Kibice - Wandale ? (!) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez ARAS1906 2004-04-06, 10:12 am

a miało być bez ksywek........
ARAS1906
Åšrodula

Postprzez qpas 2004-04-06, 11:29 am

Ja ostatnio też jechałem 811 :D mowa jest pewnie o dziurze w dachu którą ktoś wyjebał (według mnie zachowanie godne potępienia wkońcu to Sosnowiecki autobus, jakby to był jakiś od hanysów to co innego haha) ostry był klimat na końcu autobusu jakiś żul wsiadł i kurwiło szczochem hahaha
qpas

Postprzez Gość 2004-04-06, 11:54 am

Greg dokladnie to to ta ekipa ... Tam bylo wiecej agresji i wyzwizk niz normalnego dopingu ... a jak jeden zaczal jechac to juz wszyscy za nim ciagneli .. zwlaszcza Ci bardziej wstawieni .. ja mialem ich gleboko w dupie chociaz wkurwilem sie juz w pewnym momencie bo jakis zul stanal mi na przeciw i zmuszal wszystkich do dopingu .. prawie kazdy skutecznie to olewal.. eh szkoda gadac ... ale coz tego nie wytepi sie tak nagle oni znikna znajda sie nowi zultrasi ... Tylko Zaglebie !
Gość

Postprzez Siara 2004-04-06, 12:11 pm

Ale jak by sie ich traktowalo tak jak by ich nie bylo moze sami zauwaza :? ze to jest glupie co oni robia-to jest wersja optymistyczna, a taka mniej to ze trzeba cos moze z tym robic,ale co to ja nie wiem w jaki sposob mozna to zalatwiac...
Pozdro!dla Zaglebie Sosnowiec Against Intolerance!
Siara
Żółta kartka

Postprzez ARAS1906 2004-04-06, 1:14 pm

Siara napisał(a):Ale jak by sie ich traktowalo tak jak by ich nie bylo moze sami zauwaza :? ze to jest glupie co oni robia-to jest wersja optymistyczna, a taka mniej to ze trzeba cos moze z tym robic,ale co to ja nie wiem w jaki sposob mozna to zalatwiac...
Pozdro!dla Zaglebie Sosnowiec Against Intolerance!

Wersja realistyczna - NIC Z NIMY NIE ZROBIMY :?
ARAS1906
Åšrodula

Postprzez amstat 2004-04-06, 1:18 pm

A ja sie wlacze na chwile w krytyke osob majacych problem do zultrasow
Ty Siara czepiasz sie jak gowno, a jestem przekonany, ze napewno nie zaliczyles tylu wyjazdow co nie jeden zultras zwany przez Ciebie. Pija ich sprawa, wazne ze nie robia syfu na stadionie ( zalezy jak kto co mysli ) I aktywnie chodza na kazdy mecz....
amstat
Fanatyk

Postprzez ARAS1906 2004-04-06, 1:32 pm

amstat napisał(a):A ja sie wlacze na chwile w krytyke osob majacych problem do zultrasow
Ty Siara czepiasz sie jak gowno, a jestem przekonany, ze napewno nie zaliczyles tylu wyjazdow co nie jeden zultras zwany przez Ciebie. Pija ich sprawa, wazne ze nie robia syfu na stadionie ( zalezy jak kto co mysli ) I aktywnie chodza na kazdy mecz....

W sumie masz rację.... choć fakt faktem czasem przeginają.
ARAS1906
Åšrodula

Postprzez WAB 2004-04-06, 1:33 pm

Re Amstat:
Kiedyś twoje wpisy doprowadzały mnie do rozpaczy, bo nie mogłem rozgryźć tej dziwnej składni. Ale trochę poczytałem i teraz wiem, że szyk przestawno - wyprzedzający jest charakterystyczny dla gwary kurpiowskiej. Masz tam swoje korzenie, czy moja dedukcja jest błędna? Pozdrawiam
WAB

Postprzez slawojka 2004-04-06, 1:36 pm

Czytając wypowiedzi w tym temacie, można śmiało wywnioskować że nasze sosnowieckie kibicowanie idzie w dobrym kierunku. Wszyscy potępiamy wandalizm, wulgaryzm i tanie wino. Durnych nawalonych "fanów" jest coraz mniej i myślę że znikną w końcu całkiem, widząc że nikogo to nie bawi i nikomu nie imponują.
slawojka

Postprzez CZaRnYY 2004-04-06, 3:01 pm

qpas napisał(a):Ja ostatnio też jechałem 811 :D mowa jest pewnie o dziurze w dachu którą ktoś wyjebał (według mnie zachowanie godne potępienia wkońcu to Sosnowiecki autobus, jakby to był jakiś od hanysów to co innego haha) ostry był klimat na końcu autobusu jakiś żul wsiadł i kurwiło szczochem hahaha

sosnowiecki, niesosnowiecki - co to ma za znaczenie jaki jest autobus, skoro wszyscy płacimy podatki, a część z nich trafia m.in na autobusy z Katowic, czyli prosty wniosek, że płacimy, a potem tak jakby targamy własne pieniądze.. :?
Ja bym nie mieszał w to autobusów, czemu one są winne, bo jeżdżą w nich hanysy? :lol:
CZaRnYY

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2004-04-06, 3:23 pm

Jak wam się takie zachowania nie podobają to zwracajcie uwagę tym którzy dewastują autobus.

A tak to popiszecie sobie na necie a później jak już będziecie widzieć że się coś dzieje to gówno zrobicie.

Więc bez napinania się tylko do dzieła. Ja zawsze zwracam uwagę debilom co niszczą autobusy albo pociągi.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez the djinn 2004-04-06, 4:13 pm

pamiętam w tamtym sezonie wyjazd do myszkowa kiedy to grupka gówniarzy w pociągu wyrzuciła świetlówkę przez okno wtedy wpadł tam kolega wojtek i ich troszke poszarpał, jak wszyscy będziemy sprowadzać gnojków do porządku to powinno byc dobrze, a co do zultrasów to oni jakos nierozjebują autobusów czy pociągów :wink:
the djinn

Postprzez Gość 2004-04-06, 4:35 pm

A ja pamiętam wyjazd do Wrocka-gdzie debilizm co niektórych doprowadził do tego że trzeba było płacić za straty.
Gość

Postprzez DaMi 2004-04-06, 4:38 pm

Psiqs napisał(a):A ja pamiętam wyjazd do Wrocka-gdzie debilizm co niektórych doprowadził do tego że trzeba było płacić za straty.

Po Opolu chyba też tak było o ile sobie dobrze przypominam :?
Ostatnio edytowano 2004-04-06, 9:41 pm przez DaMi, łącznie edytowano 1 raz
DaMi

Postprzez piwo 2004-04-06, 4:51 pm

[/b]Drodzy kibice zaglebia! poruszacie akurat temat kibicow wandali, chuliganow itp. macie pretensje to ludzi, ktore sa dobre ale i jescze raz ale jak kcecie daawac przyklad to nie robcie tych pojebanych burd na stardionach(mecz z lechem poznan) czy bitwy przed meczem lub po natemat alkoholikow na meczach- ochrona jest po to zeby takich ludzi nie wpuszczac a wpuszczaja noiestety(liczy sie to ze nie ma flaszki), co do mlodocianych hools- gowniarze, nie maja co robic i sie popisuja i na meczach mamy takich gnoi i doping czasem jest jakis piskliwy, co do wandalizowania trzeba to rozpatrzyc na graficiarzow i na wandalow, bo wandal niszczy i sie podaje za skate'a a graficiarz znany w fachu wie co to znaczy malowanie na murach i tagowanie(podpisywanie sie) i jescze jedno dawajmy przyklad wszystkim ludziom jacy sa kibice zaglebia czyli- zabawa i zero bujek. kto uwarzaq ze bicie sie jest dobre i mysliz e jest kibicem zaglebia bo chodzi na mecze to jest chujem chujem i jescze raz chujem takie jest mojr zdanie.narka[/url][/code]
piwo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników