Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. Auiguscie - Tata Kol. NHK 12- podaje wiadomosc ze w grze sa
Dudek - Derbin - Jacek Magiera.
Pozdrawiam
Tadeusz
robus1906 napisał(a):Nie było prowadzonych rozmów z Magiera z tego co mi wiadomo ,i z tego co wiem tez nie było prowadzonych rozmów z Arturem Derbinem
Trenerem będzie Dariusz Dudek
Adam1906 napisał(a):robus1906 napisał(a):Nie było prowadzonych rozmów z Magiera z tego co mi wiadomo ,i z tego co wiem tez nie było prowadzonych rozmów z Arturem Derbinem
Trenerem będzie Dariusz Dudek
Oczywiście, że nie na żadnego tematu Derbina czy Magiery (chociaż tutaj to byłbym zachwycony ). Trenerem miał być Jakub Dziółka, ale że prezydent uwalił tą "samowolkę" p.o. prezesa Zagłębia, to trenerem będzie, jak napisał powyżej kolega robus1906, Dariusz "Press! Press!" Dudek.
Choć widocznie wyżelowany ma jakieś wątpliwości, bo negocjacje trwają i trwają...
robus1906 napisał(a):turku napisał(a):Adam1906 napisał(a):Dziś Dariusz Dudek ma zostać oficjalnie zaprezentowany jako nowy trener Zagłębia Sosnowiec...
To jest plucie kibicom w twarz. No nie wiem, nie jest to aż tak wybitny trener by zatrudniać go po raz trzeci. No jakiś tam niby sukces miał z Zagłębiem, ale ja dalej uważam, że miał wtedy więcej szczęścia niż rozumu.
Trener który w ostatnich latach najlepiej punktował dla Zagłębia jak byś nie wiedział,dobra decyzja moim zdaniem ,oczywiście każdy ma swoje zdanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack