Turniej kibicow

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez warchlak 2004-02-01, 6:09 pm

musze tutaj dodac jeszcze bardzo mądrą i skuteczną gre wojkowic oraz oczywiście skuteczny futbol pubu.czarne konie: wojkowice i pk
warchlak
Prowokator

Postprzez CZaRnYY 2004-02-01, 7:44 pm

Drużyna PK za cel miała awansować do ćwierćfinału i przyzwoite zaprezentowanie sie na turnieju.
Pierwszy mecz dziwnym zrządzeniem losu graliśmy z naszym ostatnim sparing-partnerem Zagórzem. Jako, że sparing zakończył się 4-4 więc wynik był sprawą otwartą... Ostatecznie po dość wyrównanym meczu PK wygrał 2-1, a zwycięską bramkę strzelił Lukes. W międzyczasie PUB Zagłębia rozgromił drużynę Archiwum Y i potwierdził, że będzie się liczył w walce o końcowe zwycięstwo...
Kolejny mecz właśnie z nimi przyszło nam zagrać, początkowo mecz układał się nieźle, potem PUB urządził sobie znów ostre strzelanie i skończyło się na 6-1 :? - wynik gorszy niż gra...
Decydujący mecz przyszło nam grać z Archiwum Y i jak się okazało był to najcięższy pojedynek, mimo prowadzenia 3-0 wynik zrobił się 3-3, ale ostatecznie Bankier bodajże strzelił zwycięską bramkę - PK w ćwierćfinale :!:
Tam trafiliśmy na silniejszy od nas jak sie okazało zespół AG, który wygrał z nami 6-2...

Godne odnotowania jest postawa zespołu z Wojkowic, który chyba miał najmniejszą średnią wieku, a poczynał sobie dość dzielnie - zremisował z FB, pokonał Arch. X, w całkiem dobrym stylu. Potem w ćwierćwinale trafił jednak na dobrze zorgranizowany zespół PUBU, który ich wyeliminował.
Ciekawy fakt jest też z zespołem Środuli, który awansował do ćwiartki z 3 miejsca w grupie i rywalizował w ćwierćwinale z faworyzowanym FB - zwycięscą grupy C. Nieoczekiwanie FB zostało pokonane i pożegnało się z turniejem...

Półfinały:
AG - Środula
DG - PUB

WYNIKów jeszcze nie znam...

Koniec transmisji - szczegółowa relacja pewnie będzie na stronie...

W każdym razie fajnie było, miła atmosfera w sumie bez żadnych ekscesów, walka na boisku twarda aczkolwiek zgodna z przepisami.
Podziękowania dla organizatorów za stworzenie wspaniałej imprezy :)
CZaRnYY

Postprzez DaMi 2004-02-01, 7:59 pm

Zwycięscą turnijeu Pub drugie miejsce Środula nasi pogromcy z ćwierćfinału a trzecie miejsce drużyna AG
DaMi

Postprzez Royal_yf 2004-02-01, 8:11 pm

witam przedewszystkim gratulacje dla PUB-u Zaglebia za wygranie imprezy oraz dla organizatorow zajebista impreza mysle ze mozna w okresie letnim zrobic turniej ale na zilonej trawie ( boczne boiska zaglebia ) - przyklad, jak sie okazalo mozna spokojnie wyjsc z grupy jednak moja kontuzja sprawila ze przegralismy z PK ;] gdybym byl w optymalnej formie .... ( zaznaczam ze strzelilem bramke z naderwanym miesiniem ) z pubem zagralismy slabo gorzej niz w sparingu we wtorek z zagorzem lepiej z pk 1 polowa ich 2 nasza, jednak bylismy gorsi o ta 1 bramke, jeszcze raz dzieki za impreze i wiecej takich ...
pozdrowienia.
Royal_yf

Postprzez krzywy 2004-02-01, 8:42 pm

wielkie dzieki organizatora za zorganizowanie imprezy oraz wszytskim uczestnika i goscia za zajebista zabawe !!
gratulacje dla zwyciezcow :!:

FB ZAGŁĘBIE :!: :twisted: :!: :twisted: :!: :twisted: :!:
krzywy

Postprzez WOJTEK 2004-02-01, 8:50 pm

JAK JUŻ KTOŚ NAPISAŁ. ZAJĘLISMY 3 MIEJSCE.PLAN BYŁ GRUBO PRZEKROCZONY.OKAZAŁO SIĘ JEDNAK,ZE DRZEMIĄ W NAS OLBRZYMIE POKŁADY.NAST RAZEM BĘDZIE DUUUUŻO LEPIEJ.POZDRAWIAM UCZESTNIKÓW I KIBICÓW NA TRYBUNACH.DZIĘKI ZA DOPING DLA AG.CAŁA AG DZIĘKUJE WAM!!!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez olo69 2004-02-01, 8:59 pm

brawo PUB ZAGłĘBIA, brawo Adwenture group(mogłem sie jebnąć w nazwie :piwo: brawo Zgredos, troszkę mniejsze brawa dla Dąbrowy(za duzo agresji) - ogólnie bardzoo fajna impreza warta powtórzenia np. w kwietniu na jednym z bocznych boisk Zagłębia przy słonecznej pogodzie byłoby zajebiscie 8) jesli chodzi o najlepszych zawodników to w Pubie chyba Sasza, środula - gosciu z dłuższymi włosami, adventure -Kowal, środula - gosciu na którego mówili chyba mały
olo69

Postprzez zuzia_xx 2004-02-01, 9:09 pm

heheh oczwiscie gratulacje dla pubu zagłebia.. ( jak dla mnie niepozornych> Ag(pozdro nr 11 chyba tomano:oops: ) hehehe WOJCIECH WOJCIECH dzieki za podwiezienie .. masz u mnie yyy piwko:P...
jedno mi sie nie podobało ... Dabrowa.. nie popsali sie .. no ale nerwy w koncu kazdy chce wygrac .. buziaki
zuzia_xx

Postprzez Leyton 2004-02-01, 9:09 pm

Brawa dla Zgredos, którzy pomimo bardzo wyczerpujących treningów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zdołali wyjść z grupy.
Leyton

Postprzez adzime 2004-02-01, 9:12 pm

ale przecież i tak najsłabsza byla grupa B.....Wally mam nadzieje że typowanie lepiej wychodzi ci w profesionale :lol: :lol: :lol:
3 drużyny w pierwszej czwórce, naprawde słaba ta grupa :lol: :lol:
Dzięki całemu AG oraz wszystkim ekipom grającym za świetną zabawe...było super
adzime
Adventure Group

Postprzez Łobuziak 2004-02-01, 9:24 pm

Przyłączam się do gratulacji dla team'u PUB ZAGŁĘBIA.
Dla AG także, za udany rewanż w meczu o 3 miejsce...dla chłopaków ze Środuli także :)
Turniej bardzo fajny...bo mozna bylo sie spotkać z ludżmi których dawno nie widziałem :)
Koleżanka napisała że nie popisaliśmy sie... heh...narwy nie tylo chłopakom od nas puszczały w pewnych momentach :P Ale zdrowy rozsadek naszczęście okazał się górą-to tylko zabawa :)

Pozdrawiam.
Łobuziak

Postprzez zuzia_xx 2004-02-01, 9:29 pm

adzime napisał(a):ale przecież i tak najsłabsza byla grupa B.....Wally mam nadzieje że typowanie lepiej wychodzi ci w profesionale :lol: :lol: :lol:
3 drużyny w pierwszej czwórce, naprawde słaba ta grupa :lol: :lol:
Dzięki całemu AG oraz wszystkim ekipom grającym za świetną zabawe...było super

ale i tak najlepsze były 2 fanki dopingujace do konca ADVENTURE GROUP czyli ja i Anita :D:D:D

pozdro:)
zuzia_xx

Postprzez DaMi 2004-02-01, 9:34 pm

zuzia_xx napisał(a):heheh oczwiscie gratulacje dla pubu zagłebia.. ( jak dla mnie niepozornych> Ag(pozdro nr 11 chyba tomano:oops: ) hehehe WOJCIECH WOJCIECH dzieki za podwiezienie .. masz u mnie yyy piwko:P...
jedno mi sie nie podobało ... Dabrowa.. nie popsali sie .. no ale nerwy w koncu kazdy chce wygrac .. buziaki

Tomano dzięki mnie masz fanke :D
DaMi

Postprzez zuzia_xx 2004-02-01, 9:37 pm

DaMi napisał(a):
zuzia_xx napisał(a):heheh oczwiscie gratulacje dla pubu zagłebia.. ( jak dla mnie niepozornych> Ag(pozdro nr 11 chyba tomano:oops: ) hehehe WOJCIECH WOJCIECH dzieki za podwiezienie .. masz u mnie yyy piwko:P...

Tomano dzięki mnie masz fanke :D

a to był ten z ta ciemniejsza 11 czy jasniejsza? bo mnie interesuje ten z ciemniejsza .. aDami i ja sobie sama go wypatrzyłam posrÓd tłumu przystojnych :D:D
zuzia_xx

Postprzez DaMi 2004-02-01, 9:40 pm

Pozdro dla Aigela Cysia Gajowego i Amby ( nie ogarniam :lol: ) oraz wielkie dzięki za odwiedziny.
DaMi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice