ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - RADOMIAK RADOM 17.06.2020

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC - RADOMIAK RADOM 17.06.2020

Postprzez GrubyPerez 2020-06-17, 5:54 pm

michaelus napisał(a):Nie można pozbyć się wrażenia, że przy ustalaniu składu wyjściowego nie decydują względy sportowe i że to nie trener decyduje o tym, że gra ten a nie inny.

zdecydowanie podzielam tą opinię. Nasz trener ( na razie będę używał tego eufemizmu) około 60 minuty rozkminił wreszcie, że jego eksperymenty rodem ze starszego rocznika Fify- gdzie można było wystawiać bramkarza w ataku i odwrotnie - przynoszą tylko wstyd i upokorzenia.
I w zasadzie - jako kibic mający w sercu i głowie troskę o los naszego klubu- powinienem być zadowolony z sytuacji, bo zarówno spadek jak i awans w obecnym składzie personalnym to nieszczęście dla klubu.
Ale...dlaczego nie jestem?
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez Tomcjo 2020-06-17, 6:40 pm

Sześć punktów przewagi nad Odrą ale jeśli przegramy mecz bezpośredni to tylko trzy . Przy takiej grze jak widzimy po wznowieniu rozgrywek wszystko jest możliwe .
Tomcjo

Postprzez August 2020-06-17, 6:45 pm

Będę raczej zaskoczony jeśli projekt „trener Dąbek” potrwa dłużej aniżeli (maksymalne) do końca tegorocznej jesieni. Facet jest mocno schematyczny, nie umie też reagować na wydarzenia na boisku. Ja wiem, że nie ma wielkiego wyboru ale nie umie korzystać z tego co ma. Słowem, widać coraz wyraźniej, że 1 liga go przerasta. Nie przeceniałbym roli Pawłowskiego gdybyśmy mieli jakiegokolwiek zawodnika na jego pozycję. Ale niestety nie mamy. Facet może ma swoje najlepsze lata za sobą, może też brak mu motywacji w tym bajzlu ale to moim zdaniem wciąż zawodnik, który przez większość meczu może pierdzieć w murawę ale może zrobić jedną, dwie akcje rozstrzygające o wyniku. W naszych realiach trzymanie go na ławie to sabotaż.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez bolo73 2020-06-17, 10:47 pm

Tomcjo napisał(a):Sześć punktów przewagi nad Odrą ale jeśli przegramy mecz bezpośredni to tylko trzy . Przy takiej grze jak widzimy po wznowieniu rozgrywek wszystko jest możliwe .

Raczej dwa przy porażce bo wówczas mamy gorsze h2h z nimi bo w Opolu był iks.
bolo73

Postprzez Adam1906 2020-06-18, 4:42 am

Adam1906

Postprzez Lars 2020-06-18, 7:37 am

bolo73 napisał(a):
Tomcjo napisał(a):Sześć punktów przewagi nad Odrą ale jeśli przegramy mecz bezpośredni to tylko trzy . Przy takiej grze jak widzimy po wznowieniu rozgrywek wszystko jest możliwe .

Raczej dwa przy porażce bo wówczas mamy gorsze h2h z nimi bo w Opolu był iks.

Panowie, Bełchatów nie przystąpi do rozgrywek I ligi w następnym sezonie. Oznacza to tyle, że spadają 2 kluby. Tragedii spadku nie będzie. My już utrzymaliśmy się. Nie oznacza to, że tragedii w klubie nie ma. Płacimy kilku trenerom, ponad dwudziestu zawodnikom i nie ma komu trenować i nie ma kto grać.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez xenon 2020-06-18, 9:31 am

Po tym co tutaj piszecie ekstraklasa raczej zakończyła by się jeszcze większą kompromitacją niż ostatnio więc niech chłopy się utrzymają i dalej udają, że o coś walczą. Oni w tym momencie kompromitują cały dorobek i szacunek jaki klub zdobył przez wszystkie lata istnienia. Pamiętam jak z Maćka Mizi się nabijano ale on przy tych kopaczach to jest jak Ronaldo. Ci ludzie z zarządu nic nie osiągną, a z klubu zrobili sobie spokojną przystań, która pozwoli im dotrwać do emerytur. NAJGORSZE, ŻE MAJĄ PRZYZWOLENIE KIBICÓW W
xenon

Postprzez slawekchicago 2020-06-18, 9:57 am

Przyzwolenie kibiców ? Hmmm ,RACJA, bo co było zrobione w tej sprawie by pokazać ze sie nie godzimy na takie zarzadzanie. Sorki ja tego nie widzę , nie widziałem. Ktoś napisze łatwo mi pisać bo jestem z dala . Ostatnia akcja kibiców , protestu kibiców była pod urzędem pod nazwą "KLUB REGIONU BEZ STADIONU" a teraz cisza. Ile jeszcze będzie trwało dojenie z miejskiej kasy za tak fatalną prace . Próby kupna klubu były duszone w zarodku bo jednym z warunków było ze w klubie zostają starzy zarządcy. Nikt o zdrowych zmysłach na to się NIGDY nie zgodzi. Godzi się tylko na to pan "prezydent" Checinski i dlatego mamy jak mamy a w klubie mają lepiej niż u Mamy.
Nie namawiam do buntu do protestów ale powoli miarka sie przebiera . Policzmy ile już kasy było zmarnowane
Spokojnie -SPOKOJNIE budżet na jeden sezon . SOLIDNY BUDŻET.
Co do meczu. Trener na konferencji tłumaczy zmiany zmęczeniem . O zesz by nie napisać na LITOŚĆ ..... .Mecz ze Stomilem gramy w niedzielę, Bełchatów po 6 dniach ( Pawłowski nie gra ) następny w środę z Radomiakiem I Pawłowski znów uziemiony na ławce bo zmęczenie ??? Panie Dębek komu te bajery. Nie pan ustala skład. Jest pan tu tylko dlatego ze zgodził się pan być marionetka.
Szkoda ze nie widzę szansy na zmiany bo kto ma przyjść skoro za transfery odpowiada gość od przyjmowania prowizji.
Dudek może i chciał podwyżki , chciał bo skoro wszyscy doja to pomyślał że skoro i tak on jest ba pierwszej linii frontu to niech ma coś i z tego.
Swoją drogą trwa test czy ma przysłowiowe "jaja" ( przepraszam za słowo ;-) )

Na razie tyle
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna