MIEDĹš LEGNICA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez esano - Legnica 2004-03-21, 12:59 pm

Mozecie zamiescic avi z tej kontrowersyjnej sytuacji z rzutem karnym , bedzie przeciez doskonale widac czy rzeczywiscie byla reka i to rozwieje wszelkie watpliwosci. Pewnie tez je macie. Teraz pozostal wielki niesmak po tym meczu, mowi sie , ze tak samo wchodzicie jak Piast w tamtym roku, bardzo to robi zla marke waszemu klubowi w naszym regionie.
esano - Legnica

Postprzez WOJTEK 2004-03-21, 1:40 pm

esano - Legnica napisał(a):Mozecie zamiescic avi z tej kontrowersyjnej sytuacji z rzutem karnym , bedzie przeciez doskonale widac czy rzeczywiscie byla reka i to rozwieje wszelkie watpliwosci. Pewnie tez je macie. Teraz pozostal wielki niesmak po tym meczu, mowi sie , ze tak samo wchodzicie jak Piast w tamtym roku, bardzo to robi zla marke waszemu klubowi w naszym regionie.
A PAMIĘTASZ KTO SIĘ PODŁOŻYŁ PIASTOWI JAK DZIWKA W ZESZŁYM ROKU?CZY TO ABY NIE MIEDĹš??WIĘC MOŻE NIE SĄDĹš PO POZORACH??
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Royal_yf 2004-03-21, 1:45 pm

w dupie mamy jakie macie o nas zdanie, zacznijcie jezdzic na wyjazdy a pozniej pogadamy o tych sprawach, byl karny to byl to co sie czepiasz ? przegraliscie i tyle
Royal_yf

Postprzez olo69 2004-03-21, 1:59 pm

hm... po wczorajszym meczu i frekfencji mimo fatalnej pogody, coś mi się wydaje, że na meczu z Polonią bedzie baaarrrdzo ciasno
olo69

Postprzez Miłosz 2004-03-21, 2:24 pm

olo69 napisał(a):hm... po wczorajszym meczu i frekfencji mimo fatalnej pogody, coś mi się wydaje, że na meczu z Polonią bedzie baaarrrdzo ciasno

Ja tez tak mysle,nie mowiac juz co bedzie na Slasku i Wlokniarzu :D
To moze wynajmiemy Stadion Slaski :wink: 8)
Miłosz
Żółta kartka

Postprzez Gość 2004-03-21, 3:05 pm

WOJTEK napisał(a):
esano - Legnica napisał(a):Mozecie zamiescic avi z tej kontrowersyjnej sytuacji z rzutem karnym , bedzie przeciez doskonale widac czy rzeczywiscie byla reka i to rozwieje wszelkie watpliwosci. Pewnie tez je macie. Teraz pozostal wielki niesmak po tym meczu, mowi sie , ze tak samo wchodzicie jak Piast w tamtym roku, bardzo to robi zla marke waszemu klubowi w naszym regionie.
A PAMIĘTASZ KTO SIĘ PODŁOŻYŁ PIASTOWI JAK DZIWKA W ZESZŁYM ROKU?CZY TO ABY NIE MIEDĹš??WIĘC MOŻE NIE SĄDĹš PO POZORACH??

wcale nie sadze po pozorach heh tylko po tym co sie u nas mowi, ze Zaglebie bylo za slabe zeby w normalny sposob wygrac z Miedzia. Ja tak nie mowie , tylko chcialem ten kawalek meczu z tym karnym, tylko tyle. Przeciez to proste takie cos zrobic:). A z tym podkladaniem to przypomnij sobie mecz z z koncowki tamtego sezonu: 28 kolejka 7 czerwca Zagłębie Sosnowiec - Nysa Zgorzelec. Nysa gra o utrzymanie i do tej pory ma az 1 mecz wygrany na wyjezdzie, wiec wynik dla postronnego obserwatora jest oczywisty. Ale nie dla pilkarzy Zaglebia:) ktorzy dla przypomnienia grali jakoby o awans do 2 ligi i Wasz trener chyba to zapowiadal publicznie. I co sie dzieje? Nysa wygrywa z tym kandydatem 2-0!!! cos niesamowitego;) no juz nie bede wspominal nastepnego meczu z Carbo Gliwice ktore o dziwo t ez gralo o utrzymanie. Wnioski same sie nasuwaja niestety:( przykre miec takich pilkarzy , co sie podkladaja jak "dziwki" (Twoje okreslenie)
Gość

Postprzez Lars 2004-03-21, 3:13 pm

a ja chaiłbym pogratulować b. dobrego meczu Dawidowi Skrzypkowi, i jednego znakomitego dryblingu Stolpie. po za tym walka walka i jeszcze raz walka na boiku, wiec mecz niezaciekawy dla oka. jeszcze oczywiscie gratulacje dla Mariusza Ujka, który jest pewnie najlepiej grającym głową zawodnikiem na boiskach 3ligowych całej Polski. jeszcze tylko około 1260 minut w 3 lidze... II liga, II liga Zagłębie !!!
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Wally 2004-03-21, 3:20 pm

Anonymous napisał(a):
WOJTEK napisał(a):

wcale nie sadze po pozorach heh tylko po tym co sie u nas mowi, ze Zaglebie bylo za slabe zeby w normalny sposob wygrac z Miedzia. Ja tak nie mowie , tylko chcialem ten kawalek meczu z tym karnym, tylko tyle. Przeciez to proste takie cos zrobic:). A z tym podkladaniem to przypomnij sobie mecz z z koncowki tamtego sezonu: 28 kolejka 7 czerwca Zagłębie Sosnowiec - Nysa Zgorzelec. Nysa gra o utrzymanie i do tej pory ma az 1 mecz wygrany na wyjezdzie, wiec wynik dla postronnego obserwatora jest oczywisty. Ale nie dla pilkarzy Zaglebia:) ktorzy dla przypomnienia grali jakoby o awans do 2 ligi i Wasz trener chyba to zapowiadal publicznie. I co sie dzieje? Nysa wygrywa z tym kandydatem 2-0!!! cos niesamowitego;) no juz nie bede wspominal nastepnego meczu z Carbo Gliwice ktore o dziwo t ez gralo o utrzymanie. Wnioski same sie nasuwaja niestety:( przykre miec takich pilkarzy , co sie podkladaja jak "dziwki" (Twoje okreslenie)

Po 1: Z Miedzi oficjalnie było 0 osób, więc niech się nie wypowiadają ci, co ich na meczu nie było. Jak chcesz zabrać głos to trzeba było pojechać. Choć mecz był wyrównany, to mielismy o te kilka strzałów więcej niż Miedź i były one groźniejsze niż strzały Miedzi.Mieliśmy np. strzały w poprzeczkę i słupek. Bramkę strzeliliście z niczego. Potem cała wasza 11 była na własnym polu karnym i co dostali piłkę to wybijali jak najdalej. Co chwila również upadali na murawę i jacy to oni nie są obolali... Ciekawe, że jak strzeliliśmy na 2:1, to żaden piłkarz Miedzi nie odczuwał żadnej kontuzji i się nie przewracał po boisku :twisted:
Po 2: Porażka z Nysą nikomu nic nie dawała, bo my nie mieliśmy szans na awans, a Nysa miała juz pewny spadek, więc nie pierdol, że chcieliśmy pomóc Nysie w uratowaniu się, bo już szans nie mieli. Pewnie się nasi dowiedzieli, że Piast wygrywa z Lechem ZG i że mamy już po awansie, a wtedy psychika pada i zostaje odebrana ochota do gry.
Wally

Postprzez WOJTEK 2004-03-21, 3:33 pm

WIDZIAŁEM WSZYSTKIE SPOTKANIA ZAGŁĘIA Z MIEDZIĄ. W TAMTYM SEZONIE GRALI Z NAMI JAK O ŻYCIE A POTEM ZROBILI DOBRZE PIASTOWI.A W TYM SEZONIE U SIEBIE BYLI CIENCY JAK DUPA WĘŻA.U NAS PÓł MECZU BRONILI SIĘ JAK DESPERACI,POTEM NABILI SOBIE SAMI RĘKĘ.WIEC DO KOGO KOLEGO MASZ PRETENSJE?A OPISANE PRZEZ CIEBIE POZOSTAŁE MECZE RÓWNIEŻ WIDZIAŁEM.NYSA BRONIŁA SIĘ W 11 I ZROBILI DWIE KONTRY I BYŁO PO SPRAWIE.A AKURAT Z CARBO NASI POKAZALI HART.BO MOGLI ODDAĆ IM MECZ ALE WALCZYLI MIMO TEGO,Ż AWANSU JUŻ NIE MOGLI ZDOBYĆ.WALCZYLI DLA TYCH 16 OSÓB ,KTÓRE PRZEDOSTAŁY SIE PRZEZ SITO POLICJI.ZATEM NIE PISZ TAKICH BZDETÓW I NIE PORÓWNÓJ NASZYCH ZAWODNKIÓW DO SWOJEJ DRUŻYNKI ,KTÓRA ZA KILKA GROSZY DAŁA CIAŁA PIASTOWI.POZDR!!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez zgredos 2004-03-21, 4:25 pm

No tak po meczach sparnigowych myślałem że mamy obrone.Niestety myliłem się PANIE TOCHEL PROSIMY O CZTERECH OBROŃCÓW.
zgredos

Postprzez esano - Legnica 2004-03-21, 5:01 pm

Nie wiem czego sie tak denerwujesz, przeciez nie mam pretensji do Zaglebia tylko do sedziego , ktory prawdopodobnie wydrukowal mecz. Raczej sie nie przekonamy, u siebie zobacze ten fragment w klubie i potem napisze co tam bylo. Zabraklo Wam 4 pkt do awansu i nie pisz ze mecze z Nysa i Carbo byly o nic. No moze tylko dla Nysy.
esano - Legnica

Postprzez oks 2004-03-21, 5:04 pm

miedzianka wyjazdowe zero do sosnowca ? uuuuuuuuuuuuuuuuuuu i wiatr gwizdów
oks

Postprzez Kumaty 2004-03-21, 5:13 pm

esano - Legnica napisał(a):Nie wiem czego sie tak denerwujesz, przeciez nie mam pretensji do Zaglebia tylko do sedziego , ktory prawdopodobnie wydrukowal mecz. Raczej sie nie przekonamy, u siebie zobacze ten fragment w klubie i potem napisze co tam bylo. Zabraklo Wam 4 pkt do awansu i nie pisz ze mecze z Nysa i Carbo byly o nic. No moze tylko dla Nysy.

Mecz z Nysą niewiele by zmienił. Jakbyśmy wygrali to Piast na 2 kolejki przed końcem mialby 4 punkty przewagi i wtedy w przedostatniej kolejce nie podłożyłby się Grunwaldowi, który i tak spadł, tylko wygrałby ten mecz i zapewnił sobie awans.

Jakby Zagłębie wygrało z Nysą i Carbo to mialoby 66 punktów i Piasta i tak by nie dogoniło, bo przecież jakby Piast nie miał pewnego awansu, to spokojnie wygrałby sobie z Grunwaldem i Nysą, tak więc na napinaj się koleżko i nie pisz, że zabrakło nam punktów w tych meczach.
Kumaty

Postprzez zgredos 2004-03-21, 5:50 pm

Panowie nie wiem czy karny był czy nie . Ale w pierwszwj połowiie sędziia mógł spokojnie 2 karne odgwizdać. Jeszcze raz PROSZĘ PANIE TOCHEL PROSIMY O CZTERECH OBROŃCÓW
zgredos

Postprzez Sadek 2004-03-21, 5:59 pm

Jak ja kocham mecze trzymające w napięciu i kończące się happy endem :D 3 pkt zostają w Sosnowcu.
Sadek
dj. transfer

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna