Liga 2 tyg później ?

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez LTMario 2004-03-08, 9:49 pm

Obiektywnie patrząc na dzisiejszą pogodę wolałbym aby te mecze rozegrane zostały 2 tygodnie później bo może to być mecz przpadku 1 udana akcja Katowiczan i Zagłębie przegra :idea: a jeśli już mecz sie odbedzie to myśle ze nasi wygrają 2-0
LTMario

Postprzez Wally 2004-03-08, 10:16 pm

LTMario napisał(a):Obiektywnie patrząc na dzisiejszą pogodę wolałbym aby te mecze rozegrane zostały 2 tygodnie później bo może to być mecz przpadku 1 udana akcja Katowiczan i Zagłębie przegra :idea: a jeśli już mecz sie odbedzie to myśle ze nasi wygrają 2-0

2 zdania i 2 inne myśli. Najpierw piszesz, że 1 udana akcja katowiczan i Zagłębie przegra, a za chwile piszesz, że będzie 2:0 dla nas :?
Wally

Postprzez WOJTEK 2004-03-08, 11:20 pm

A JA KURDE W PRACY.NAWET JAK BĘDZIE POTRZEBA TO I TAK NIE MOGĘ POMÓC. :evil: :evil:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Lars 2004-03-09, 7:42 am

"U nas co prawda na murawie leży śnieg, jednak zostanie on odgarnięty i boisko nadawać się będzie do gry. Nie chcemy przekładać żadnych meczów - kategorycznie stwierdził dyrektor Zagłębia Wojciech Rudy."
A wiec, w sobote wszyscy na ludowy! :D

A co do wszelkiego rodzaju dyskusji i spekulacji nt, czy gra w takich warunkach nie odwroci sie przeciwko nam, po raz kolejny napisze iz piłka jest od gry a nie od trenowania, i cała europa gra w piłke a my sie przygotowujemy do gry nią. w miniony weekend na livescore był na zywo wynik ze spotkania ligowego w fillandii, wiec moze nieprzesadzajmy z tymi warunkami, niebezpieczenstwem dla pilkarzy, przypadkowoscia w grze bo kazda z druzyn bedzie grala w tych samych warunkach...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Ezebiusz 2004-03-09, 9:23 am

A ja sądze że można grać na boisku Niwki !!! Tu jest lato !!!
Ezebiusz

Postprzez zgredos 2004-03-09, 9:53 am

Przypadkową bramke można stracić w każdych warunkach naszym obrońcom nie sprawia to różnicy robią tyle błędów, że czy będzie śnieg czy słońce zagrożenie pod naszą bramką zrobią sami.
Jestem przeciwny przekładaniu kolejek, póżniej mecze będą rozgrywane w środy o godz 14 przy prawie pustych trybunach a podobno piłkarze grają dla kibiców.
zgredos

Postprzez ATR 2004-03-09, 10:20 am

ATR

Postprzez Gość 2004-03-09, 10:42 am

A ja cos czuje ze mecz sie nie odbedzie .. snieg ciagle pada wieczorami i nadal ma padac ;/ wiec co odsnieza to zasypie :/
Gość

Postprzez Gość 2004-03-09, 11:56 am

http://www.90minut.pl/news.php?id=121496 no i stalo sie mecz nie odbedzie sie w sobote :/
Gość

Postprzez zgredos 2004-03-09, 1:18 pm

W dzisiejszej prasie pisze, że piłkarze Śląska zaczynają zgodnie z planem w niedziele grają z Włókniarzem żeby póżniej ktoś nie płakał że musimy grać co 3 dni a Śląsk odpoczywa. Poza tym w kwietniu będą mecze Pucharu Polski.
zgredos

Postprzez Erazmus 2004-03-09, 5:48 pm

My tez nie jestesmy pewni czy zagramy . Wkleje wam mojego newsa ze strony Śląska :

O tym czy mecz z Włókniarzem Kietrz rozegranie zostany w niedzielę zadecyduje jutro trener Śląska Grzegorz Kowalski. Szkoleniowiec uzależnia rozegranie meczu od poprawy warunków pogodowych. - Jeśli opady śniegu utrzymają się stan murawy przy Oporowskiej będzie w opłakanym stanie - argumentuje Kowalski. - W takich warunkach decyduje często o wyniku przypadek dlatego chciałbym uniknąć takiej sytuacji.
Mamy nadzieje że pogoda się poprawi i zobaczymy piłkarzy Śląska w akcji jednak w niedziele.

pozdrowienia dla fanatyków Zagłębia
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Wally 2004-03-09, 10:21 pm

Pisałem teraz na gg z kibicem Odry Opole i pisze mi, że mecz w Zielonej Góre może się odbędzie, jeśli odpowiednio przygotowują bosisko. Jest klauzula, że KAZDY KLUB MOZE PRZYGOTOWAC BOISKO TAK ABY MECZ SIE ODBYL. No więc nie rozumiem, czemu my takiej szansy nie mamy :| Co to za gadka o opadach śniegu i złych prognozach na sobote. Jakby w piątek czy sobote odśnieżono murawę, to czemu mecz miałby się nie odbyć?? :evil:
Wally

Postprzez krzywy 2004-03-09, 10:31 pm

Wally napisał(a):Pisałem teraz na gg z kibicem Odry Opole i pisze mi, że mecz w Zielonej Góre może się odbędzie, jeśli odpowiednio przygotowują bosisko. Jest klauzula, że KAZDY KLUB MOZE PRZYGOTOWAC BOISKO TAK ABY MECZ SIE ODBYL. No więc nie rozumiem, czemu my takiej szansy nie mamy :| Co to za gadka o opadach śniegu i złych prognozach na sobote. Jakby w piątek czy sobote odśnieżono murawę, to czemu mecz miałby się nie odbyć?? :evil:

wejdz na glowna stronke i poczytaj :)

wszystko jest trudne nim stanie sie proste.... :wink:
krzywy

Postprzez Erazmus 2004-03-09, 10:49 pm

My jutro prawdopodobnie będziemy pomagać przy odśnieżaniu murawy na Oporowskiej bo cały dzień pada śnieg we Wrocławiu i raczej rozegramy spotkanie z Kiczem.
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez DaMi 2004-03-10, 7:43 am

Miedź przełożyła mecz z Polonią Słubice

Planowany na 13 marca mecz Miedzi Legnica z Polonią Słubice został przełożony. Spotkanie zostanie rozegrane 14 kwietnia.

- Nie zdążymy do soboty przygotować płyty boiska, która jest zmarznięta i pokryta śniegiem W takich warunkach nie można grać w piłkę. Decyzję podjęliśmy po konsultacji z trenerem zespołu Bohumilem Panikiem - tłumaczy prezes Miedzi Legnica Zenon Blachnia.

W pierwszej kolejce III ligi, planowanej na 13 marca, nie zagrają także piłkarze Chrobrego Głogów, którzy mieli wystąpić w tym czasie w Bytomiu z Polonią. Prawdopodobnie dojdzie natomiast do skutku spotkanie Śląska Wrocław z Włókniarzem Kietrz.

Piłkarze Miedzi mają zainaugurować rozgrywki 20 marca. Wówczas czeka ich spotkanie wyjazdowe z Zagłębiem Sosnowiec. Prezes legnickiego klubu jest jednak sceptyczny odnośnie do rozegrania tego meczu.

- Z tego, co wiem, na Górnym Śląsku leży dużo śniegu, dlatego wątpię, czy uda się tamtejszym działaczom przygotować płytę na czas. - zastanawia się Błachnia.

Po raz pierwszy w Legnicy piłkarze Miedzi zagrają 27 marca. Wówczas podopieczni Bohumila Panika spotkają się z Odrą Opole. W najbliższą sobotę legniczanie zmierzą się natomiast u siebie w meczu sparingowym z białoruskim zespołem Torpedo Miński. Spotkanie zostanie rozegrane na jednym z bocznych boisk.

źródło: Gazeta.pl
DaMi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna