzami. Zacytuje - "Wiadomo, że podczas meczu zobaczyć będzie można 3 tysiące wiślackich flag, pokazy pirotechniczne, kartoniady, a także duże flagi "sektorówki".

"W sumie oprawa meczu, którą przygotowujemy od dwóch tygodni, będzie kosztować 30 tys. zł. Z tego 20 tys. otrzymaliśmy od sponsora" - wyjawia Piotr Wawro, prezes Stowarzyszenia Kibiców Wisły." - onet.pl.

Ciekawi mnie strasznie jak to wszystko będzie wyglądać ... wkońcu jak to przeczytałem, oprawa za 30 tys. zamurowało mnie. W każdym razie super rzecz mieć sponsora, który dorzuci "grosza" (w tym przypadku dla Wisły 20 tys.) na oprawę.

Teraz już moja opinia czysto piłkarska : Braki w składzie Legii (Sagan, Jarzębowski) napewno trochę wpłyną na poczynania Legionistów. Obstawiłem że będzie 0:1 ... teraz sam już nie mam pojęcia co do wyniku, ważne tylko żeby 3 punkty opuściły najpierw ul. Reymonta i następnie Kraków.

MISTRZEM POLSKI JEST LEGIA, LEGIA NAJLEPSZA JEST ...
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez yo (anonimowo) 2004-04-17, 2:58 pm

Wiem że trochę off topic, ale mam ważne pytanie!!
Gdzie jest w DG jakiś pub, w którym jest tv z canal+ i możnaby obejrzeć mecz Wisła - Legia??!!! Z góry wielkie dzieki za pomoc!!!

P.S. W Sosnowcu proszę nie pisać, ewentualnie w Będzinie gdzie jest taki lokal!!
yo (anonimowo)

Postprzez blebleh 2004-04-17, 4:09 pm

County - 5 minut piechotą od centrum
blebleh

Postprzez yo (anonimowo) 2004-04-17, 4:22 pm

county to ten lokal na 3-maja prawie na wprost byłego urzędu miejskiego??
yo (anonimowo)

Postprzez Pampek 2004-04-17, 7:59 pm

Niestety LEGIA uległa w Krakowie - ale jeszcze nic straconego - do boju LEGIA !!!!
Pampek

Postprzez fabian 2004-04-17, 9:27 pm

Brakowalo Sagana. I kolejny raz potwierdzilo sie, ze Legia nie ma lawki ;(
fabian

Postprzez YO 2004-04-17, 10:50 pm

No niestety przegrali. Ale przegrana bitwa nie oznacza przegranej wojny :lol: :lol: W tej chwili w Legii jest wszystko na bardzo dobrej drodze: potężny sponsor, plany budowy nowego stadionu. Jeżeli chociaż w 80% zrealizują to co obiecują, to będzie super!! Nawet jeśli w tym sezonie nie zdobędą MP, to w przyszłym po wzmocnieniu 2 czy 3 wartościowymi piłkarzami... Ale sezon przecież jeszcze się nie skończył :lol: :lol: Chciałbym żeby to Zagłębie było głównym konkurentem dla Legii w walce o MP :lol: :lol: Może dożyję takich czasów... Ale narazie zbliża sie 2 liga :lol: I jestem zadowolony, że w Zagłębiu idzie wszystko w dobrą stronę :lol: :lol: Oby tak dalej.
YO

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna