Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
NHK12 napisał(a):Mam obawy co do naszego bramkarza na niedzielny mecz , mam nadzieje ze mu sie nogi nie ugną i zagra bez tremy ( bo ludzi to będzie uuuuuuuuu)
edddie napisał(a):NHK12 napisał(a):Mam obawy co do naszego bramkarza na niedzielny mecz , mam nadzieje ze mu sie nogi nie ugną i zagra bez tremy ( bo ludzi to będzie uuuuuuuuu)
Nasze grajki nastawiły chyba dzisiaj celowniki [wygrana w PP z Odrą Ścinawa (mecz w Oławie) 8-0 :) ] i chyba Wasz bramkarz napoci się troszke :)
gratuluje zwycięstwa! 8)
Hej Śląsk! :twisted:
edddie napisał(a):NHK12 napisał(a):Mam obawy co do naszego bramkarza na niedzielny mecz , mam nadzieje ze mu sie nogi nie ugną i zagra bez tremy ( bo ludzi to będzie uuuuuuuuu)
Nasze grajki nastawiły chyba dzisiaj celowniki [wygrana w PP z Odrą Ścinawa (mecz w Oławie) 8-0 :) ] i chyba Wasz bramkarz napoci się troszke :)
gratuluje zwycięstwa! 8)
Hej Śląsk! :twisted:
wujek samo zło napisał(a):Co mial skrzypek napisane na koszulce?? no i jezeli chodzi o malinowskiego to dla mnie lepiej jakby on juz nie gral wiecej. bo ta bramka o niczym nie swiadczy, a slabiutki jest strasznie
wujek samo zło napisał(a):Co mial skrzypek napisane na koszulce?? no i jezeli chodzi o malinowskiego to dla mnie lepiej jakby on juz nie gral wiecej. bo ta bramka o niczym nie swiadczy, a slabiutki jest strasznie
wujek samo zlo napisał(a):moze i sie uprzedzieliem. na meczu bylem i oprucz bramki (chwala mu za to) nic dobrego nie pokazal gra jak kiedys dzrzymont. co mial pilke to strata. a zreszta to typowy grajek na A klase
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników