Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Greg1906 napisał(a):W tym autobusie i w innych pewnie 99% zwykłych ludzi jest pozytywnie nastawionych do Zagłębia dopóki nie wsiądą nasi młodociani "hools". Ja sam wole naginać do centrum niż wsiadać w 811. Nie ma sensu pisanie ksyw ale niestety prym w buractwie mają wcale niemłodzi i dobrze znani kibice dla których mecz bez wina to nie mecz.
Thomi napisał(a):Nie tylko mlodzi i nie tylko w autobusach ... na meczu np siedzialem 3 sektory dalej od mlyna, i na demna kolesie ok lat 26 moze wiecej mniej, zaczeli dewastowac te slupki co byly kiedys reklamy co stoja na koronie stadionu,i gdzie wisi monitoring ... i frajersko wyzywac na ludzi, nie wiem czy chcieli sie pokazac przez to ze sa grozniejsi i ze mam sie ich bac ? dla mnie to poprostu banda najebanych debili .. Nie pozdrawiam takich !!
^m@rcin^ napisał(a):Greg1906 napisał(a):W tym autobusie i w innych pewnie 99% zwykłych ludzi jest pozytywnie nastawionych do Zagłębia dopóki nie wsiądą nasi młodociani "hools". Ja sam wole naginać do centrum niż wsiadać w 811. Nie ma sensu pisanie ksyw ale niestety prym w buractwie mają wcale niemłodzi i dobrze znani kibice dla których mecz bez wina to nie mecz.
Dokladnie oni juz o 13 na laweczkach pod stadionem siedza i pija.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników