petromar napisał(a):jeśli uważasz lub masz informacje że wszystcy lub zdecydowana większość naszych kibiców to chamy i prostaki bez kultury to jak najbardziej nawet taką opcję biorę pod uwage, jednak myśle baaa nawet wiem i jestem przekonany bo od ponad 30 lat chodzę na Zagłębie ze tak nie jest , i zdecydowana większość kibiców potrafi się zachować w sposób normalny , okrzyki wypierdalać to nie to samo co osobiste wycieczki z kurwami bezpośrednio do adresatów a to wszystko w obecności dzieciaków .... i tutaj widzisz mamy problem - bo jak byłem mały to wulgaryzmy ze stadionu pamiętam owszem, ale to było - sędzia (w najgorszym wypadku) chu..... lub k***a cos ale ale to zjebał i tym podobne , a teraz biorą nawet sytuację opisywaną to wyzywanie od kurew konkretnych osób niestety ale publiki nam nie zbuduje, myślisz ze czyjaś żona widząc gdzie synek albo córka( a na tych osobach nam chyba zależy jak najbardziej) przebywa po prostu powie - niestety ale nie mam ochoty żeby moje dziecko w tym uczestniczyło - i tak nam będzie przybywało kibiców ze nikt na stadionie w końcu się nie pojawi oprócz garstki wywywających ludzi ktorzy dobrze czują się w swoim towarzystwie

Ewidentnie nie kumasz o czym piszę. Nigdy nie podobały mi się wulgaryzmy na trybunach, tym bardziej gdy były kierowane wobec konkretnych osób i w obecności dzieci. Ale w odróżnieniu od Ciebie ja rozumiem obecne wqrwienie ludzi będących kibicami Zagłębia na doprowadzanie w ostatnich kilku latach naszego klubu do upadku od strony zarówno sportowej, jak i wizerunkowej. Czy zaprzeczysz, że od kilku lat działania osób zarządzających Zagłębiem Sosnowiec doprowadziły do ośmieszenia w całej Polsce naszego klubu? Czy zaprzeczysz, że od kilku lat działania osób zarządzających Zagłębiem Sosnowiec doprowadziły do panującego w klubie dziadostwa w postaci zatrudniania ludzi niekompetentnych? Czy zaprzeczysz, że od kilku lat działania osób zarządzających Zagłębiem Sosnowiec doprowadziły do
przepieprzania ogromnych pieniędzy publicznych przy jednoczesnym braku wyników sportowych? Czy zaprzeczysz, że osoby zarządzające Zagłębiem Sosnowiec udają, że prowadzimy prężną Akademię, która w rzeczywistości jest wyciągalnią od rodziców pieniędzy itp.itd.... Naprawdę temu wszystkiemu zaprzeczysz?
Coraz mniejsza ilość ludzi na trybunach nie jest spowodowana klnącymi kibicami, tylko działaniami osób zarządzających klubem, co owo wqrwienie u kibiców właśnie powoduje. Dlatego coraz więcej ludzi olewa chodzenie na Zagłębie, bo po prostu ma dość tego burdelu na Kresowej.
Nie gniewaj się, ale czytając Twoje posty czasami mam wrażenie, że Ty jesteś pracownikiem klubu