Race Na Mecz Ze Śląskiem Wrocław ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Greg1906 2004-04-11, 4:30 pm

Wyluzuj kolego. Fakt, obrażanie kogoś za to, że się spytał jak wnieść race jest idiotyczne, ale reszte mogłeś sobie darować. Czy mamy wpaść w depresje bo na mecze chodzi 5 tysięcy ludzi? Poza tym czy to jest mało? I kto na tym forum napisał, że to jest nasze apogeum? Gdyby za sprawy kibicowskie brali się tacy jak ty to rzeczywiście już na zawsze zostalibyśmy jak piszesz "zaściankiem". Bo najlepiej przyjść na gotowe, a niestety takie rzeczy jak 25 tysięcy ludzi na Lechu buduje się małymi krokami.
Greg1906
Nadzieja białych

...

Postprzez Krawiec 2004-04-11, 4:35 pm

"Jeśli was cieszy 5 tys na stadionie to mi was żal. Jeśli to jest apogeum waszych marzeń to na zawsze zostaniemy zaściankiem".

Nie jest to bynajmniej apogeum moich marzeń, niemniej postawa "weźcie i zróbcie" to jest dopiero zaścianek. W związku z tym co powiedziałeś dedykujkę ci obrazek , jednego z kibiców, którzy nie biadolą tylko starają się wykorzystać swoje zdolności po to by Zagłębie było kiedyś klubem na miarę naszych oczekiwań. Myślę, że klimat historyczny obrazka jest ci bliski ;-)

Obrazek
Ostatnio edytowano 2004-04-11, 5:29 pm przez Krawiec, łącznie edytowano 1 raz
Krawiec

Postprzez wojtek_pogoń 2004-04-11, 5:21 pm

Kolego o policyjnym nicku! O czym Ty wogóle mówisz? Przeczytałeś wogóle to co napisałeś? Nie jesteśmy w Niemczech czy Anglii, a 3 liga to nie Bundesliga ani Premership, zrozum to wreszcie!! Droga - owszem długa, ale należy nią pokonać a nie gadać bez sensu,jakim to zaściankiem nie jesteśmy. Wiem, że najłatwiej krytykować, ale chyba nie tedy owa droga... Chyba nie pozdrawiam...
wojtek_pogoń

...

Postprzez Krawiec 2004-04-11, 5:38 pm

olo69 napisał(a):
CZEMU NIE MOGE WNIESC TO JAK MAM JE WNIESC HM?????

a teraz powiedz z którego jesteś komisariatu pało

... odnoszac się do tego co napisał olo69. Czy Policja (nie ochrona) nadal bawi się w takie akcje ?

Pytam z ciekawości , bo dawniej przytrafiało mi się osobiście , że tajniacy z Milicji zabierali serpentyny i konfetti ... ale to było w poprzednim systemie, a więc dosyć dawno i na hokeju.

Pytanie jest skierowane do kibiców.
Krawiec

Re: ...

Postprzez ^m@rcin^ 2004-04-11, 5:44 pm

Krawiec napisał(a):
olo69 napisał(a):
CZEMU NIE MOGE WNIESC TO JAK MAM JE WNIESC HM?????

a teraz powiedz z którego jesteś komisariatu pało

... odnoszac się do tego co napisał olo69. Czy Policja (nie ochrona) nadal bawi się w takie akcje ?

Pytam z ciekawości , bo dawniej przytrafiało mi się osobiście , że tajniacy z Milicji zabierali serpentyny i konfetti ... ale to było w poprzednim systemie, a więc dosyć dawno i na hokeju.

Pytanie jest skierowane do kibiców.

Nie mozna wnosic rac i serpentyn.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez gość 2004-04-11, 7:31 pm

Witam!

Cieszy mnie to co FB robi (zbieranie kasy na flagę, race, oprawa itp.) ale tak jak powiedział komendant martwi mnie to że małe łepki zachwycają się gdy na mecz przyjdzie 5- 6 tyś ludzi ( być może to było główną przyczyną takiej jego wypowiedzi). Co prawda na nasz stadion nie wejdźie 30 tyś ludzi (ach te stare czasy), to jednak tak duża aglomeracja jak Zagłębie Dąbrowskie i cały Śląsk powinno mieć więcej niż jeden stadion jak ten w Chorzowie, choć wymaga to niemałego wkładu pieniędzy i przede wszystkim czasu. Nie odrazu Kraków zbudowali ale nie można też siedzieć z założonymi rękami. Przecież chyba każdy kibic ZS chciałby żeby na stadionie panowała super atmosfera i było dużo kibiców. Mam nadzieję że po meczu ze Śląskiem ludzie (grube ryby, radni, prezesi) zauważą jaki duży jest tu potencjał na miarę Wawy lub Poznania

Powodzenia w zbieraniu kasy, rac. Mam nadzieję że to wyjdzie i będzie zajebiście na Śląsku. Sypne kaską na flagę jak pojade kupić we wtorek bileciki do Sklepu Kibica na mecz sezonu - mam nadzieję że będą...

Pozdro!
gość

Postprzez W@llace 2004-04-11, 7:32 pm

Przepraszam Was wszystkich że nie na temat.Ale sobie chłopie NICK wybrałeś buahbauhbauhbuaha :wink:
W@llace

Postprzez Greg1906 2004-04-11, 8:12 pm

Drogi gościu, miło, że w pierwszym poście obrażasz 99% kibiców. Jeżeli dobrze zrozumiałem to masz to forum za zbieraninę łebków? Bo chyba wszyscy tu się cieszą kiedy przychodzi na stadion 5 tys. ludzi. Albo nie umiesz czytać albo nie chciało Ci się przeczytać paru postów powyżej. Poza tym o co chodzi z tymi paroma stadionami? Czy to ma być cyrk obwoźny? Jeden mecz w Sosnowcu, jeden w Czeladzi?
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez tomi2509 2004-04-11, 8:32 pm

chcialbym zamowic race jesli ktos moze pomoc to nr mojego gg 2075254
tomi2509

Postprzez gość 2004-04-11, 8:50 pm

Sorry ale jeśli mówie o łebkach to mówie o łebkach a nie o dorosłych czy kibicach starających się coś zrobić na plus z klubem i oprawą

Nikogo nie obraziłem (no może kilku łebków :) ) Pozwoliłem sobie wyrazić pogląd na temat tego że na mecz powinno faktycznie przychodzić więcej ludzi a stadion powinien być większy...

P.S Ja swój obowiązek wobec klubu wypełniam.
gość

Postprzez Komenda Główna Policji 2004-04-11, 11:46 pm

Do poprzednich wypowiedzi mam taki tylko komentarz - czy nie przeczytał jeden z drugim, że chodzę na mecze i mam swój udział w oprawie nie tylko taki że pomacham balonikiem ale także dokładam swoją cegiełkę finansową do tej oprawy. Swój obowiązek kibica spełniam i mam prawo oczekiwac o wiele wiekszej frekwencji i lepszego dopingu - nie wymagam nic wiecej niz od siebie samego.

Jeśli chodzi o wnoszenie rac na mecz (i nie tylko) to potwierdzam nie ma problemu. Nie chodzi mi o to że jak ktoś znajdzie race w kieszeni to cie wpuści, po prostu kontrola jest na tyle niedbała że jej nie znajdą. Może czołgu byś nie wniósł ale race owszem.
Może masz inne doświadczenie i ciebie chłopaki z ochrony obmacuja przez pol godzinki (pomyśl dlaczego). Mnie prawie w ogole nie sprawdzaja.
Komenda Główna Policji

Postprzez bankier 2004-04-12, 8:03 am

:shock: :shock: :shock:
bankier

Postprzez olo69 2004-04-12, 9:04 am

po pierwsze to chodze na zagłębie.

A tak w ogóle to do napisania tego co napisałem skłonił mnie olo69 swoja kretynska wypowiedzią - jakiś koleś chciał wnieść swoje race i pyta się jak ma to zrobic to ten idiota zapytał się go z jakiego jest komisariatu i obraził nazywając go pałą.

1. głupie pytanie - głupia odpowiedź
2. tylko dlaczego w białym kasku?
3. za swój sukces uważam, że swoją kretyńską wypowiedzią skłoniłem do rejestracji 3????? gości - przy nastepnej próbie bicia rekordu forum moze się uda przekroczyć setkę
4. jak nie wiesz jak wnieść to po prostu nie kupuj, bo może nie będziesz wiedział jak ją odpalić i zrobisz sobie i innym krzywdę
5. jesli się jednak zdecydujesz podaję dwa sposoby jak wnieść
- na komendzie głównej w podziemiach macie takie różne korytarze (kiedyś katowaliście tam ludzi) poproś przełożonego zeby dał Ci klucze i sprawdź być moze którys prowadzi na stadion
- wsadź sobie race w majty moze się uda, a jesli nie to przynajmniej przez chwilę poczujesz się mężczyzną
6. jesli chcesz sie umówić z 13 letnim chłopcem to napisz wprost, a nie owijaj w bawełnę (od czasu Marca Detrue'a) nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć - tylko pamietaj w niektórych środowiskach zboczenia nie są mile widziane
7. do Krawca - wcale bym się nie zdziwił gdyba pały chciały coś popsuć na tym fantastycznie zapowiadającym się meczu (żona zdradza, córka się puszcza, pała nie staje - gdzieś się trzeba wykazać)

PS. spkojnych Świat życzę trzem nowym kolegom - rejestracja 9,10,11 kwiecień
olo69

Postprzez WOJTEK 2004-04-12, 3:34 pm

Komenda Główna Policji napisał(a): Nie miałem zamiaru nikogo poza OLO69 obrażac.
JEŚLI BĘDZIESZ OBRAŻAŁ KOGOKOLWIEK TO ZA DŁUGO TU NIE POPISZESZ CHOĆBYŚ BYŁ NAWET KOMENDANTEM GŁÓWNYM POLICJI.ROZUMIESZ ??
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez tomi2509 2004-04-12, 7:04 pm

o czym wy tu wogole gadacie ????????
tomi2509

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice