Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Siara napisał(a):Ale jak by sie ich traktowalo tak jak by ich nie bylo moze sami zauwaza :? ze to jest glupie co oni robia-to jest wersja optymistyczna, a taka mniej to ze trzeba cos moze z tym robic,ale co to ja nie wiem w jaki sposob mozna to zalatwiac...
Pozdro!dla Zaglebie Sosnowiec Against Intolerance!
amstat napisał(a):A ja sie wlacze na chwile w krytyke osob majacych problem do zultrasow
Ty Siara czepiasz sie jak gowno, a jestem przekonany, ze napewno nie zaliczyles tylu wyjazdow co nie jeden zultras zwany przez Ciebie. Pija ich sprawa, wazne ze nie robia syfu na stadionie ( zalezy jak kto co mysli ) I aktywnie chodza na kazdy mecz....
qpas napisał(a):Ja ostatnio też jechałem 811 :D mowa jest pewnie o dziurze w dachu którą ktoś wyjebał (według mnie zachowanie godne potępienia wkońcu to Sosnowiecki autobus, jakby to był jakiś od hanysów to co innego haha) ostry był klimat na końcu autobusu jakiś żul wsiadł i kurwiło szczochem hahaha
Psiqs napisał(a):A ja pamiętam wyjazd do Wrocka-gdzie debilizm co niektórych doprowadził do tego że trzeba było płacić za straty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników