Co tak mało ludu teraz ?? Sezon ogórkowy więc trzeba gadać żeby nie usnąć. Chciałem zapytać w jakim składzie Zagłębie przystąpi do rundy rewanżowej ?? Może ktoś wie ?? Jakieś transfery ?? Spektakularne ??? :roll:
Debiutanci nie mają na forum lekkiego życia :D . Chociaż polak66 został i tak dość łagodnie potraktowany przez Wojtka. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Po takim pytaniu mogło być zdecydowanie gorzej. :lol:
prosze go zostawić :D chciał sie wykazać czyms ale mu widocznie nie wyszlo :D aa tak na marginesie ja slyszalem ze maja zakupić Van Nisterlooya do Zagłębia ?? wie ktoś coś na ten temat ??
Hmm...trudno. Muszę tak. Mam was w dupie. Cieszę się jednak że mogłem wam dostarczyć powodu do rozmowy, na poziomie jaki reprezentujecie. To tyle. Mam was w dupie :lol:
Aha, za autografy dziękuję, zgłoszę się, jeżeli jednak wasi starzy są tacy jak wy, to kręcą podobno nowy film SUKi 4. Mogę skontaktować z reżyserami - oddacie sięraz a zabłyszczycie na małym ekranie.
:shock: :shock: :shock: Dziękujemy POLAK za wszystkie optymistyczne słowa rzucone w naszą stronę. Mam nadzieje że właśnie w tym momencie opuścisz forum. W każdym razie zapisałeś się w pamięci forumowiczów, za co ogromnie Ci dziękujemy.
Ps. Debiut na skale oskarową. Wg mnie pobił Łoskiego :lol:
Łoskiego nie pobił, bo łoski został zjebany masakrycznie i siedział cicho. A polak wykazał kozactwo internetowe i zaczął najeżdżać na ludzi, których pewnie nie zna. Na drugi raz niech pomyśli jak temat zakłada i co ma w nim napisać.