Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
fan78 napisał(a):0-1 i jak dla mnie wystarczy.A tak poza tematem to czemu mecz z Rozwojem jest o 15???k***a jak zwykle w srode rzuca sie klody pod nogi tym ktorzy pracują.Pozdro all.
ARAS1906 napisał(a):fan78 napisał(a):0-1 i jak dla mnie wystarczy.A tak poza tematem to czemu mecz z Rozwojem jest o 15???k***a jak zwykle w srode rzuca sie klody pod nogi tym ktorzy pracują.Pozdro all.
Z tego co mówił Rudy godzina tego meczu to był wymóg OZPN K-ce :evil:
A w temacie wyniku myślę że pojedziemy z nimi 3:1 :D 8)
CharoN^ napisał(a):Sądze że mecz w Zabrzu będzie stał pod dyktando Sosnowiczan. Jeśli chodzi o wynik to jakieś dwubramkowe zwycięstwo było by dobrym osiągnięciem ... może 0:2 lub 1:3, pożyjemy, zobaczymy (lukes zapodaj typ to będziemy wiedzieć ile będzie :wink:). Trzeba pamiętać że Walka wygrała teraz w Katowicach 0:2, a z Rozwojem nie jest łatwo wygrać na ich terenie. W każdym razie przyadłby się dobry mecz przed konfrontacją ze Śląskiem. Jeżeli gra będzie dobra to o wynik nie ma się co martwić.
Ps. Nie rozmywajmy tematu meczem z Rozwojem :lol:
JA TEŻ POJADE Z KATOWIC AUTEM.WIĘC MOGĘ CIĘ ZABRAĆ.TYLKO GDZIE BYŚ CZEKAŁ??robercik napisał(a):Niestety na walke nie pojade, bo sie rozchorowalem po sobocie.
Na rozwoj tez dupa, bo pracuje do 15:30 i musze dojechac z Katowic :evil:
Oba mecze musimy wygrac.
Walka - Zaglebie 1:3
Zaglebie - Rozwoj 2:0
A DLACZEGO TAK SĄDZISZ ? JESTEŚ POLICJANTEM,RZEĹšNIKIEM CZY KELNEREM U DONALDA??robercik napisał(a):Dzieki Wojtek. Raczej tez pojade w ten dzien autem do roboty, zeby zdazyc chociaz na 2 polowe. Ale jeszcze raz dzieki za podanie reki.
P.S.
Nie wiem czy bys ze mna chcial jechac :) jak bys sie dowiedzial gdzie pracuje :wink:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników