Race Na Mecz Ze Śląskiem Wrocław ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

race

Postprzez fan78 2004-04-10, 8:39 am

Mysle ze sporo osob nabedzie te race,moznaby zsynchronizowac zegarki i odpalic je w jednym momencie,bedzie chyba lepszy efekt niz kazdy bedzie odpalal kiedy chce.Pozdrawiam.
fan78

Re: race

Postprzez ^m@rcin^ 2004-04-10, 8:42 am

fan78 napisał(a):Mysle ze sporo osob nabedzie te race,moznaby zsynchronizowac zegarki i odpalic je w jednym momencie,bedzie chyba lepszy efekt niz kazdy bedzie odpalal kiedy chce.Pozdrawiam.

Tak bedzie
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez tomi2509 2004-04-10, 9:19 am

czy jest jeszcze mozliwosc zamowienia rac ?????
tomi2509

??

Postprzez ^m@rcin^ 2004-04-10, 9:21 am

tomi2509 napisał(a):czy jest jeszcze mozliwosc zamowienia rac ?????

Tak jest a chcesz ?
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez tomi2509 2004-04-10, 12:53 pm

jesli jest to prosze o podanie czegos wiecej na ten temat .
jesli sa po 15 zl to chcialbym 5.
tomi2509

Postprzez W@llace 2004-04-10, 2:27 pm

No No widze że będzie ciekawie na meczu :)
W@llace

Postprzez wojtek_pogoń 2004-04-11, 1:02 am

Ja bym chciał jedną!! Sorka, ze tak późno ale... lepiej późno niż wcale :)
wojtek_pogoń

Postprzez Komenda Główna Policji 2004-04-11, 1:20 pm

i takim to sposobem olo69 dołączył do grona moich "faworytów" na forum.

Olo69 mysli, policja nie robi nic innego tylko siedzi przed kompem i czyta wszystkie forum na internecie żeby dowiedzieć się jak to przebiegli kibice wnoszą race na stadiony. Ja dodam więcej oni mają specjalne komputery z NASA i zarąbiste programy komputerowe które reagują na kazde słowo "raca". Jak zareaguje to od razu mają namiary skąd został wysłany mail i posyłają do takiego dzieciaka który zazwyczaj ma około 13 lat (sądząc po składzie większości kibiców Zagłębia) 243 ekipy antyterorystów. Antyteroryści w pełnym rynsztunku wchodzą na chate takiego kolesia i zabijaja mu rodziców rodzenstwo babkę zchorowanego dziadka wójków ciotki kuzynki psa rybki chomika i wszystkich kolegów a winowajcę zamykają na 40 lat do pierdla robiąc rozprawę sądową o której mówią nawet w BBC i Sky News.

Olo69 - dziecko przewrażliwone swoją rolą kibica i zaaferowane zakamuflowanymi działaniami mafijnymi grupy ultras - za dużo flmów i opowieśc starszych kolegów. Nie bój się nikt ci nie odbierza racy na którą zbierasz już 4 miesiąc (chyba ze bedziesz wchodził z nią odpaloną główną bramą i darł sie na całe gardło).

I jeszcze jedna kwestia - zbieranie kasy na flagę wygląda u nas super. 1 rok zbierania i powstaje coś co jest 10 razy gorsze niż "okazjonalne" flagi Lecha czy Legii - ale emocji przy tym tyle jak by kibice kupowali co najmniej Boeinga, którym mieli by latać na pobliskie Camp Nou Rozwoju czy na Santiago do Czarnowąsów. Niestety Polska piłka nożna wraz z ekscytującymi się nią kibicami (28 tysięcy na Lechu było hot news w wiadomościach podczas gdy w Niemczech czy Anglii na pożądny mecz przyjdzie dwa razy więcej ludzi i jest to normą) jest dnem. Stadion Zagłębia jest dnem jeśli chodzi o stadiony a parę tysięcy na meczu to żaden powód do dumy. Ludzie bądźcie krytyczni wobec siebie. Jak szczycicie się porównaniem do Sarmacji Będzin w którym wypadacie faktycznie lepiej to ja wam współczuję.

Chodzę na Zagłębie i mu kibicuję i daję kasy na oprawy bo chcę żeby było lepiej na Zagłębiu ale uważam że to co mamy teraz w Sosnowcu i całej Polsce to wstyd i totalna kapa. Więc nie ma sie z czego cieszyć. Aha jeśli na Wrocław Przyjdzie 50 tysięcy ludzi i powstanie okazjonalna flaga na całą szerokośc stadionu a na jedno odpalenie pójdzie 150 rac to będzie super. Jeśli tego nie bedzie a nie będzie bo na stadion przypominajacy pastwisko nie wejdzie więcej ludzi niż 6-7 tys to mamy kapę a nie żaden powód do dumy - oczywiście w innych klubach jest jeszcze gorzej i to pokazuje że Polska piłka przypomina bardziej amtorską lige przyblokową niż prawdziwy sport.

Przykre ale prawdziwe.

P.S. Uważajcie na policję, szczególnie ty OLO69 - może juz nawet cię śledzą? A jak powiedzą pani wychowawczyni że jesteś kibicem ? będzie przerąbane :-(
Komenda Główna Policji

Postprzez olo69 2004-04-11, 1:25 pm

Olo69 mysli, policja nie robi nic innego tylko siedzi przed kompem i czyta wszystkie forum na internecie żeby dowiedzieć się jak to przebiegli kibice wnoszą race na stadiony. Ja dodam więcej oni mają specjalne komputery z NASA i zarąbiste programy komputerowe które reagują na kazde słowo "raca". Jak zareaguje to od razu mają namiary skąd został wysłany mail i posyłają do takiego dzieciaka który zazwyczaj ma około 13 lat (sądząc po składzie większości kibiców Zagłębia) 243 ekipy antyterorystów. Antyteroryści w pełnym rynsztunku wchodzą na chate takiego kolesia i zabijaja mu rodziców rodzenstwo babkę zchorowanego dziadka wójków ciotki kuzynki psa rybki chomika i wszystkich kolegów a winowajcę zamykają na 40 lat do pierdla robiąc rozprawę sądową o której mówią nawet w BBC i Sky News.

Olo69 - dziecko przewrażliwone swoją rolą kibica i zaaferowane zakamuflowanymi działaniami mafijnymi grupy ultras - za dużo flmów i opowieśc starszych kolegów. Nie bój się nikt ci nie odbierza racy na którą zbierasz już 4 miesiąc (chyba ze bedziesz wchodził z nią odpaloną główną bramą i darł sie na całe gardło).

I jeszcze jedna kwestia - zbieranie kasy na flagę wygląda u nas super. 1 rok zbierania i powstaje coś co jest 10 razy gorsze niż "okazjonalne" flagi Lecha czy Legii - ale emocji przy tym tyle jak by kibice kupowali co najmniej Boeinga, którym mieli by latać na pobliskie Camp Nou Rozwoju czy na Santiago do Czarnowąsów. Niestety Polska piłka nożna wraz z ekscytującymi się nią kibicami (28 tysięcy na Lechu było hot news w wiadomościach podczas gdy w Niemczech czy Anglii na pożądny mecz przyjdzie dwa razy więcej ludzi i jest to normą) jest dnem. Stadion Zagłębia jest dnem jeśli chodzi o stadiony a parę tysięcy na meczu to żaden powód do dumy. Ludzie bądźcie krytyczni wobec siebie. Jak szczycicie się porównaniem do Sarmacji Będzin w którym wypadacie faktycznie lepiej to ja wam współczuję.

Chodzę na Zagłębie i mu kibicuję i daję kasy na oprawy bo chcę żeby było lepiej na Zagłębiu ale uważam że to co mamy teraz w Sosnowcu i całej Polsce to wstyd i totalna kapa. Więc nie ma sie z czego cieszyć. Aha jeśli na Wrocław Przyjdzie 50 tysięcy ludzi i powstanie okazjonalna flaga na całą szerokośc stadionu a na jedno odpalenie pójdzie 150 rac to będzie super. Jeśli tego nie bedzie a nie będzie bo na stadion przypominajacy pastwisko nie wejdzie więcej ludzi niż 6-7 tys to mamy kapę a nie żaden powód do dumy - oczywiście w innych klubach jest jeszcze gorzej i to pokazuje że Polska piłka przypomina bardziej amtorską lige przyblokową niż prawdziwy sport.

Przykre ale prawdziwe.

P.S. Uważajcie na policję, szczególnie ty OLO69 - może juz nawet cię śledzą? A jak powiedzą pani wychowawczyni że jesteś kibicem ? będzie przerąbane

hm, malyskiba chyba jeszcze jesteś zmęczony od dżiwigania kamery na Sarmacji
olo69

Postprzez Kamilsts 2004-04-11, 2:01 pm

Nie ma co fajne masz podejście do wszystkiego,musisz być bardzo wesołym człowiekiem.
nieWESOŁYCH ŚWIĄT !!!
Kamilsts

Postprzez olo69 2004-04-11, 2:05 pm

i jeszce jedno, ciesze się że zostałem Twoim faworytem, będe o Tobie myślał przy kazdym poście.

PS. Nie mam 13 lat tylko 15, a mój tatuś należy do Samoobrony, więc uważaj, żebyś za pół roku nie płakał, żeby Cię nie zwalniał z pracy
:cry:
Pozdrawiam
olo69

...

Postprzez Krawiec 2004-04-11, 3:42 pm

Co za typ ? Wrzucił zetę do puszki i płacze , że nie chodzi na Zagłębie po 50 tysięcy ludzi i nasze flagi są kiepskie. Puenta tej wypowiedzi sprowadza się do tego ... weźcie i zróbcie światową klasę na Ludowym wówczas ja ("komendant g.") będę pocieszony i zezwole wam na radość z tego co zrobiono . Olo, olej te wynurzenia bo gość chyba urwał się z choinki 8)
Krawiec

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2004-04-11, 3:49 pm

Wracaja co tematu mam zamowienie na 32 race. Mam nadzieje ,ze wczoraj zostaly one wyslane :) Jak ktos chce to jeszcze mozna zamowic !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Komenda Główna Policji 2004-04-11, 4:14 pm

po pierwsze to chodze na zagłębie.

A tak w ogóle to do napisania tego co napisałem skłonił mnie olo69 swoja kretynska wypowiedzią - jakiś koleś chciał wnieść swoje race i pyta się jak ma to zrobic to ten idiota zapytał się go z jakiego jest komisariatu i obraził nazywając go pałą. Chcę żeby OLO69 wiedział, że policja nie interesuje się gówniarzami wnoszącymi race na mecz. Może OLO69 mysli że jest bóg wie jaki ważny i policja nic tylko go szpieguje. Chcę żeby wiedział, że policję interesuje to tyle co wydarzenia w piaskownicy.
A co do racy - racę wnosimy w kieszeni. I jeszcze jedno - kontrolę robi ochrona a nie policja więc co policja ma do tego kto co wnosi? Widocznie OLO69 na Zagłebiu bywa sporadycznie albo ma płytką pamięć.

A to, że wymagam żeby na mecze druzyny z miasta liczącego blisko 250 tys. mieszkańców (nie mówiąc już o supporcie z okolicznych miast) chodziło o wiele więcej osób to chyba normalne (kiedyś było to mozliwe - wiem że nie pamiętacie ale popytajcie rodziców). Jeśli was cieszy 5 tys na stadionie to mi was żal. Jeśli to jest apogeum waszych marzeń to na zawsze zostaniemy zaściankiem. Zagłębiu nalezy się 1 liga z kibicami takimi jak choćby z Paradise. Nie miałem zamiaru nikogo poza OLO69 obrażać ale uświadomić, że droga do wielkiej piłki i w Sosnowcu jest długa jak stąd do gwiazd.
Komenda Główna Policji

Postprzez Kamilsts 2004-04-11, 4:16 pm

Życzę powodzenia z wnoszeniem racy w kieszeni. Widać że często bywasz na meczach.
Kamilsts

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice