Turniej kibicow

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez lukes 2004-01-25, 11:09 pm

na nas juz niech nikt nie liczy :wink: - koniec ze sparingami -
caly tydzien odpoczywamy - musimy poczuc glod pilki 8)
no i oczywiscie absolutny zakaz kontaktow seksualnych w ostatnim tygodniu :D :D :D
lukes
no spin

Postprzez Wally 2004-01-25, 11:12 pm

No wg mnie, czyli kapitana Zagórza, który powinien wspierać duchowo naszych chłopaków 8) losowanie jest przyjete pozytywnie. Wg mnie najsłabsza jest grupa B. Grupą śmierci powiedziałbym, że jest grupa C. FB zgrani juz ze sobą, BB mocni fizycznie :D , Zgredosi byli na tylu meczach, co ja tyle piw nie wypiłem( no może troche przesadzam, bo w piwach jestem na prawde dobry 8).

Oceny szans w naszej grupie:
Zagórze - wielka niewiadoma turnieju, oby okazała sie czarnym koniem :wink: Widoczny na początku brak zgrania z biegiem czasu był coraz mniej widoczny i wreszcie w 2 połowie sparingu z PK worek z bramkami się rozerwał. Drużyna młoda, silna, ambitna. Na pewno bedziemy walczyć o każdy metr parkietu :twisted: Typ 2-3 miejsce.
PK - drużyna w naszym zasięgu. Myślę, że już ją rozpracowaliśmy. Silnym punktem jest Krawiec. Lukes często w ataku, wiele sytuacji, strzelił nam 2 gole. Dobry drybling gościa w długich włosach, nie znam xywy, ale dobry zawodnik. Mocny bramkarz, jednak po stracie pierwszego gola bronil już nie tak dobrze. Typ 3-4 miejsce, chociaż mogą pomieszać szyki innym.
Drużyna z archiwum X - drużyna na pewno szybka, zwrotna, silna fizycznie. Myślę, że zawojują naszą grupę. Wygrany sparing z BB nic właściwie nie oznacza, ale respekt do tej druzyny trzeba mieć. Chociaż każdy jest do ogrania, to mój typ dla Archiwum X to 1 miejsce w grupie.
Pub Zagłębia - nie znam tej drużyny, nie wiem kto ją będzie reprezentował. Nie moge więc nic o niej powiedzieć. Może zając każde miejsce w grupie, ale 1 jest chyba zarezerwowane dla Archiwum X.
Ostatnio edytowano 2004-01-26, 12:04 am przez Wally, łącznie edytowano 1 raz
Wally

Postprzez WOJTEK 2004-01-25, 11:12 pm

Z TYM SEXEM TO MOŻE DŁUZEJ ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

...

Postprzez Krawiec 2004-01-25, 11:13 pm

Grunt żeby fajnie było, a czy wygra ta czy inna ekipa to nie jest najistotniejsze. Myśle, że jesli turniej sie odbędzie to wygrają po prostu kibice Zagłębia .

Ale ja nie o tym. Mam pytanie do wszystkich kibiców , którzy mieli okazje grać na sali o gabarytach tej na Niwce oraz oczywiscie do organizatorów.

Czy nie wydaje wam się, ze 4 zawodników w polu to jest za mało ?

Jak dla mnie idealna ilość na takiej powierzchni to 5 + bramkarz . Po prostu nie trzeba tyle biegać i zawsze to jedna osoba więcej do , której mozna podac piłkę. Oczywiscie 6 w polu to ju byłby za duży tłok ale 5 jak dla mnie w sam raz.

Druga kwestia , którą możemy rozwiazać to kolory koszulek.
Żeby nie zdarzyła się sytuacj, że jakaś ekipa sprawi sobie np zielone stroje a później okaże sie, że kilka ekip wpadło na ten sam pomysł. Można by dogadać się wtej sprawie tzn:

w jakiej kolorystyce poszczególne ekipy mają zamiar przystąpic do turnieju ?

A zatem PK ma zamiar załozyć białe koszulki a wy ?
Ostatnio edytowano 2004-01-25, 11:22 pm przez Krawiec, łącznie edytowano 1 raz
Krawiec

...

Postprzez Krawiec 2004-01-25, 11:21 pm

Wally , gość występujacy w długich włosach to Karol . Teraz już macie o nas 100% info - niczym Kleidnist o Białorusi ;-).

Z grupy jestem zadowlony bo wiem , że przynajmniej w jednym meczu (z Zagórzem) nie damy plamy . Nasze zespoły są wyrównane i jeśli nie padnie remis to przewaga bramkowa zwycięzcy nie bedzie duża.
Ostatnio edytowano 2004-01-25, 11:37 pm przez Krawiec, łącznie edytowano 1 raz
Krawiec

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2004-01-25, 11:30 pm

Wally wiesz obserwowalam mecz z "lawki rezerwowej" dzis ... Ale szczerze mowiac i tak sie gubicie w polu pierwsza polowa o ktorej w swojej relacji nie wspomniales byla ogolnie podporzadkowana PK, gdyz wiekszosc akcji byla prowadzona pod waszym polem karnym, od czasu do czasu mieliscie pilke ale wasze strzaly byly niepewne - moze jak piszesz poprostu niezgranie.... Druga polowa byla juz troszke bardziej pogubiona co do PK bo zszedl Krawiec, ale ogolnie skorzystaliscie z naszej niedyspozycji w koncowce meczu...
Co do typowania kto wygra kto nie...
Wydaje mi sie ze
1.miejsce - FB
2.miejsce - archiwum x
3.miejsce - (tutaj nic nie napsize bo nie wiem co z Wojkowicami ito)
Ja uwazam ze ten turniej to ogolnie bardziej zabawa...;)niz az tak strasznie powazne widowisko... I Wally pipeczko pisz bardziej obiektywnie...;) A co do Sekszenia sie LukesiQ :D Nie wypowiem sie:P
Robta co chceta... Jak cosik oferuje pomoc jako masazystka na turnieju BEZ PODTEXTÓW:P
Pozdrawiam...E tam grupa smierci 8) :lol:
Ostatnio edytowano 2004-01-25, 11:33 pm przez CzArNe*KoRoNkOvE, łącznie edytowano 1 raz
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez Pawel K 2004-01-25, 11:31 pm

Nie przesadzasz Wally? Może jeszcze obstawisz to w Toto-mixie ?
Za wcześnie na takie symulacje. Poza tym nie jest tak różowo jak ci się wydaje. Jeszcze dużo piwa wypijesz zanim będziemy drużyną. Przecież my dzisiaj pierwszy raz się widzieliśmy :!: :!: :!:
Ostatnio edytowano 2004-01-26, 12:09 am przez Pawel K, łącznie edytowano 1 raz
Pawel K

Postprzez WOJTEK 2004-01-25, 11:32 pm

KAŻDY W BIAŁYCH.BĘDZIE ŚMIESZNIEJ.NIE CHODZI TU O ZWYCIĘSTWO TYLKO O DOBRĄ ZABAWĘ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez DaMi 2004-01-25, 11:36 pm

CzArNe*KoRoNkOvE napisał(a):Co do typowania kto wygra kto nie...
Wydaje mi sie ze
1.miejsce - FB
2.miejsce - archiwum x
3.miejsce - (tutaj nic nie napsize bo nie wiem co z Wojkowicami ito)

Nie przesadzasz ?? Drugie miejsce na turnieju w Warszawie nic nie oznacza bo to była zupełnie inna gra. Tam graliśmy na otwartym boisku a ten turniej jest w hali gdzie specyfika gry jes zupełnie inna. W hali oprócz umiejętności potrzebana jest odrobina szczęścia.
DaMi

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2004-01-25, 11:41 pm

Ale to ze kogos sobie wytypowalam TO MOJA OSOBISTA SPRAWA...!!
??I nierozumiem dalej z czym przesadzam... mialam ochote to napisalam...Zobaczymy ..., masz racje ze szczescie jest potrzebne...
I sie MisieQ na mnie nie rzucaj ha!! Fikasz :lol: 8)
CzArNe*KoRoNkOvE

Postprzez Krawiec 2004-01-25, 11:42 pm

WOJTEK napisał(a):KAŻDY W BIAŁYCH.BĘDZIE ŚMIESZNIEJ.NIE CHODZI TU O ZWYCIĘSTWO TYLKO O DOBRĄ ZABAWĘ.

Ok to umówmy sie, że wszyscy wystąpia w białych ;-) . Ale jeśli chodzi o dobrą zabawę to wracając do mojego pytania gra po czterech w polu i ta bieganina między bramkami jest jak dla mnie męką a nie przyjemnoscią.
Krawiec

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2004-01-25, 11:44 pm

Dla mnie gra po 5 bylaby lux... Bo jednak jak sie gra po 4 czuc brak jednej osoby...
CzArNe*KoRoNkOvE

Re: ...

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2004-01-25, 11:44 pm

Krawiec napisał(a):Grunt żeby fajnie było, a czy wygra ta czy inna ekipa to nie jest najistotniejsze. Myśle, że jesli turniej sie odbędzie to wygrają po prostu kibice Zagłębia .
Ale ja nie o tym. Mam pytanie do wszystkich kibiców , którzy mieli okazje grać na sali o gabarytach tej na Niwce oraz oczywiscie do organizatorów.

Czy nie wydaje wam się, ze 4 zawodników w polu to jest za mało ?

Jak dla mnie idealna ilość na takiej powierzchni to 5 + bramkarz . Po prostu nie trzeba tyle biegać i zawsze to jedna osoba więcej do , której mozna podac piłkę. Oczywiscie 6 w polu to ju byłby za duży tłok ale 5 jak dla mnie w sam raz.

Druga kwestia , którą możemy rozwiazać to kolory koszulek.
Żeby nie zdarzyła się sytuacj, że jakaś ekipa sprawi sobie np zielone stroje a później okaże sie, że kilka ekip wpadło na ten sam pomysł. Można by dogadać się wtej sprawie tzn:

w jakiej kolorystyce poszczególne ekipy mają zamiar przystąpic do turnieju ?

A zatem PK ma zamiar załozyć białe koszulki a wy ?

Nie martw się turniej się odbędzie w końcu to nie sprawa stadionu którą ty miałeś kiedyś załatwiać. O koszulki się też nie martw, niech cię głowa o to nie boli.
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez Pawel K 2004-01-25, 11:45 pm

Gra powinna być wyłącznie po czterech w polu + bramkarz. Jest to w sam raz na halę na Niwce. Przy pięciu zawodnikach w polu robi się już tłok.
Pawel K

Postprzez WOJTEK 2004-01-25, 11:46 pm

JA TEŻ WOLĘ WIĘKSZY SKŁAD.MOŻNA Z KIMŚ POGADAĆ.A TAK TRZEBA BIEGAĆ JAK POMYLONY.:)
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice