Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
goscii napisał(a):Na tak zwanym "Slimaku" wisis tradycyjnie reklama meczu i tam jest napisana godzina 15 30 !!
Franz napisał(a):goscii napisał(a):Na tak zwanym "Slimaku" wisis tradycyjnie reklama meczu i tam jest napisana godzina 15 30 !!
Dzisiaj jak wracałem to już wisiało 16:00, a zresztą krzysiu już napisał że o 16 więc jest dobrze :) .
WOJTEK napisał(a):POWIEDZ MARCIN KTO CI PODSUNĄŁ POMYSŁ TEGO TELEFONU. :lol: :lol: :lol: :lol:
^m@rcin^ napisał(a):WOJTEK napisał(a):POWIEDZ MARCIN KTO CI PODSUNĄŁ POMYSŁ TEGO TELEFONU. :lol: :lol: :lol: :lol:
No przyznaje sie ,ze ty sam bym na to nie wpadl ze mozna zawdzwonic :D moge co pol + odstapic :D
A co do wyniku to 2:0 dla nas !
WOJTEK napisał(a):NO TO ŁADNIE.JAK MOZESZ TAK SIĘ OPUSZCZAĆ ????? :twisted: :twisted:Codino napisał(a):Wstyd sie przyznac, bo dawno mnie na meczu nie bylo, ale tym razem juz zamierzam isc. Typuje 2-1 dla nas.
^m@rcin^ napisał(a):Rynek napisał(a):To wkoncu o ktorej ten meczyk dzisiaj wszkole powiesilem plakat w Sztygarce a jak wychodzilem ktos napisal ze o 15.30 sam juz nie wiem :oops:
16.00
Rynek napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Rynek napisał(a):To wkoncu o ktorej ten meczyk dzisiaj wszkole powiesilem plakat w Sztygarce a jak wychodzilem ktos napisal ze o 15.30 sam juz nie wiem :oops:
16.00
Dzieki poprawie jutro nie potrzebnie ta plotka poszla :evil:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników