BKS

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez jasju 2004-01-31, 12:36 am

zgredos napisał(a):BKS Stal B-B tradycji piłkarskich nie ma, ale siatkarki Stali odniosły sporo sukcesów są aktualnymi mistrzyniami Polski jednak na meczach siatkówki kibiców Stali zbytnio nie widać. Piłkarze Zagłębia wracając z obozu w Międzybrodziu udali się na mecz siatkarek Stali, piłkarze wyposarzeni w szaliki Zagłębia i Stali próbowali zrobić doping fale itd. jednak nikt z miejscowych kibiców im nie pomógł.

Bylem na czesci meczu siatkarek, o ktorym mowa i szczerze powiem, ze dawno sie tak nie bawilem. Chlopakow w mlynie jest malo, ale tak jak oni sie bawia to malo kto potrafi. BKS nie przestanie istniec i kiedys mam nadzieje pokaze co potrafi.

ps. Pesto a tobie co sie w glowe zrobilo?? Pomyliles kluby czy jaki c***. Chlopie zasnanow sie co piszesz, bo obrazasz wielu porzadnych ludzi. Jak piszesz tak o BKS-ie to znaczy ze znasz ich z jakichs bzdurnych opowiadan. Wez sie wybierz tam i zobacz jak jest, a potem mozesz pierdolic takie glupoty. POZDRAWIAM :!: :!:
jasju
Niwka Fans

Postprzez Pesto 2004-01-31, 12:44 am

Tak właśnie kojarzono widownię piłkarską na BKS Stal. Wiadomo , że nie każdy z tej garstki był żulem , ale negatywny wizerunek zrobił swoje.
Inaczej Podbeskidzie - wynalazek bez żadnych tradycji , jednak szybko piął sie w górę i umiał zadbać o kibica. Efekty przyszły same.

wiem od znajomych bielszczan ... po prostu BKS (piłkarski) zawalił kibicowski "marketing" na całej linii i teraz zbiera tego efekty.

zgredos - czytaj ze zrozumieniem. BKS to klub z tradycjami (1922) , a Podbeskidzie to wynalazek (2000) ale jak widać , tradycja nie wystarczy.
Pesto
kumaty

Postprzez Albion 2004-01-31, 1:57 am

Na Podbeskidzie chodzi się tylko dlatego że to jednak II liga a nie IV. Zobaczymy co będzie po spadku tej drużyny i awansie BKS-u , zaczną się przeżuty?
Obawiam się tylko że jak Podbeskidzie nie spadnie szybko to Stali ciężko będzie wyjść z tego IV-to ligowego marazmu. Pesto, na forum Zagłębia nazywając BKS żulami to tak samo jakbyś obraził nas kibiców Zagłębia. Zachowaj swoje sympatie dla siebie i przemyśl coś zanim napiszesz
Albion

Postprzez DaMi 2004-01-31, 8:42 am

Jak teraz byłem na LM w Szczyrku nie widziałem w młynie żadnego pijanego wszyscy byli trzeźwi i zajebiście się bawili a więc nie pierdol głupot o jakis żulach bo takich osobników można spotkać tak samo na Ludowym. Tak samo jak jechaliśmy do Wrocławia jechało z nami kilkanaście osób z Bielska i nie byli to żadni żultrasi tylko normalni porządnie poubierani kolesie a więc zastanów się co piszesz jak nie byłeś i jak nie widziałeś.

ZAGŁĘBIE&BKS&LEGIA
DaMi

Postprzez amstat 2004-01-31, 9:39 am

Pesto - dla mnie jestes kolejnym z tych net-kurew udzielajacych sie na forum, w dupie byles gówno widziales....
amstat
Fanatyk

Postprzez DaMi 2004-01-31, 9:41 am

amstat napisał(a):Pesto - dla mnie jestes kolejnym z tych net-kurwe udzielajacych sie na forum, w dupie byles gowno widziales....

POPIERAM :!: :!: :!:
DaMi

Postprzez Pesto 2004-01-31, 12:27 pm

amstat napisał(a):Pesto - dla mnie jestes kolejnym z tych net-kurew udzielajacych sie na forum, w dupie byles gówno widziales....

akurat w Bielsku bywam dośc często , więc nie pierdol bzdur , pajacu
Pesto
kumaty

Postprzez WOJTEK 2004-01-31, 1:02 pm

Pesto napisał(a):
amstat napisał(a):Pesto - dla mnie jestes kolejnym z tych net-kurew udzielajacych sie na forum, w dupie byles gówno widziales....

PESTO.DAJ k***a LUZ.JEŚLI CI BKS NIE PASUJE TO ZACHOWAJ TO DLA SIEBIE.CIEKAWE CZY POWIESZ TO AMSTATOWI W OCZY.OKAZJA BĘDZIE JUTRO NA TURNIEJU.ALE PEWNIE NIE PO DRODZE CI NA NIWKĘ. :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Puzon 2004-01-31, 1:44 pm

Zacytuję twoją wypowiedź Pesto z innego tematu:
Ja jestem obojętny wobec niektórych zgód Legii i Zagłębia (Olimpia , Den Haag , BKS Stal)

Więc wg. ciebie obojętnośc przejawia się określaniem kogoś żulami ? Troche to dziwne . Jakby mnie ktoś nazwał żulem potraktowałbym to jako obraze.
Puzon
Adventure Group

Postprzez Leyton 2004-01-31, 2:51 pm

Pamiętam kibiców BKS-u przyjeżdżających na Ludowy w latach 80-tych na I ligę, pamiętam ich na meczach w V, IV i III lidze. Uważam ich za najwiernieszych naszych przyjaciół. Mnie akurat los piłkarskiej drużyny BKS bardzo inetresuje i życzę im jak najlepiej. Ci, a właściwie ten, który nazwał ich żulami pewnie nie wie, że właśnie w latach 80-tych drużyna BKS pod wodzą Antoniego Piechniczka walczyła bodajże z GKS Katowice o awans do I ligi. Na meczu na szczycie w Bielsku, zjawiło się 15 tysięcy kibiców. Nie czarujmy się BKS i Podbeskidzie to nie Legia i Polonia, gdzie niezależnie od miejsca w tabeli przewaga na trybunach zawsze będzie po stronie Legii.
Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie. Myślę, że my ich poznaliśmy. Mam nadzieje, że kibice BKS też ich (czyli nas) poznają.
Rzadko zgadzam się z postami Wojtka, jeszcze rzadziej Amstata, ale w tym temacie jestem po ich stronie. Gówno wiesz i gówno widziałeś Pesto, więc nie zabieraj głosu.
Leyton

Postprzez DaMi 2004-01-31, 4:32 pm

Pesto napisał(a):

Pesto a po co tam jeździsz jak tam są sami żule ??
DaMi

Postprzez maks 2004-01-31, 5:41 pm

Dzięki Pesto, że nazywasz kibiców BKS żulami.....w takim razie ty nie jesteś kibicem Zagłębia tylko kolejnym internetowym napaleńcem. Co do BKS niestety ale 4liga jest nam pisana na dużej chociaż uważam, że pod względem kibicowania zasugujemy na coś więcej!!! Teraz wyżej jest Podbeskidzie bo gra w 2lidze ale kibiców ma BKS!!! Mimo, że na ich meczach pojawia się po kilka tysięcy to są to kibice-pikniki, którzy przychodzą pooglądać sobie drugą ligę i zainteresowani są tylko i wyłącznie grą zespołu a nie kibicowaniem czy nawet prezentowaniem barw klubowych. Takich, którzy utożsamiają się z podbeskidziem i nazywają siebie fanami jest niewielu i zdecydowanie mniej niż BKS-u!!! W Bielsku liczy się BKS bo to on ma wiernycyh i oddanych kibiców, którzy jeżdżą na każdy wyjazd w całkiem niezłych liczbach. Podobnie na siatkarkach. Tutaj zawsze jest doping nie zależnie od klasy rywala!!!
maks

Postprzez DaMi 2004-01-31, 5:47 pm

maks napisał(a):Dzięki Pesto, że nazywasz kibiców BKS żulami.....w takim razie ty nie jesteś kibicem Zagłębia tylko kolejnym internetowym napaleńcem. Co do BKS niestety ale 4liga jest nam pisana na dużej chociaż uważam, że pod względem kibicowania zasugujemy na coś więcej!!! Teraz wyżej jest Podbeskidzie bo gra w 2lidze ale kibiców ma BKS!!! Mimo, że na ich meczach pojawia się po kilka tysięcy to są to kibice-pikniki, którzy przychodzą pooglądać sobie drugą ligę i zainteresowani są tylko i wyłącznie grą zespołu a nie kibicowaniem czy nawet prezentowaniem barw klubowych. Takich, którzy utożsamiają się z podbeskidziem i nazywają siebie fanami jest niewielu i zdecydowanie mniej niż BKS-u!!! W Bielsku liczy się BKS bo to on ma wiernycyh i oddanych kibiców, którzy jeżdżą na każdy wyjazd w całkiem niezłych liczbach. Podobnie na siatkarkach. Tutaj zawsze jest doping nie zależnie od klasy rywala!!!

Kibiców BKSu nazywa żulami a broni kibiców Pogoni :?
DaMi

Postprzez maks 2004-01-31, 6:00 pm

DaMi ja napisałem tak drwiąc sobie z tego co pisze Pesto. Oczywiście nikt z BKS nie jest żulem. To co pisze Pesto uważam za totalną bzdurę i przy tym chciałem was poprzeć. Pozdro dla Zagłębia!!!
maks

Postprzez DaMi 2004-01-31, 6:03 pm

maks napisał(a):DaMi ja napisałem tak drwiąc sobie z tego co pisze Pesto. Oczywiście nikt z BKS nie jest żulem. To co pisze Pesto uważam za totalną bzdurę i przy tym chciałem was poprzeć. Pozdro dla Zagłębia!!!

Ale we wcześniejszych postach sam tak pisał o tych żulach

Pozdro BKS !!!!

Literka B literka K literka S jak BKS lalalalala :lol:
DaMi

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna