Przyzwolenie kibiców

Hmmm ,RACJA, bo co było zrobione w tej sprawie by pokazać ze sie nie godzimy na takie zarzadzanie. Sorki ja tego nie widzę , nie widziałem. Ktoś napisze łatwo mi pisać bo jestem z dala . Ostatnia akcja kibiców , protestu kibiców była pod urzędem pod nazwą "KLUB REGIONU BEZ STADIONU" a teraz cisza. Ile jeszcze będzie trwało dojenie z miejskiej kasy za tak fatalną prace . Próby kupna klubu były duszone w zarodku bo jednym z warunków było ze w klubie zostają starzy zarządcy. Nikt o zdrowych zmysłach na to się NIGDY nie zgodzi. Godzi się tylko na to pan "prezydent" Checinski i dlatego mamy jak mamy a w klubie mają lepiej niż u Mamy.
Nie namawiam do buntu do protestów ale powoli miarka sie przebiera . Policzmy ile już kasy było zmarnowane
Spokojnie -SPOKOJNIE budżet na jeden sezon . SOLIDNY BUDŻET.
Co do meczu. Trener na konferencji tłumaczy zmiany zmęczeniem . O zesz by nie napisać na LITOŚĆ ..... .Mecz ze Stomilem gramy w niedzielę, Bełchatów po 6 dniach ( Pawłowski nie gra ) następny w środę z Radomiakiem I Pawłowski znów uziemiony na ławce bo zmęczenie

?? Panie Dębek komu te bajery. Nie pan ustala skład. Jest pan tu tylko dlatego ze zgodził się pan być marionetka.
Szkoda ze nie widzę szansy na zmiany bo kto ma przyjść skoro za transfery odpowiada gość od przyjmowania prowizji.
Dudek może i chciał podwyżki , chciał bo skoro wszyscy doja to pomyślał że skoro i tak on jest ba pierwszej linii frontu to niech ma coś i z tego.
Swoją drogą trwa test czy ma przysłowiowe "jaja" ( przepraszam za słowo

)
Na razie tyle