SOSNOWIEC* napisał(a):Proponuje jakis transparent dla Bartka!! cos tego typu jak legia zrobila w poznaniu!!!
Taki transparent bedzie najprawdopodobniej na walce
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Anonymous napisał(a):DaMi napisał(a):SOSNOWIEC* napisał(a):Proponuje jakis transparent dla Bartka!! cos tego typu jak legia zrobila w poznaniu!!!
Taki transparent bedzie najprawdopodobniej na walce
DaMi jestem za, jak jak coś potrzeba w tym temacie to daj cynk :!: :!: :!:
Greg1906 napisał(a):Ja też się przyłączam do życzeń powrotu do zdrowia. Poza tym spoko gest prezesa Sarmacji z tym dypomem dla kibiców. O to chodzi.
Krawiec napisał(a):Greg1906 napisał(a):Ja też się przyłączam do życzeń powrotu do zdrowia. Poza tym spoko gest prezesa Sarmacji z tym dypomem dla kibiców. O to chodzi.
Fajnie jakby taka umowe i taki gest zrobiono jeszcze z mcks czeladz i mmks dabrowa - pelnia tego o co chodzi .[/list]
Krawiec napisał(a):Wiem , że to zalatuje wczesnym Gierkiem ale taki transparent to widziałbym u nas na meczu z Rozwojem np. FORZA SIGNORE CIMINELLI , FORZA ZAGŁĘBIE ! albo jakos tak. Może się chłop rozczuli , rozpłacze , poklepie Rudego po twarzy i powie ... mam do was słabość , w przyszłym sezonie sprowadzamy z Torino trzech stranierri 8)
Sosnowiecka część AG napisał(a):Krawiec napisał(a):Greg1906 napisał(a):Ja też się przyłączam do życzeń powrotu do zdrowia. Poza tym spoko gest prezesa Sarmacji z tym dypomem dla kibiców. O to chodzi.
Fajnie jakby taka umowe i taki gest zrobiono jeszcze z mcks czeladz i mmks dabrowa - pelnia tego o co chodzi .[/list]
Mam pytanie czy CKS Czeladź jeszcze istnieje.
Anonymous napisał(a):jesli chodzi o CKS Czeladz to istnieja tylko grupy trampkarzy , a na Piaskach jest A-klasowy zespol Górnik Piaski
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack