Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
JA RÓWNIEŻ UWAŻAM,ŻE TRĄBKI POWINNO SIĘ POZOSTAWIĆ DLA ORKIESTRY.JEST TYLKO JEDEN PROBLEM.KTOŚ NA TYCH TRĄBKACH ZARABIA.I TRUDNO BĘDZIE KOGOKOLWIEK ODWIEŚĆ OD HANDLU.SKORO NA TYM JEST KASA TO WRĘCZ PRZECIWNIE.HANDLARZE BĘDĘ WYMYSLAĆ RÓŻNE NOWE POMYSŁY BY TYLKO WYRWAĆ KASĘ.A EFEKTY?? NIEKTÓRZY OGLĄDAJĄ MECZE BEZ GŁOSU W TELEWIZORACH.Albion napisał(a):Nie jesteśmy pajacami - nikt nie będzie dyrygował nami !!
Każdy ma swoje zdanie i będzie robił co chciał a według mnie bardziej "obciachowa" od trąbek jest orkiestra ...na meczu
WOJTEK napisał(a):RÓWNIEŻ UWAŻAM,ŻE TRĄBKI POWINNO SIĘ POZOSTAWIĆ DLA ORKIESTRY.
A JAKI MASZ POMYSŁ BY ZAPANOWAĆ NAD TYMI ŁOSIAMI ??BO JA CHYBA OGLĄDAJĄC MECZ SŁYSZAŁEM COŚ INNEGO.STADA ŁOSI TRĄBIĄCYCH BEZ PRZERWY.ALE MOŻE SIĘ MYLĘ??Albion napisał(a):Fabian .no to już nie jestem jedyny...Jest jeszcze Kamilsts :D .
Bezsensowne trąbienie przez cały mecz non-stop jest wkurwiające ,mnie chodziło o coś innego .Np. Można trąbić podczas wykonywania rzutu rożnego ,rzutu karnego(dla drużyny przyjezdnej) i po golach. Czasem można też w czasie meczu ale tak żeby nie zakłócać dopingu bo kiedy cały stadion śpiewa trąbki powinny być cicho,tak zazwyczaj jest(wyjątek to stadion śląski, tam trąbią właśnie non-stop)
JA BYŁEM I WIEM,ŻE GRAJĄ CHŁOPAKI EXTRA . :lol: :lol: :lol: :lol:lukes napisał(a):Albion napisał(a):a według mnie bardziej "obciachowa" od trąbek jest orkiestra ...na meczu
:shock: :shock: :shock: byles kiedys na Lazienkowskiej ?? :shock:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników