Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Greg1906 napisał(a):Przepraszam, minus dla mnie :). A w temacie lepiej mieć dobrą przyjaźń niż słabą zgodę.
Sosnowiecka część AG napisał(a):Greg1906 napisał(a):Przepraszam, minus dla mnie :). A w temacie lepiej mieć dobrą przyjaźń niż słabą zgodę.
W dupie mam twój minus.
O jakiej dobrej przyjaźni piszesz. Czyżbyś co drugi mecz był we Wrocławiu i kibicował Śląskowi.
I jak k***a słaba zgoda - sugerujesz że któraś nasza jest słaba.
Skończ podniecać się tak tym niedzielnym meczem, bo jak widzę wielu w dupach się poprzewracało( jaka zgoda ze Śląskiem a może jeszcze z Wisłą chcecie mieć).
I sam zrobiłeś beke bo pisałem tylko obiektywnie jak się wszyscy za bardzo podniecają niedzielnym spotkaniem.
Eddie mam w dupie co myślisz i na co czekasz.
Sosnowiecka część AG napisał(a):Greg1906 napisał(a):Przepraszam, minus dla mnie :). A w temacie lepiej mieć dobrą przyjaźń niż słabą zgodę.
Eddie mam w dupie co myślisz i na co czekasz.
OK.ALE GDYBYŚ TYLKO CHCIAŁ TO BYŚ POSZUKAŁ NA FORUM INNEGO TEMATU O TYM SAMYM.WAŁKOWALIŚMY TO KILKA RAZY.A TY WYSKAKUJESZ JAK FILIP Z KONOPII JAK BYŚ NIC NIE WIEDZIAŁ.PRZECZYTAJ CO NAPISAŁ WAB (POZDRAWIAM!!!) I POMYśL O TYM.xXx_1906 napisał(a): Chciałem po prostu poznać odpowiedz na to pytanie które wcześniej zadałem jest to czysta ciekawość.
:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników