Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez zaglebie32 2025-08-05, 3:25 pm

12 sierpnia Koźmiński został zaproszony przez komisje przetargową stworzoną przez gminę Sosnowiec.
Jednocześnie wyraził zaniepokojenie fatalnymi wynikami sportowymi Zagłębia.Zwycięstwo z kleczewem nazwał przypadkiem a porażkę z Resovią kompromitacją. Nie powiedział nic odkrywczego , ale to leciutko koliduje z przekazem dnia z Urzędu miejskiego: :) :)
Zainteresowałem tematem przetargu znaną kancelarie prawniczą , której szef jest od lat bywalcem na stadionie Zagłebia i delikatnie mówiąc nie jest wielbicielem Checińskiego.
Bardziej jednak od Koźmińskiego , oczekuję oferty Książka i sposobu ewentualnej sprzedazy Zagłebia.
Także mam nadzieję dowiemy się po przetargu co i jak było tam grane.
zaglebie32

Postprzez hanson 2025-08-05, 5:25 pm

zaglebie32 napisał(a):12 sierpnia Koźmiński został zaproszony przez komisje przetargową stworzoną przez gminę Sosnowiec.
Jednocześnie wyraził zaniepokojenie fatalnymi wynikami sportowymi Zagłębia.Zwycięstwo z kleczewem nazwał przypadkiem a porażkę z Resovią kompromitacją. Nie powiedział nic odkrywczego , ale to leciutko koliduje z przekazem dnia z Urzędu miejskiego: :) :)
Zainteresowałem tematem przetargu znaną kancelarie prawniczą , której szef jest od lat bywalcem na stadionie Zagłebia i delikatnie mówiąc nie jest wielbicielem Checińskiego.
Bardziej jednak od Koźmińskiego , oczekuję oferty Książka i sposobu ewentualnej sprzedazy Zagłebia.
Także mam nadzieję dowiemy się po przetargu co i jak było tam grane.
Moze celowo sabotują żeby Koźmiński się rozmyślił?
hanson

Postprzez zaglebie32 2025-08-05, 6:21 pm

Koźmiński doskonale wie co się kręci w Zagłebiu, jednak do szczegółów nie ma dostępu.To tak jak w Pogoni Szczecin klub twierdził że ma 20 mln długu a wyszło , że ma 50 .diabeł tkwi w szczegółach :-)
Przypominam , że jeden ten śmieszny Collins miał jaj powiedzieć co się dzieje w Zagłebiu, a zapewne nie wiedził o połowie :-)
zaglebie32

Postprzez Lars 2025-08-11, 8:18 am

Chęciński przez przypadek zdradził jakie ma podejście do zakupu Zagłębia przez Koźmińskiego. Wszak komentując kompromitację Zagłębia przyznał, że jeszcze tydzień jest poza miastem. Przypominam, że na 12 sierpnia zaplanowano spotkanie z Panem Markiem Koźminskim. Wobec powyższego, widząc brak zaangażowanie prezydenta i władz miasta oraz brak inicjatywy by podjąć współpracę Pan Koźmiński zapewne szybko urwie temat. Ja na jego miejscu czułbym się jak nieproszony natrętny gość, który zupełnie niepotrzebnie wcina się w idealny plan zabetonowania klubu poprzez przekazanie go w ręce Książka. Chęciński stał się synonimem bezczelności i deprawacji.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez zaglebie32 2025-08-11, 8:46 am

I tu masz kolego 100 procentową rację
zaglebie32

Postprzez zaglebie32 2025-08-13, 6:09 am

popatrzcie.12 sierpnia minął i cisza.Mecenas sportu w starym stylu wrzuca na fejsie dziesiątki postów, aby profil chodził ale tej jakże mało istotnej co sie dzieje w Zagłebiu nie ma.Może ktoś ma info czy ta komisja wogóle miała miejsce? Bo cisza jak po śmieci organisty :)
zaglebie32

Postprzez Adam1906 2025-08-26, 1:42 pm

Znajdujący się 6 kilometrów od siedziby APN Czeladź "klub regionu" nie ogarnął sprawy, to zrobił to znajdujący się 200 kilometrów dalej Widzew Łódź... Najlepsze jest zdanie "APN Czeladź i Widzew Łódź - razem gramy o przyszłość!"

Jakie to żałosne :redface:

Szczegóły -> TUTAJ

Obrazek
Obrazek
Adam1906

Postprzez novack 2025-08-26, 2:15 pm

W Zagłębiu nie załapał się nawet Papszun, a i Siemieniec z Czeladzi też był za daleko.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez petromar 2025-08-26, 8:30 pm

jakie to k***a smutne , takiego upodlenia Zagłębia nie pamiętam - a mam 50 lat...
petromar

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna