Sparingi - zima 2004

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Franz 2004-03-03, 4:05 pm

Sebastian napisał(a):musicie założyc nowy temat...no ten brzmi sparingi - luty a mamy przecież marzec :lol: :wink: :wink:

Ale w marcu był tylko jeden sparing więc po co zakładać nowy temat :/ .
Troche niepotrzebny był ten twój post :/ .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez DaMi 2004-03-03, 10:55 pm

Słupecki i Ulatowski w Sosnowcu
Nowym graczem trzecioligowego Zagłębia Sosnowiec będzie Grzegorz Słupecki. 28-letni pomocnik Aluminium Konin będzie grał w Sosnowcu przez najbliższe 2,5 roku.

Klub jest też zainteresowany wypożyczeniem Krzysztofa Ulatowskiego, 24-letniego napastnika Zagłębia Lubin. - Z działaczami jestem już dogadany. Teraz czekam na zgodę zawodnika - mówi Wojciech Rudy, dyrektor klubu.

źródło: Gazeta.pl
DaMi

Postprzez DaMi 2004-03-05, 8:27 am

Ulatowski nie chce do Sosnowca

Napastnik Zagłębia Lubin Krzysztof Ulatowski nie chce grać w Zagłębiu Sosnowiec

Nadal nie wiadomo, gdzie ostatecznie w rundzie wiosennej będzie grał napastnik zagłębia Lubin Krzysztof Ulatowski. Od momentu, kiedy szkoleniowiec Zagłębia Lubin Drażen Besek wprost powiedział, że nie widzi miejsca w zespole dla Ulatowskiego, co chwilę pojawiają się wiadomości o tym, gdzie zawodnik będzie występował.

Cały czas pozyskaniem piłkarza zainteresowany jest Śląsk Wrocław. Problem w tym, że wrocławski klub ma zakaz dokonywania transferów i pozyskanie Ulatowskiego wydaje się niemożliwe. Ostatnio pojawiły się informacje, że być może Ulatowski będzie występował w Zagłębiu Sosnowiec. Działacze klubów z Sosnowca i Lubina doszli do porozumienia w sprawie transferu. Nic jednak z tego nie będzie.

- Nie interesuje mnie gra w Sosnowcu - krótko ucina Krzysztof Ulatowski. - Miałem takie sygnały, że Zagłębie jest mną zainteresowane, ale ja nie chcę tam odchodzić. Żaden Sosnowiec - dodaje zawodnik.

Do rozpoczęcia sezonu zostało już niespełna 10 dni. A więc niewiele czasu, aby zawodnik znalazł miejsce w nowym klubie. Jeżeli tak się nie stanie, w rundzie wiosennej Ulatowski będzie grał w czwartoligowych rezerwach Zagłębia Lubin. - Na razie trenuje i przygotowuję się do sezonu. I to jest w tej chwili dla mnie najważniejsze. A co będzie dalej, zobaczymy. Powiem tak, czekam na telefon - kończy Krzysztof Ulatowski.

źródło: Gazeta.pl
DaMi

Postprzez Erazmus 2004-03-05, 1:48 pm

We wtorek o godz. 15:30 piłkarze Śląska rozegrają w Grodzisku Wlk sparing z Groclinem . Ciekawe jak wypadnie Śląsk na tle pogromców Herty i Man City ...
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez fabian 2004-03-05, 3:30 pm

Erazmus napisał(a):We wtorek o godz. 15:30 piłkarze Śląska rozegrają w Grodzisku Wlk sparing z Groclinem . Ciekawe jak wypadnie Śląsk na tle pogromców Herty i Man City ...

'No to wygrajcie z nimi 4:1, przynajmniej nie bedzie wam przykro jak dostaniecie tyle samo na Ludowym ;) :wink:
fabian

Postprzez olo69 2004-03-05, 4:32 pm

Ulatowski - parasolu wypier....
olo69

Postprzez olo69 2004-03-05, 4:36 pm

o której jutro jest sparing ?
olo69

Postprzez BrzydaL 2004-03-05, 7:33 pm

olo69 napisał(a):o której jutro jest sparing ?

O 11.00 na bocznym boisku. Zresztą na stronce pisze :wink:

pozdr!!
BrzydaL

Postprzez olo69 2004-03-05, 7:56 pm

zjeba..lem Ulatowskiego, chociarz z drugiej strony ważne jest p[rzywiązamnie do klubu ( dla mnie osobiscie Zagłębiaka do ZAGŁĘBIA)
olo69

Postprzez Erazmus 2004-03-05, 9:02 pm

Krzysiek Ulatowski to piłkarz trenera Kowalskiego. To wlasnie Kowalski wyciągnął go z okręgówki do III ligowego Inkopaxu aby póżniej trafić do Śląska o którym zawsze marzył. Przed sezonem własciciel karty Pałys chciał go sprzedać do Lubina ale Krzysiek wolał grać za mniejsze pieniądze w Sląsku. Niestety w pewnym momencie nie było wiadomo czy wogóle wystartujemy a Pałys straszył Ulatowskiego że jeśli nie wróci do Zagłębia to go zawiesi w prawach zawodnika. Jak mu poszło w Lubinie wiecie sami. Nie odbierajcie tego że Krzysiek nie chcę grać u was bo Zagłębie to słaba drużyna albo że strzela fochy . Po prostu Krzysiek nie zrobiłby nic żeby zaszkodzić Śląskowi i nie chciałby na pewno zawieść trenera Kowalskiego ;-) BTW nabił sobie też dużo punktów u kibiców Śląska .
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Erazmus 2004-03-05, 9:05 pm

fabian napisał(a):
Erazmus napisał(a):We wtorek o godz. 15:30 piłkarze Śląska rozegrają w Grodzisku Wlk sparing z Groclinem . Ciekawe jak wypadnie Śląsk na tle pogromców Herty i Man City ...

'No to wygrajcie z nimi 4:1, przynajmniej nie bedzie wam przykro jak dostaniecie tyle samo na Ludowym ;) :wink:

Fabian myśle że na Ludowym może paść dużo bramek a kto wygra to pokaże boisko ;-) Jestem optymistą i stawiam na powtórke z jesieni .
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Leyton 2004-03-05, 11:33 pm

Ja przeciwnie - uważam, że w tym meczu dużo bramek nie padnie i strat w bezpośrednich meczach raczej nie odrobimy. A co do Ulatowskiego, to plus dla niego za przywiązanie do Wrocławia, ale z drugiej strony zapieranie się rękami i nogami przed Zagłębiem, sympatyków w Sosnowcu nie mogło mu przysporzyć. Nie tacy jak on zmieniali barwy klubowe i to na takie, że niektórym kibicom do dziś włos na głowie się jeży. Dla mnie jedynymi w tym kraju przykładami prawdziwego przywiązania do barw klubowych są Jacek Zieliński i chociaż go nie lubię - Mariusz Śrutwa. Jak Ulatowski będzie miał tyle lat co oni i osiągnie przynajmniej porównywalny poziom, to będzie mógł wybrzydzać i mówić o przywiązaniu do klubu.
Leyton

Postprzez Gość 2004-03-06, 11:49 am

Śrutwa?????

Przecież on przedł z Ruchu do najbardziej chyba znienawidzonej w Chorzowie Legii. Bez komentarza
Gość

Postprzez WOJTEK 2004-03-06, 12:12 pm

Anonymous napisał(a):Śrutwa?????

Przecież on przedł z Ruchu do najbardziej chyba znienawidzonej w Chorzowie Legii. Bez komentarza
GRAĆ MOŻNA.TYLKO TRZEBA UMIEĆ ZACHOWAĆ TWARZ.ILU TAKICH PIŁKARZY JEST CO GRAJĄC W JEDNYM KLUBIE DEKLARUJĄ MIŁOŚĆ A ZA CHWILĘ JUŻ KOCHAJĄ INNY KLUB .CHOĆBY MIRUŚ SZYMKOWIAK.ZAKOCHANY W WIDZEWIE,POTEM WIŚLE, CHŁOPAK Z POZNANIA.DLA MNIE TAKIMI SUPER GOŚĆMI SĄ : WOJTEK KOWALCZYK I TOMEK WIESZCZYCKI.ONI POWIEDZIELI,ŻE NIE ZAGRAJĄ DLA WIDZEWA CZY POLONI WARSZAWA GDYZ SĄ KIBICAMI INNYCH KLUBÓW.I NIE GRAJĄ.NIE KRYJĄ SIĘ TEŻ ZE SWOJA SYMPATIĄ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2004-03-06, 12:47 pm

WOJTEK napisał(a):
Anonymous napisał(a):Śrutwa?????

GRAĆ MOŻNA.TYLKO TRZEBA UMIEĆ ZACHOWAĆ TWARZ.ILU TAKICH PIŁKARZY JEST CO GRAJĄC W JEDNYM KLUBIE DEKLARUJĄ MIŁOŚĆ A ZA CHWILĘ JUŻ KOCHAJĄ INNY KLUB .CHOĆBY MIRUŚ SZYMKOWIAK.ZAKOCHANY W WIDZEWIE,POTEM WIŚLE, CHŁOPAK Z POZNANIA.DLA MNIE TAKIMI SUPER GOŚĆMI SĄ : WOJTEK KOWALCZYK I TOMEK WIESZCZYCKI.ONI POWIEDZIELI,ŻE NIE ZAGRAJĄ DLA WIDZEWA CZY POLONI WARSZAWA GDYZ SĄ KIBICAMI INNYCH KLUBÓW.I NIE GRAJĄ.NIE KRYJĄ SIĘ TEŻ ZE SWOJA SYMPATIĄ.

My tez mamy w skladzie przykad pilkarza ktory nie dawno kochal inny klub...
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna