Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Krawiec napisał(a):Wszystko na ten temat powiedział m@rcin . Klub trochę dał ciała, a nam jest wstyd. Ja z tej przyczyny stawiam browar jakiemuś wks-iakowi.
Sebastian napisał(a):Erazmus...co do tych marzeń to zobaczymym po meczu.....ale ja głębko wierzę w taki rozwój wypadków na stadionie pozdro
edddie napisał(a):Codino napisał(a):wukaesik napisał(a):mam tylko jedno pytanko dlaczego Śląsk na Ludowy wchodzi za 7 zł , a Zagłebie na Oporowską za 5 zł :?: Wie ktoś cos o tym :?: :?:
Takie sÄ… po prostu ceny biletow na Ludowy :)
Chyba nie myslisz, ze sprzedalibysmy Wam bilety po 5zl, a sami placilibysmy 7zl...
Ale u nas też są bilety droższe a wchodziliście za piątaka.
Franz 8) mnie wyprzedził. [Bilety są po 7 zł dla nas :twisted: ]
Hej ÅšlÄ…sk! :twisted:
Codino napisał(a):edddie napisał(a):Codino napisał(a):wukaesik napisał(a):mam tylko jedno pytanko dlaczego Śląsk na Ludowy wchodzi za 7 zł , a Zagłebie na Oporowską za 5 zł :?: Wie ktoś cos o tym :?: :?:
Takie sÄ… po prostu ceny biletow na Ludowy :)
Chyba nie myslisz, ze sprzedalibysmy Wam bilety po 5zl, a sami placilibysmy 7zl...
Ale u nas też są bilety droższe a wchodziliście za piątaka.
Franz 8) mnie wyprzedził. [Bilety są po 7 zł dla nas :twisted: ]
Hej ÅšlÄ…sk! :twisted:
no w sumie rzeczywiscie moj blad, wynikly z niewiedzy, gdyz na meczu we Wroclawiu nie bylem:)
pozdro.
lukes napisał(a):Erazmus to Wy musicie zaatakowac bo remis w tym meczu nic Wam nie daje. A my wtedy jedna kontra zaraz druga i 2-0, szal na trybunach i wielkie swieto w Sosnowcu :D
Tasior napisał(a):Jasna cholera by wzieła tą pogode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
MOże do jutra przejdzie..... :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników