Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Przyszłość Zagłębia

Postprzez petromar 2021-08-28, 9:47 am

to może z innej beczki,pierwsze primo to połowa tej kwoty....ale może przypomnijmy sobie kiedy nasza akademia była finansowo na plus,kiedy miał jakieś osiągnięcie,kiedy tyle młodych chłopaków dzieciaków grało na każdym szczeblu z naszej akademii, kiedy jakieś mistrzostwo mieliśmy z tejże akademii, jak to w każdym przedsięwzięciu wszystko fanansowo musi się bilansować na plus suma sumarum - a u nas się tak bilansuje ..... kiedy w Sosnowcu były jakieś pomysły typu ZARI itp.....chyba nigdy, więc myślę ze głowa otwarta jest, pomijając temat poruszany wszechistniejącego kolesiostwa w klubie...... gość jest zupełnie z poza niego:) nie popadajmy w skarajności ze ktokolwiek pracujący w Zagłębiu to układ, z jednej strony wielce chcemy kogoś kto jest związany z regionem, ma klub w sercu , z drugiej takich odrzucamy, na oficjalnej zapowiadane są dalsze zmiany - poczekajmy na nie - potem efekty będą widoczne, ale wiemy że to nie piekarnia i za miesiąc nagle nie będzie 100% zmiany w którąkolwiek strone...... jedno jest pewne czy to na stałe czy na 2/3 miesiące kazdy na tym stanowisku ma gorąco.
petromar

Postprzez motovideo 2021-08-28, 10:16 am

petromar napisał(a): ... na oficjalnej zapowiadane są dalsze zmiany - poczekajmy na nie - potem efekty będą widoczne, ale wiemy że to nie piekarnia i za miesiąc nagle nie będzie 100% zmiany w którąkolwiek strone......

Wszedłem, przeczytałem, ale o dalszych zmianach nic nie znalazłem ?. Pierwsze co powinien chłop zrobić, to zachęcić kibiców aby przyszli na mecz obniżając co najmniej o połowę ceny biletów. A tak żadnej jego wypowiedzi, nawet już pomijając tę obniżkę , o jego wizji na rozwój Zagłębia i najbliższą przyszłość. Uważam, że ta cisza to kontynuacja tego co było i za jego rządów albo nic albo niewiele się zmini.
motovideo

Postprzez petromar 2021-08-28, 10:18 am

A tak żadnej jego wypowiedzi, nawet już pomijając tę obniżkę , o jego wizji na rozwój Zagłębia i najbliższą przyszłość. Uważam, że ta cisza to kontynuacja tego co było i za jego rządów albo nic albo niewiele się zmini.

ja to na razie żadnej wypowiedzi nie znalazłem :(( no myślę że jakaś się pojawi ?
sorry o zmianach to wyczytałem na stronie akademii że będą zmiany persnalne w klubie...
petromar

Postprzez novack 2021-08-28, 11:40 am

Nie rozumiem dlaczego te opisywane sukcesy akademii są zasługą wiceprezesa, a nie prezesa. Więc może, to prezes akademii powinien awansować na prezesa Zagłębia?
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez August 2021-08-28, 1:14 pm

Jak ktoś chce posłuchać wynurzeń Imperatora o Zagłębiu przy sobotnim obiedzie:
https://pl-pl.facebook.com/czyztak/vide ... videos_tab
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez novack 2021-08-28, 1:48 pm

Czy ja dobrze zrozumiałem, że Jaroszewski nadal będzie pobierał pensję z miejskich pieniędzy i na dodatek jako pracownik Zagłębia, bo nowy prezes sam sobie nie poradzi? Mocno merytoryczna zmiana!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez slawekchicago 2021-08-28, 3:42 pm

August napisał(a):Jak ktoś chce posłuchać wynurzeń Imperatora o Zagłębiu przy sobotnim obiedzie:
https://pl-pl.facebook.com/czyztak/vide ... videos_tab

Jeden mial Nas za kundli, drugi ma Nas za debili. Jaka to qrwa zmiana? A idz pan w ch.j :czerwona:
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez jackie57 2021-08-28, 9:18 pm

"Znaczące" zmiany w ZS, hehehe.
jackie57

Postprzez August 2021-08-29, 6:08 pm

Dzisiaj w czasie Mistrzostw Polski oldbojów jakie odbywały się na Kresowej krążyła informacja że Tomczyka już nie ma w klubie za to Dyrektorem został Polczak.
August

Postprzez slawekchicago 2021-08-29, 8:54 pm

czego checinski sie boi ze nie ma ludzi z zewnatrz?
"doswiadczenie" jaroszewskiego skonczylo sie w momencie gdy Bogus odszedl z Legii a potem przeniosl sie na Motor.
I bylo pewnie ""ja cie juz marcinku dalej chronic nie bede bo ty i tak nic sie nie nauczyles"
slawekchicago

Postprzez Adam1906 2021-08-29, 10:00 pm

August napisał(a):Dzisiaj w czasie Mistrzostw Polski oldbojów jakie odbywały się na Kresowej krążyła informacja że Tomczyka już nie ma w klubie za to Dyrektorem został Polczak.

Nieoficjalnie: W dniu jutrzejszym w klubie ma się odbyć konferencja prasowa nowego Prezesa Zagłębia Sosnowiec Łukasza Girka, podczas której... ma być ogłoszona dymisja Roberta Tomczyka oraz powołanie na stanowisko nowego Dyrektora sportowego Piotra Polczaka.

kanciak napisał(a):Niestety na krytej psy zawinęły kibica za mówienie prawdy o klubie..
To jest już totalny upadek tego klubu.

Jest jeszcze druga, tym razem zła wiadomość - o której napisał kolega kanciak. Otóż nowy Prezes Zagłębia Sosnowiec nie ma zamiaru tolerować nieprawomyślnych kibiców i podczas dzisiejszego meczu z GKS-em Tychy kazał policji zwinąć z trybuny krytej kibiców za użycie słowa "wypierdalać". Obecnie kibice ci są zatrzymani na sosnowieckiej Komendzie i grożą im zakazy stadionowe. Jeden z nich jest naszym kolegą z tego forum...

Ładnie zaczyna swoje rządy w Zagłębiu Sosnowiec Pan Girek... :twisted:

Obrazek
Adam1906

Postprzez kanciak 2021-08-29, 10:07 pm

Tak właśnie podejrzewałem, że to nasz kolega z forum. W połowie pierwszej połowy już się na niego zasadzili i naradzali z kamizelkami.
Wg mnie to był celowany atak...
Lecąc klasykiem:
https://m.youtube.com/watch?v=EP8rrNd_Yno

Zakaz stadionowy orzeka sąd i miejmy nadzieję że do tego nie dojdzie. Bo to byłby już SKANDAL. Czyli race są ok ale mówienie prawdy już nie. :czerwona: :czerwona: :czerwona:
Ostatnio edytowano 2021-08-29, 10:28 pm przez kanciak, łącznie edytowano 1 raz
kanciak

Postprzez August 2021-08-29, 10:25 pm

Adam1906 napisał(a):Otóż nowy Prezes Zagłębia Sosnowiec nie ma zamiaru tolerować nieprawomyślnych kibiców i podczas dzisiejszego meczu z GKS-em Tychy kazał policji zwinąć z trybuny krytej kibiców za użycie słowa "wypierdalać". Obecnie kibice ci są zatrzymani na sosnowieckiej Komendzie i grożą im zakazy stadionowe.

„Dobrze”że nie wrzucili go do Brynicy jak Piotrowski Popiełuszkę do Wisły. Ubeckie metody. A pozdrowienia do więzienia nikomu w klubie nie przeszkadzają
August

Postprzez slawekchicago 2021-08-29, 11:51 pm

problem w tym ze tysiace kibicow sami sobie wreczyli zakazy stadionowe na zAGLEBIE cHECINSKIEGO . Moze jeszcze wroci normalne ZAGLEBIE SOSNOWIEC
slawekchicago

Postprzez jacmar 2021-08-30, 6:57 am

Cytując klasyka nasze wypier....ć jest gorsze od ich wypier....ć aaaa zapomniałem że pseudointeligencji można więcej
jacmar

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna